Konkurs !!! / Giveaway !!! - Sticky Password 6 Pro

A

Anonymous

Terieron, dupencja bladencja jest również u Ciebie :jezyk Jak już pisałem wcześniej v5 śmiga z liskiem 15. Tyle że Ty nie masz najnowszej v5.0.8.254. Trzaśnij updeja :klawik.
Build 5.0.8.254 (July 16, 2012)

Sticky Password is available in English, French, German, Russian, Spanish and Czech.

The following issues have been resolved:

* added support for Opera 12, Firefox/Thunderbird 15 and Seamonkey 2.12 added * fixed autofill issue with Diigolet toolbar
Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd :szef

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56227
Witam ..używam Sticky Password Pro 5 , teraz testuję wersję 6 program pierwsza klasa chodzi o wiele szybciej od piąteczki i posiada język polski i dlatego chciałbym wygrać ten program ...

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Obecnie jestem zadowolonym użytkownikiem wersji 5 i chętnie przekonam się jakie udogodnienia wprowadzono do wersji 6 uważam ten program za jedno z najlepszych narzędzi do zarządzania hasłami.
PS. wiadomo że jest jeszcze wersja free lecz jak to wersja darmowa posiada ograniczenia w postaci takiej, że umożliwia dodanie jedynie 15 różnych kont użytkownika...

pof

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam dodatku LastPass do chrome ale trochę się boję bo to jednak chmura i czy bezpieczna tak do końca to też nie wiadomo ,dlatego co ważniejsze mam w głowie ale czas to zmienić ,mam nadzieję że 1 z licek padnie moim łupem :jezyk

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Chcę wygrać Sticky Password 6 Pro ponieważ z to doskonały program do zarządzania hasłami, a obecnie używam Sticky Password Pro 5 więc chętnie przesiadłbym sie na nową wersję.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Hm , konkurs skończył się 4.09 a dziś 5 .09 a losowanie ? tu mówi ten niecierpliwy :wariat

:dziwak

A

Anonymous

Musicie uzbroić się w cierpliwość Jarek ( neo ) ma problemy prywatne i raczej nie ma teraz głowy do siedzenia na forum, ale zapewne wyniki pojawią się już niedługo, więc nie martwcie się, wcześniej czy później losowanie się odbędzie

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Ola napisał:
Musicie uzbroić się w cierpliwość Jarek ( neo ) ma problemy prywatne i raczej nie ma teraz głowy do siedzenia na forum, ale zapewne wyniki pojawią się już niedługo, więc nie martwcie się, wcześniej czy później losowanie się odbędzie

Dzięki za odpowiedz :dziękuję
I trzymam kciuki za to żeby wszystko się mu wyprostowało .
Nigdy w niego nie wątpiłem :klawik.

A

Anonymous

Witajcie. Na początku tego postu, bardzo przepraszam was za takie opóźnienie.
Ale z zaistniałych sytuacji prywatnych, nie byłem w stanie siedzieć na forum i nie miałem głowy co do siedzenia przed lapkiem. Więc za to was bardzo przepraszam.

Wyniki :

2ltsuax.jpg

GRATULACJE !!!
Wygrali: andrzej65, Roma, grr, Tadek59, caxton. Laureatów proszę o potwierdzenie na PW wraz z przysłaniem "Imienia i nazwiska" oraz adresu e-mail. Na wiadomość czekam do 09.09.2012 r. godz. 23:59, brak odpowiedzi w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.

Congratulation !!!.
They won: andrzej65, Roma, grr, Tadek59, caxton with the departure to "First name and Last name" and e-mail address. The winners please confirm the PM. The message waiting for hours on 09.09.2012 y. 23:59, no answer at this time will result in transferring the license to another person.

P.S
Ola napisał:

Dziękuję Olu za napisanie tego co napisałaś. Bardzo Ci za to dziękuję.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30971
Miasto
Trololololo
gratulacje dla wygranych :wariat

Do góry