Konkurs ! / Giveaway ! - Total Commander 8.5

Status
Zamknięty.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać Total Commander ponieważ jest to najlepszy menager plików. To program doskonały, legenda a ten konkurs jest świetną okazją aby zdobyć tak wspaniały program jak Total Commander.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
To był pierwszy menadżer którego używałem. Od tej pory nie wyobrażem sobie PC bez menadżera plików. Obecnie używam Free Comander lecz chetnie wygram TC. Jeśli tak się stanie zagości na moim PC na stałe.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Chętnie biorę udział w konkursie na ten wspaniały program menadżera plików.
Total Commander = przyjemna praca na kopie :ok

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
To jest menadżer, który kojarzyć mi się będzie zawsze z NC (Norton Comanderem). Na NC się „wychowałem się” :) . Od tej pory nie wyobrażam sobie pracy na komputerze bez tego typu programu. Obecnie używam różnych free analogicznych zastępników, ale chętnie „wrócę” do TC.

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
203
Używam "od zawsze" - w pakiecie Total Commander Ultima Prime, z kilkudziesięcioma programami towarzyszącymi i zgrają wtyczek. Najlepszy, najszybszy, bezkonkurencyjny. Reszta to tylko naśladowcy, ociężali i ubodzy - te FreeCommandery, UnrealCommandery czy podobne. Wypadałoby w końcu nie wybierać "1, 2 lub 3", ale cieszyć się swoim nickiem na belce programu.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki za organizację konkursu,
nie brać w nim udziału to byłby grzech,a święta się zbliżają , przydałby się taki prezent :)
brałem udział w poprzednim konkursie,ale szczęście nie dopisało :( ,może tym razem
program obowiązkowy na komputerze przy dużej ilości plików, systemowy to za mało

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56590
Witam i dzięki za konkurs i grzech by było nie brać udziału w konkursie, za tak wspaniały menadżer plików jakim jest
Total Commander ,jeszcze raz dzięki ,może tym razem szczęście dopisze ...

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Świetny menedżer plików,serwerów ftp, dodatkowo chce wygrać :)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Kandydatów do licencji na Total Commander jest wielu. Muszę przyznać rację wszystkim, że program wart jest powalczenia ale naprawdę tym, którzy go znają i którym jest niezbędny. Bardzo dobrze sprawdza się w eksportowaniu plików na FTP (własną stronę ) wtyczki (a ich jest tysiące) mogą zastąpić wiele programów: nagrywanie płyt, obsługa ISO, itp...itd...i pod każdym innym względem. Nie mam osobistej licki na TC i bardzo bym chciał przekonać się jak to jest jak nie wyświetla się ekran startowy....

mrdark

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać ten program, bo to najlepszy menadżer plików :)

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Total Commander is one of the best File Manager available for Windows OS.

It works like a charm and requires no learning curve. Hope to win it.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
kolejna już moja próba, tym razem aż 3 szanse więc jest jakaś tam nadzieja ;)
powiem tak, jest to jeden z trzech programów których w pełnej, legalnej wersji do szczęścia mi brakuje i o których marzę już od bardzo, bardzo długiego czasu :) korzystam na firmowym lapku i co tu dużo mówić, ciężko by było bez niego
wielkie dzięki za wspaniały konkurs z super programem

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Totalny, najlepszy menadżer plików i klient FTP. Kiedys bralem udzial w konkursie z negatywnym rezultatem. Moze teraz bedzie inaczej. Dzieki za konkurs.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Podziękowanie za licencje dla Christiana Ghislera, a dla Organizatora - za kolejny konkurs, tym razem z programem należącym do najatrakcyjniejszych.

TC jest wg mnie nie do zastąpienia innym managerem plików. Od czasów młodego windowsa używałem NC, po utracie funkcjonalności tamtego wypróbowałem TC i mogę tylko tyle powiedzieć - jest najbardziej intuicyjny, dopracowany, funkcjonalny. Od długiego czasu używam powerdeska czy ostatnio fttt - XYplorera, ale nigdy nie potrafię z nich wycisnąć tyle co z TC.

Pozdr.,

:england

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Zgłaszam się do konkursu. Co prawda posiadam już lickę na ten program, ale jeśli udało by się wygrać to przekaże go komuś z rodziny. Program jest przede wszystkim szybki, lekki dla systemu i stabilny. Dzięki wtyczkom można z niego zrobić prawdziwy kombajn jak np. TC Ultima Prime. Po włączeniu kompa można uruchomić tylko tego menedżera i wszystkie czynności przeprowadzać właśnie z niego. Jest po prostu najlepszy w swojej klasie. :dziękuję

Status
Zamknięty.
Do góry