Konkurs ! / Giveaway ! - SecurityKISS pakiety EMERALD

Status
Zamknięty.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki za konkurs
Gdy używałem SecurityKISS to były to USA,IRLANDIA,NIEMCY,HOLANDIA
A dodał bym zapewne INDIE lub HONGKONG
ale serwerów jest wystarczająco i najważniejsze żeby były szybkie a są SecurityKISS VPN uważam za bardzo dobre...
więc będę bardzo szczęśliwy jak będzie mi dane być wylosowanym
Pozdrawiam serdecznie :klawik.

A

Anonymous

Chłopcy jak nie potraficie modyfikować postów...na napiszcie do mnie na PW...pomogę.
Muszę powtórzyć...jak na Kraszki :wariat :
Korzystam głównie z serwerowni w Niemczech,Holandii i USA.Przydałoby się coś z Azji.
Grzesiu-proszę mnie wpisać na listę oczekujących.
Bóg zapłać :dziękuję .

BTW.Gdzieś tu wyczytałem,że niektórzy wykorzystują KISS-a do oglądania streamów sportowych...wolne żarty.
Ja przy łączu 150 MB/s mam ścinki podczas transmisji...a w oglądacie przez KISS-a :eek: :szydera ?

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
645
Miasto
okolice internetu
A ja konsekwentnie rezygnuję z udziału. Proszę mnie nie brać pod uwagę. Nie jestem hieną ani psem ogrodnika.

A

Anonymous

Bardzo chciałbym wygrać ten VPN i podarować go mojemu przyjacielowi, który tak jak ja ceni sobie ładne kobiety, szybkie samochody, dobry alkohol i prywatność w Sieci :yhy
Sam najczęściej korzystam z serwerów niemieckich, amerykańskich i szwedzkich ale przydałyby się jakieś bardziej egzotyczne (Izrael, Azja i może Afryka oraz TOR over VPN).

zajacnupagadi

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
ZAPISUJE SIE DO TEGO KONKURSU BY JAWNIE ZAPROSTESTOWAC PRZECIW PAZERNOSCI TYCH, KTORZY SIE DO NIEGO JUZ ZGLOSILI I NIEDLUGO ZGLOSZA, NAJCZESCIEJ TUZ PRZED LOSOWANIEM.
I TAK:
1.CHCA MIEC DRUGA LICKE BO TA WYGRANA LICKA SPRZED POL ROKU IM NIE WYSTARCZA
2.STARTUJA WE WSZYSTKICH KONKURSACH JEDNOCZESNIE, ZABIERAJA INNYM MIEJSCE, A JAK WYGRAJA TO EWENTUALNIE ZRZEKAJA SIE NA RZECZ INNYCH ALBO SAMI ORGANIZUJA DOGRYWKE BY ZEBRAC KOLEJNE KILKANASCIE POCHWAL
3.STARTUJA Z MULTIKONT ABY ZWIEKSZYC SWE SZANSE
NAJCZESCIEJ KORZYSTAM Z SERWEROW NIEMIECKICH I ANGIELSKICH.
BRAKUJE MI SERWEROW AZJATYCKICH, W TYM PRZEDE WSZYSTKIM Z CHIN, HONGKONGU, TAIWANU, JAPONII.

DZIEKI ZA KONKURS ORGANIZATOR.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Ja nie będę protestował jak inni, tylko brał udział w konkursie :zaciesz
Kissa używam głównie do niezobowiązującego pobierania zwyczajnych plików z netu ( są to głównie różne dystrybucje linuxa :szydera ) wiec nigdy nie przywiązywałem wagi do lokalizacji serwerów...jadę wszystkimi po kolei...w związku z powyższym nie mam jakiś większych braków w lokalizacjach.
BTW Dlaczego pobieram linuxa przez vpn`a?...żeby mój dostawca nie widział :p
Dziękuję za konkurs

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Z VPNa nie korzystałem za dużo, ot czasem użyłem TunellBear + Hola, odkąd przeczytałem że Hola to jakiś niby botnet, a w TB bardzo brakowało mi serwerów w Rosji i Ukrainie, zrezygnowałem z jakiegokolwiek VPNa. Kiedyś namiętnie używałem vpna do słuchania Pandory i oglądania transmisji przeznaczonych na rynek USA.

Z pomocą przyszło oczywiście forum i nowy konkurs, w pakiecie są interesujące mnie serwery, czego to więcej chcieć ?:) Chyba tylko wygranej!

Dziękuję organizatorowi i producentowi za świetny konkurs

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Dziękuję za konkurs, proszę wpisać mnie na listę chętnych. Programu SecurityKISS EMERALD do tej pory nie używałem, a więc nie znam jego możliwości. Najczęściej korzystam z serwerów europejskich (UE i Rosja+Ukraina) i amerykańskich. Spojrzałem na stronę z SecurityKISS EMERALD i brakuje mi Izraela i Chin.
Jeszcze raz podziękowania dla organizatora oraz darczyńcy.

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Dzięki za konkurs. Właśnie kilka dni temu skończyła mi się licencja na SecurityKISS a bardzo często z niego korzystam. Wykorzystuję najczęściej serwery polskie, angielskie i amerykańskie. Co do brakujących serwerów to podobnie jak większości brakuję mi serwerów azjatyckich.

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
38086
Podziękowania dla organizatorów za zorganizowanie konkursu!
Z SecurityKISS korzystam przy okazji promocji na programy,najczęściej z serwerów europejskich.
Na temat brakujących lokalizacji nie mam zdania.
Według mnie program jest super!

A

Anonymous

Dzięki Organizator za konkurs. :)
Pozostało mi jeszcze 3 dni do końca licencji z promocji na CyberGhost. Nie ma tam większego wyboru, tak więc najczęściej korzystam z serwerów niemieckich i szwajcarskich.
Myślę o serwerach rosyjskich oraz chińskich. Może jeszcze z Ameryki Płd.
Nie znam SecurityKISS, chociaż ktoś z rodziny z niego korzysta i jest bardzo zadowolony.
Pozdrawiam wszystkich uczestników.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Proszę mnie nie brać pod uwagę w losowaniu.

Napiszę tylko, że chciałbym aby w przyszłości dodano serwery z Brazylii, Australii, Korei Płd., Japonii, Chin i jeszcze jeden jakiś z Ameryki Południowej.
:francuz

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Miałem kiedyś licencje na program, ale co dobre kiedyś musi się skończyć.Korzystałem z serwerów :USA, Szwecja , Niemcy,Holandia. Obecnie nie potrzebuje innych serwerów.
Zgłaszam udział w konkursie.
Dziękuje i pozdrawiam

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

oFPInK4.jpg

Zwycięzcy mają 48 godzin na potwierdzenie wygranej do mnie na PW. Wraz z potwierdzeniem proszę przesłać swój adres email.

Gratulacje!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31111
Miasto
Trololololo
Gratulacje dla wygranych :francuz

Status
Zamknięty.