Dzięki za gratulacje i przede wszystkim Neo za konkurs. Gratuluję również pozostałym szczęśliwcom. Ja to naprawdę mam dużo szczęścia na tym forum - w tym konkursie tak rzutem na taśmę zdążyłam. Pw wysłana.
Pozdrawiam wszystkich,
Wielkie dzięki dla Neo, "PZD" i "randoma" za fantastyczny program pocztowy
Wymagane dane adresowe przesłane 12- tego Października 2012 do Neo.
Ogromne gratulacje dla pozostałych "współwygranych".
gratulacje dla szczęśliwców ojj za dużo szczęścia jak na jeden dzień by było gdyby i w tym konkursie mi się poszczęściło
haha ale jak widzę są tacy w czepku urodzeni szczególne gratki dla Ciebie ToGor
Dzięki wielkie - też się nie spodziewałem, ale cieszę się jak dziecko ...
P.S. A o "czepek" muszę faktycznie zapytać rodziców, bo dotychczas to wiedziałem tylko, że niezły był ze mnie łobuz, bo jeszcze się nie urodziłem, a już podobno matkę "skopałem" ...
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.