Konkurs !!! / Giveaway !!! - The Bat !!! Professional

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Dlaczego chcę wygrać? Ponieważ program będzie eksploatowany codziennie - z resztą sami wiecie jak to jest z naszym "konkursowym hobby". Pewnie nie jeden z was posiada kilka skrzynek pocztowych. Ja sam mam na "utrzymaniu" ich 6. Tak, sześć :) Cztery z nich to tak zwane skrzynki newsletter'owe i stworzone do rejestrowania się na różnych forach. Pozostałe dwie, to skrzynki prywatne. Aby to wszystko ogarnąć potrzebny jest dobry klient pocztowy a takim jest właśnie The Bat!!! Obecnie do pisania i odbierania poczty (lub inaczej korespondencji) używam przeglądarki. Dzięki "nietoperzowi" było by mi znacznie łatwiej. Nie wiem ile w tym poście było sensu ale mam nadzieję, że zostanę dopisany do listy osób ubiegających się o ten pożyteczny program.

A

Anonymous

Witajcie, no, więc tak bardzo was przepraszam za zamknięcie tematu. Lecz temat został zamknięty tymczasowo, spowodowane było tym, iż osoba, która zaoferowała licencję, jednym słowem olała system (bez urazy). Byłem bardzo zbulwersowany, takim postępowanie i przez ten okres (jak temat został zamknięty) starałem się jak mogłem, by pozyskać, jaki kol wiek kontakt i jaką kol wiek odpowiedź. Oraz starałem się pozyskać w tym czasie licencję, które były wymienione w konkursie. Tak, więc bardzo was za to przepraszam, w ramach rekompensaty przedłużam konkurs o całe 3 dni, oraz ściągam limit postów. Więc przez te 3 dni każdy może wygrać licencję na program The Bat!!!. Życzę wszystkim powodzenia. I obiecuję, że tym razem nie będzie żadnych niemiłych incydentów. :)

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dzięki Neo za zorganizowanie konkursu :)
Obecnie używam MS Outlooka. Chciałbym wygrać The Bat bo jest to jeden z najlepszych programów do obsługi poczty

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Na wstępie chciałem podziękować za zorganizowanie konkursu. Używam Thunerbird'a . Służy mi on do odbierania poczty z kilku kont . Dzięki The Bat moja poczta by była uporządkowana . Program można można rozbudowywać przy pomocy dodatkowych wtyczek: antywirusowych, antyspamowych oraz ogólnych zwiększających samą funkcjonalność programu. Proszę o dopisanie mnie do konkursu :yes master

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam, dziękuję bardzo za zorganizowanie konkursu. Los się chyba do mnie uśmiechnął - kiedy zobaczyłam dzisiaj, że ten konkurs jest jeszcze aktualny (jakiś czas tu nie zaglądałam i myślałam, że przegapiłam TAKI konkurs). Mam nadzieję, że los uśmiechnie się jeszcze raz - przy losowaniu:) A teraz do rzeczy: posiadam kilka kont pocztowych i korzystanie z klienta pocztowego jest dla mnie wręcz koniecznością. Od jakiegoś czasu korzystam z Thunderbird'a, z przerwami na Windows Vista Mail - żaden z tych programów nie jest jednak "idealny". Potrzebuję programu, który byłby stosunkowo łatwy w obsłudze, ale jednocześnie dawał duże możliwości indywidualnej konfiguracji - zwłaszcza jeśli chodzi o filtrowanie poczty (lubię mieć porządek w mailach). Zgłaszam więc swój udział w konkursie i raz jeszcze wielkie dzięki :dziękuję

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Podziękowanie Neo za zorganizowanie konkursu oraz jego przedłużenie :gracz Zastanawiałem się długo nad tym programem z powodu bardzo rozbudowanych opcji konfiguracyjnych. Wątpliwości rozwiane, bo istnieje polska strona domowa programu. The Bat to program bardzo profesjonalny i bezpieczny. W WinXP korzystałem z OE, a obecnie na Win7 pocztę przeglądam przez WWW. Ucieszy mnie wygrana licencja - liczba kont ciągle wzrasta.
Pozdrowienia i powodzenia dla wszystkich :dziękuję

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ja do zarządzania korespondencją z kliku kont używam klienta www (Google). Cały "ruch" mailowy przekierowałem na jedną skrzynkę, w której system filtrów umieszcza wybrane treści pod odpowiednią etykietą. O nowych zdarzeniach informuje mnie Gmail Notifier. Swojego czasu używałem Netoperka, ale ze względu na nieposiadanie licencji zrezygnowałem z tego słusznego programu. Fajnie, że został odblokowany konkurs i można zawalczyć o licencję - tydzień temu pomyślałem, że już po wszystkim i przegapiłem taką szansę! Dziękuję za konkurs, pozdrawiam :)

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Witaj,
dzięki za zorganizowanie konkursu. The Bat'a używam od zawsze, żaden inny soft do poczty elektornicznej
nie jest w stanie mu dorównać. Fajnie byłoby mieć wersję PRO. Życzę wszystkim powodzenia w losowaniu...
ale w innym konkursie ;)

Pozdrawiam

A

Anonymous

Wyniki :

10xbmvo.jpg

GRATULACJE !!!
Wygrali: antbil007, FARMER, HrabiaDracula, ToGor, baarao7. Laureatów proszę o potwierdzenie na PW wraz z nadesłaniem danych Imienia i nazwiska, miejscowość, kraj oraz adres e-mail. Oraz mam dobrą wiadomość dla użytkownika o nicku daniel za napisanie sensownego ciekawego postu, dany użytkownik również wygrywa licencję na program The Bat !!!. :) Na wiadomość czekam do 13.10.2012 r. godz. 23:59, brak odpowiedzi w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.

Congratulation !!!.
They won: antbil007, FARMER, HrabiaDracula, ToGor, baarao7. Please confirm the winners of the PM with the data by sending Full name, city, country and e-mail. And I have good news for the user to nick daniel for writing a meaningful interesting subject, the user also won a license for The Bat!!!. I'm waiting for a message on 13.10.2012 at. 23:59, no answer at this time will result in the transfer of a license to another person.

:)

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
gratulacje dla szczęśliwców :england ojj za dużo szczęścia jak na jeden dzień by było gdyby i w tym konkursie mi się poszczęściło :dziwak
haha ale jak widzę są tacy w czepku urodzeni ;) szczególne gratki dla Ciebie ToGor :piwko

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Congrats to antbil007, FARMER, HrabiaDracula, ToGor, baarao7

Just missed my chance..lol

A

Anonymous

Wielkie gratulacje dla Wszystkich :)

Szczególne gratulacje dla Daniela, Brawo! Oby tak dalej, a będziesz mógł służyć za wzór do naśladowania dla innych jeżeli chodzi o pisanie komentarzy konkursowych ;))

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Wielkie dzięki :hura i gratulacje dla pozostałych szczęściarzy !!

Do góry