Konkurs !!! / Giveaway !!! - Sticky Password 6 Pro

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks Neo for the giveaway.
Currently i'm not using any password manager

Nowadays everyone is having multiple email accounts, social networking sites, forums, etc. All this to boils down to multiple passwords, and hence a security threat. How? Because to remember so many password is tough, so most of us would drill down to either easy or same password. Right??

Please find below the pros of Sticky Password

Pros:
1. Multilingual. Available in 6 languages
2. Works on iPhone also.
3. Supports all major browsers. Basically it covers what all I have heard, used and am using.
4. Supports few applications like Skype, Gtalk, Dropbox, The Bat! and Yahoo Messenger - the ones I use.
5. No special knowledge is required to use it. Simple to install and use.
6. Able to make a Portable Version.
7. Multiple ways to access/open Database: password, USB device, Bluetooth device.
8. Developer is quick to provide program updates when an application/browser is updated. Example for Firefox 6.
9. Other than online help, has a forum for support.
10. Small setup size and one-time configuration.
11. Quick access from System tray
12. Able to export database to XML format.

Thanks,
Grr

przemo

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Od dawna szukam tego programu dlatego zgłaszam się do konkursu a hasła obecnie przechowuję w pamięci

terom

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Cóż pamięć coraz bardziej mnie zawodzi więc licka by się przydała

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Obecnie używam Sticky Password 5 Pro i uważam, że jest to świetny program. Dobrze byłoby wygrać nowszą wersję, zwłaszcza że jest spolszczona.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Witam nie używam żadnego programu do przechowywania haseł. Używam zazwyczaj swojej pamięci. Zgłaszam się do konkursu, gdyż Sticky Password 6 Pro to bardzo dobry program.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4550
Miasto
Gdynia Orłowo
Nie używałem dotychczas żadnego narzędzia do przechowywania haseł. Mam swój własny, 'domowy' sposób. Sposób wprowadzania jak i przeglądania jest w nim niestety bardzo uciążliwy.
Poczytałem trochę o programie i wiem, że oprócz przechowywania haseł, mamy także możliwość tworzenia notatek, w których możemy przechowywać ważne dane. Wiem również, że program posiada możliwość importu bieżących danych z przeglądarek internetowych, co pozwala użytkownikowi na zaoszczędzenie masy czasu.
Bardzo to wszystko przemawia za tym programem, a polska lokalizacja jeszcze bardziej przekonuje i wabi. Moje pożądanie wzrasta...
Dzięki organizatorowi za zorganizowanie konkursu.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Kiedyś do przechowywania haseł używałem darmowego KeePass'a, wszystko było fajnie do momentu aż padł mi główny dysk z pamiętnej "czarnej serii" Seagate'a i wszystko poszło się... tzn przepadło ;) zapomniałem wtedy o jednej rzeczy, mianowicie aby backup bazy danych programu trzymać na innym dysku lub w jakimś bezpiecznym miejscu. Potem okazało się że wszystko można było odzyskać ale było już po fakcie gdyż otrzymałem w ramach wymiany gwarancyjnej nowiutki dysk.
Wracając do tematu...
Program Sticky Password bardzo by mi się przydał gdyż z racji tego że człowiek coraz starszy a na głowie coraz więcej obecnie do wszystkiego używam jednego hasła a w zasadzie kilku jego kombinacji coby łatwiej było zapamiętać a to jak wiemy nie jest za bardzo bezpieczne rozwiązanie. Czasem nawet w tym się gubię ale na szczęście w większości przypadków mamy kilka prób wpisania hasła i zawsze któraś kombinacja "zaskakuje" :jezyk

A

Anonymous

Jako kobieta jestem strasznie roztrzepana. Numery kart kredytowych, PIN do jednej karty kredytowej, PIN do drugiej, PIN do telefonu, nr konta do bankowości elektronicznej, hasło do tego konta, nr konta złotówkowego w banku, nr konta euro w banku, hasło do zablokowania i odblokowania alarmu w domu, adresy mailowe i internetowe do BOK-u mojej firmy od netu i tv, adresy mailowe i internetowe Women's Aid, adres mailowy i nr kontaktowe do mojego lekarza, za przeproszeniem - pierwszego kontaktu, hasło do zablokowania i odblokowania alarmu w pracy, nr rejestracyjny mojej fury, login i hasło do 'programy za darmo', nr dowodu osobistego, NIP, PESEL, login i hasło do 'fejsa' i 'tłitera', nr do sejfu, hasło do 'windowsa', data urodzin i imienin mamy, data urodzin i imienin siostry, data urodzin i imienin chłopaka, data urodzin i imienin siostrzeńca, rozmiar bucików siostrzeńca, rozmiar ciuszków siostrzeńca, kod pocztowy mamy, kod pocztowy siostry, kod pocztowy chłopaka, login i hasło do skrzynki mailowej w Outlooku, hasło i login do g-maila, hasło i login do skrzynki o2, no i najważniejsze - termin ostatniej kobiecej przypadłości...
I to wszystko ma się tak bezkarnie mieścić w małej blond główce?!
Sticky Password wanted! Sticky Password poszukiwany!
Neo! Wylosuj mnie! Plz...

