Konkurs !!! / Giveaway !!! - The Bat !!! Professional

A

Anonymous

Jak to się mówi, jeden konkurs się kończy drugi zaczyna. :)
Tym razem do wygrania jest 5 licencji na program The Bat !!! Professional.
Licencje zawdzięczam Szanownemu Producentowi RITLabs oraz Panu Maxim Masiutin któremu w imieniu swoim serdecznie dziękuję. :)

As the saying goes, one competition to the other end begins. :)
This time you can win 5 license for the program The Bat !!! Professional.
Licenses owe honorable The Producer RITLabs and Mr. Maxim Masiutin on behalf of whom I thank her. :)

212i.jpg

The Bat !!! Professional - krótko o programie

The Bat !!! Professional to bardzo proste w obsłudze a zarazem zaawansowane narzędzie służące do obsługi poczty e-mail.
Mnogość ustawień i konfiguracji tego programu jest wprost zaskakująca. Ograniczeniem może być tu tylko nasza wyobraźnia.
Możemy w nim ustawić jednocześnie wiele kont pocztowych, mamy do dyspozycji zaawansowane metody filtrowania poczty za pomocą
reguł które możemy tworzyć sami w celu np. pozbycia się niechcianej poczty (Spamu). Filtrowanie nie tylko do odpowiednich
zakładek/folderów ale też ustawianie przekierowania, przekazywanie dalej, bądź ustawianie potwierdzenia odbioru.

The Bat !!! Professional - briefly about the program

The Bat !!! Professional a popular email client that allows to work with unlimited number of the mailboxes,
has powerful sorting filters, fully customizable message templates, Mail Dispatcher and many more other features.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tym programie. Zapraszam na stronę producenta (poniżej) /
If you want to learn more about this program. Please visit the manufacturer's (below) :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A w poniższym linku zamieszczam opis programu którego autorem jest Naits. /
A link below is a description of the program which by Naits.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać program The Bat !!! Professional i jakiego programu używasz do odbierania poczty, lub jakiej alternatywy byś użył względem tej aplikacji. (Użytkownik powinien posiadać minimum 20 postów)
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 03.10.2012 r.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win The Bat!!! Professional and what program you use to receive mail, or what the alternatives you to use this application. (You should have a minimum of 20 posts)
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 03.10.2012 y.

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random.
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Życzę Wszystkim Powodzenia / I wish you all good luck

!! Uwaga !! Posty nie będące zgłoszeniami do konkursu będą usuwane !!

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Jako klienta pocztowego używam Mozilli Thunderbirda. The Bat. Wow. Na samą nazwę człowiekowi jeżą się włosy na głowie, bo to niegdyś świetny program. Z chęcią bym go wygrał i zastąpiłbym go używnanym obecnie Thunderbird'em.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
na wstępie podziękował za kolejny konkursik :dziękuję Neo ma dla mnie szczęśliwą rękę to może znowu mi się poszczęści ;)
programu The Bat!!! w wersji pro miałem okazje kiedyś używać, była to jakaś "prehistoryczna" wersja dołączona do czasopisma Komputer Świat: Twój Niezbędnik lub Ekspert hmm :scratch nie pamiętam już, ale żadnych negatywnych wspomnień nie pozostawił a to znaczy, że musiał mi się spodobać
obecnie do obsługi kont pocztowych używam przeglądarki internetowej :jezyk czyli krótko mówiąc żadnego specjalistycznego oprogramowania hmm a przydałoby się ;) korzystam też z takiego mini programiku informującego o nowych wiadomościach Gmail Notifier, żeby co chwila nie logować się na konta :)
aaa miałem też bardzo krótką przygodę z Thunderbirdem, namieszałem w ustawieniach protokołów IMAP czy coś i po usunięciu wiadomości w programie została ona skasowana tez z serwera ehh poszła cała skrzynka a tego nie było w planach :gwizdek
no nic, mam nadzieję że szczęście dopisze, dzisiaj nawet Big Milka wygrałem hehe tylko gdzie wymienić ten patyczek :eek:
życzę powodzenia pozostałym bo program wart świeczki ;)

koegh

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Również kiedyś używałem The Bat'a dołączonego do któregoś z pism, bardzo fajny program. Niestety licencja się skońćzyła, a ja eksperymentowałem z innymi klientami. W chwili obecnej jest to thunderbird, mimo dużej ilości zalet - daleko mu do "Netoperka" ;) Z miłą chęcią wróciłbym do użytkowania tego programu. Polecam i Pozdrawiam.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
witam dziekuje za konkurs z takim cudem
obecnie uzywam thunderbirda , ale to nie jest co THE BAT
nie mieć tego programu to grzech, ale nie kazdego na niego stac
mam kilka kont pocztowych i ten program , by sie napewno do tego przydal , aby nie chodzic po kontach tylko wszystko w 1 miejscu, thunderbird juz nie raz mnie zawiodl, wtyczki nie zawsze dobrze dzialaja
wiec moze szczescie sie usmiechnie i wygram The Bat
zycze rowniez szczescia innym
pozdrawiam

