Re: Konkurs ! / Giveaway ! - The Bat! v6 Professional Editio
Dziękuję za konkurs. Dlaczego chciałbym wygrać licencję na "nietoperza"? Bo mi się przyda . Obecnie nie korzystam z żadnego programu pocztowego. Na obecną chwilę wystarczy mi korzystanie z webmail'a. Loguje się na moje skrzynki pocztowe przy pomocy SP6 PRO. Jest to proste i skuteczne rozwiązanie ale dzięki The Bat! byłoby to jeszcze łatwiejsze. Klik i pobieram wszystkie wiadomości wprost z kilku skrzynek do programu. Dodatkowo czekając na jakiegoś mejla nie muszę zostawiać otwartej karty w przeglądarce ze skrzynką pocztową lub co chwilę "wchodzić na pocztę" aby sprawdzić czy już wiadomość do mnie dotarła. Dodatkową zaletą programu jest obsługa wtyczek. Mnie osobiście zależy na tych, które pomogą zredukować liczbę niechcianych wiadomości. Nie bez znaczenia jest też moduł odpowiedzialny za szyfrowanie naszych wiadomości oraz kontaktów. Prosty i ładny interfejs, który możemy "ułożyć" jak nam się podoba oraz szablony wiadomości też są fajną rzeczą. Co prawda aby w pełni wykorzystać wszystkie możliwości programu trzeba nad nim trochę posiedzieć ale jeżeli uda mi się wygrać to chętnie nauczę się jak wykorzystać jego możliwości w 100% - zwłaszcza, że wiadomości mejlowych u mnie pod dostatkiem .
już kiedyś próbowałem szczęścia ale niestety nie dopisało, może tym razem będzie inaczej chociaż znając ten program konkurencja będzie duża
z The Bat'a miałem okazję korzystać ładnych parę lat temu kiedy jego pełna wersja była dołączona do jednej z gazetek KŚ, program na prawdę świetny a przez ten czas pewnie zdążył się jeszcze bardziej rozwinąć
obecnie po nieudanej przygodzie z Thunderbirdem nie korzystam z żadnego programu pocztowego, troszkę to niewygodne jak trzeba logować się z poziomu przeglądarki na każde z kont oddzielnie a kilka ich mam (służbowe prywatne, służbowe ogólne, prywatne, prywatne do stron internetowych, śmieciowe x 2 ), myślę że "nietoperek" znacznie by mi to wszystko ułatwił i uprzyjemnił pracę
The Bat posiada mechanizmy chroniące przed wirusami i innymi zagrożeniami, pozwala tworzyć szablony wiadomości co jest bardzo wygodne, nie do przecenienia jest parkowanie wiadomości, żeby nie dopuścić do przypadkowego usunięcia. The Bat Professional jest wart tego, żeby go posiadać i używać z radością.
Chętnie skorzystam z możliwości aktualizacji wcześniejszej wersji The Bat! Professional Edition do najnowszej. Używam go gdzieś od roku i jestem zadowolony z wyboru.
Na wstępie dzięki za konkurs
Ja dopiero niedawno zacząłem myśleć nad używaniem klienta pocztowego. Niestety z darmowych to tylko Thunderbird jest godny zaufania ale trochę mało rozbudowany. Myślałem nawet nad kupnem The Bat!, jednak cena jest za wysoka jak dla mnie. Bardzo by mi się przydał ten program
Od lat używam tego klienta poczty email i co by tu dużo pisać przyzwyczaiłem się. Moja obecna licencja niestety nie pozwala na darmową migrację do najnowszej wersji, a chętnie bym takową w końcu zainstalował. Dzięki za konkurs powodzenia wszystkim
Nie mam żadnego programu pocztowego. Popróbowałam wersji trial i muszę jednoznacznie stwierdzić:
nie ma bata na Bata. .
Muszę go mieć.
Dzięki za konkurs. Fajnisty jak zwykle.
Dlaczego?
Używałem Go lata temu na starym Windowsie, przez długi czas. Miał wtedy potencjał i bił na głowę inne klienty pocztowe. Od lat odbieram pocztę przez www. Jak bym wygrał licencje na 1000% wrócił bym do tego programu. Parę dni temu właśnie jakiegoś sensownego klienta szukałem.
Pozdrawiam
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.