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
5 licencji Sticky Password 6 takiej okazji się nie omija.
Większość z nas ma powyżej 10 haseł dostępu 3× e-mail? :dziwak , Facebook, twitter, GG, YouTube, blogi, fora, itd…
Zalety programu są oczywiste : http://programyzadarmo.net.pl/sticky-password-opis-programu/
Wygrana ułatwiłaby życie a z wersją portale to już super luks :ok
Obecnie używam KeePass Password Safe 2.19 :zawsty
Dzięki za konkurs :dziękuję

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
SP-to doskonały manager w który oczarował mnie od pierwszego użycia.Po mimo braku j. polskiego-świetny,przejrzysty interfejs a sam manager bazy danych w jednym oknie pozwala w prosty sposób zarządzać hasłami i loginami.Posiada specjalne miejsce na bezpieczne dane a przenoszona kopie bazy danych można szyfrować. To świetne używając wersji stacjonarnej z rozszerzeniem przenośnym. Bardzo by mi się przydał, ponieważ 5-tka, którą posiadam-niestety już nie obsługuje najnowszego Firefoxa. Dziękuję za konkurs organizatorowi. :ok
Pozdrawiam.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
terieron napisał:
SP-to doskonały manager w który oczarował mnie od pierwszego użycia.Po mimo braku j. polskiego-świetny,przejrzysty interfejs a sam manager bazy danych w jednym oknie pozwala w prosty sposób zarządzać hasłami i loginami.Posiada specjalne miejsce na bezpieczne dane a przenoszona kopie bazy danych można szyfrować. To świetne używając wersji stacjonarnej z rozszerzeniem przenośnym. Bardzo by mi się przydał, ponieważ 5-tka, którą posiadam-niestety już nie obsługuje najnowszego Firefoxa. Dziękuję za konkurs organizatorowi. :ok
Pozdrawiam.
Przeczytaj dokładnie.
Bj1NQ.png
:eek:
JL5dj.png

A

Anonymous

Trololo :sarkazm
BTW.1 SP v5 nie ma po polsku :k......
BTW.2 SP v5 ciągle dostaje updejty i obsługuje Firefoxa 15 :szef

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam,
przede wszystkim dziękuję Neo za zorganizowanie konkursu :dziękuję

Obecnie używam SP5 i nie wyobrażam już sobie funkcjonowania w internecie bez tego programu. Świetnie integruje się z Firefoxem (również wtedy, gdy uruchamiam go w "piaskownicy"), posiada przejrzysty interfejs, jest łatwy w obsłudze. No i nie zapominajmy o wersji portable - dzięki możliwości synchronizacji SP z jego wersją portable nie utraciłam swojej bazy danych, gdy musiałam reinstalować system.
Chciałabym wygrać wersję 6 głównie ze względu na to, że jest w języku polskim, no i liczę się z tym, że wsparcie dla wersji 5 kiedyś pewnie się skończy, a bez tego SP przestanie integrować się z coraz to nowszymi wersjami Firefox'a.
Mam wielką nadzieję na wygraną, pozdrawiam i polecam się w losowaniu :)

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Re: andrzej65 / Giveaway !!! - Sticky Password 6 Pro

Przeczytaj dokładnie.
Bj1NQ.png
:eek:
JL5dj.png

Kolego proponuje najpierw przyczytać ze zrozumieniem co napisałem a później poddawać to korekcie.
W poście napisałem o mojej 5-tce (Sticky Password version: Full 5.0.7.252)- i to jest ostatnia na jaką mam licencję. Po mimo Twoich zapewnień miłych memu uchu-niestety po primo i secundo dupencja-bladencja: Piąteczka-ani nie obsługuje już najnowszego Firefoxa, ani nie posiada polskiego menu. A to,że szóstka będzie z polskim to wszystkie wróble ćwierkały już pół roku temu...
Pozdrawiam
c6gww.jpg

Do góry