Żeby nie była za mała konkurencja to i ja się dopiszę do konkursu A tak poważnie dosyć często testuję różne programy z promocji i częste odinstalowywanie ich i tak pozostawia śmieci w moim systemie . A Shadow Defender jak znalazł do moich testów. Dziękuję za konkurs
thanks for the giveaway. I want to win because Shadow Defender is an easy-to-use security solution which not only prevents our system from unwanted changes by malicious software, but also helps us test software’s without making any changes to our system.
Nareszcie mam szanse wygrać program do wirtualizacji. Jako, że zanim cokolwiek zainstaluje musze najpierw przetestować i "namacalnie" sprawdzić, więc bardzo zależy mi na wygranej,ale wiem,że potrzebny też jest łut szczęścia.
Dzięki za konkurs!
Dlaczego chcesz wygrać program Shadow Defender ?
Ponieważ używam i mam nadzieje dalej używać z legalna licką którą dzięki uprzejmości organizatora konkursu marsellus `a i łaskawości Boga Randomorg`a wygram
Specjalnie dla Ciebie marsellus, łamie swoje zasady. Więc weź to pod uwagę .
No cóż napiszę tak nikt nie chciał się ze mną wymienić na owy program, dlatego uśmiecham się do losu i może tym razem mi się uda. Nie będę się rozpisywał dlaczego chciałbym wygrać (choć wątpie w to), po prostu chciałbym go sobie przez jakiś czas poużywać, i zobaczyć jak się sprawuje. Wiem że nie przechodzi testu MBR (pisaliście o tym ), ale mimo wszystko chciałbym go zobaczyć. I tyle w temacie.
Biorę udział w tym konkursie, ponieważ Shadow Defender to dobry wirtualizator systemu. Dodatkowym argumentem jest UI w języku polskim! Dziękuję za konkurs, pozdrawiam
Proszę o uwzględnienie i mnie podczas losowania Od dłuższego czasu zdarza mi się korzystać z WS Time Freeze, SD jest rozwiązaniem lepszym w stosunku do TF ze względu na wirtualizacje wszystkich partycji ,nie tylko systemowej, a tego typu opcja bardzo by mi się przydała.
miałem okazję w zamierzchłych czasach pobawić się tym programem niestety w wersji nie do końca legalnej i co tu dużo pisać, przejrzysty, prosty w obsłudze do tego skuteczny hmm... czego chcieć więcej ostatnio w losowaniu się nie poszczęściło ehh no ale może teraz będzie inaczej
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.