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46414
Miasto
Gdzieś w Polsce
Super robota Neo. Ja nie mam teraz żadnego klienta poczty więc The Bat! z chęcią przytulę. :)

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nie korzystam obecnie z żadnego programu pocztowego, kiedyś korzystałem z Thunderbirda ale miałem z nim jakiś zawsze problem, kiedyś testowałem przez miesiąc The Bat i powiem szczerze że bardzo mnie zaskoczył funkcjonalnością , możliwościami i dodatkami jakie można doinstalować , dlatego z przyjemnością wystartuje w konkursie i mam nadzieję że tym razem się uda .

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4550
Miasto
Gdynia Orłowo
Dzięki Neo za kolejny konkurs.
Dlaczego The Bat?
Przy tej liczbie skrzynek prywatnych oraz służbowych, przy takiej masie wyjazdów zagranicznych, tylko posiadając profesjonalny program można sobie z tym wszystkim poradzić. Takim jest właśnie jest nietoperz!!!
Używam Outlook'a, GMail Checker'a oraz eM Client'a. Ten ostatni ni zły, ni dobry. Darmowy.
No cóż, nigdy nie zamieniłbym nietoperza na co innego. Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
The Bat na pewno odmieniłby moją pracę z pocztą. Może uda się wygrać.
Pozdrawiam i raz jeszcze dzięki za konkurs. :england

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Neo,

podziękowania za konkurs dla Ritlabs i Ciebie! Program jest doskonały, szybki, lekki, z duża ilością opcji, od dawna (zawsze chyba) bezpieczniejszy niż progi Microsoftu. Używałem kiedyś wersji promocyjnej home, lecz tylko dla jednego konta - za mało. Aktualnie używam outlooka 2003. The Bat! jestem zainteresowany ze względu na bezpieczeństwo, kopie zapasowe, szybkość, wygodę.

Pozdrawiam,

Areopagita

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30971
Miasto
Trololololo
remmak napisał:
Korzystam z Windows Live Mail. Trochę kobylasty. Próbowałem Mozilli - "nie podchodzi". Może by The Bat...
Ja proponuję Tobie zainstalować triala bo jeszcze jakimś cudem wygrasz a po instalacji stwierdzisz że Bat ci nie podejdzie.Lepiej niech wygra ktoś kto będzie używał niż ktoś kto może będzie używał bo może mu podejdzie.Takie komentarze to śmieci, będzie kasowanko.

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jako klienta pocztowego używam Windows Live. Chciałem kupić The Bat, ale cena była dla mnie zaporowa.
Mam nadzieję, że program jest dalej rozwijany, choć poprzednia wersja była bardzo dobra (odinstalowałem po 30 dniach).

stasiupl

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Świetny program ,używałem już go kiedyś z czasopisma Komputer Świat Ekspert jeszcze jak miałem XP.Bardzo byłem z niego zadowolony,tylko instalka z kluczem mi zaginęła i obecnie używam systemowego klienta poczty,a z chęcią wróciłbym do The Bat! Pozdrawiam i dziękuję za konkurs.

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Wielkie dzięki za konkurs!
Najważniejszym powodem dla którego chcę wygrać The Bat! jest to, że konta e-mail są ładnie pogrupowane i nie trzeba szukać w np. "Odebrane" wiadomości z konta X wśród setek wiadomości z innych kont. Obecnie używam poczty systemu windows. Jeżeli zaś chodzi o alternatywę to jeżeli nie The Bat! to nic.

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Jako użytkownik (z konieczności...) Outlook'a pobawiłem się z The Bat.
Powrót na OE był jak przesiadka z luksusowej limuzyny pełnej udogodnień i niespodzianek - na furmankę pełną słomy.
Możliwości konfiguracji programu i kont, doboru wtyczek, słowników, szyfrowania-przyprawiają o zawrót głowy.
Dla mnie doskonały do obsługi kilku kont o różnym przeznaczeniu i właściwościach.
Alternatywy nie widzę. Dziękuję za konkurs sponsorom i organizatorowi. Pozdrawiam serdecznie.
:yahoo

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Jarek po raz kolejny dziękuje za konkurs. Obecnie używam Thunderbirda do odbioru poczty ale wiadomo, że The Bat to legenda. Przystępuje do konkursu a co tam może się uda. Pozdr.

Do góry