Konkurs ! / Giveaway ! - SecurityKISS EMERALD

Status
Zamknięty.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Witam w pierwszej kolejności chciałbym podziękować za konkurs. Co do programu SecurityKISS EMERALD używałem go w wersji 3 mc. Spełniał moje oczekiwania pod względem anonimowości. Czasami używałem go do konkursów promocyjnych gdzie trzeba było użyć zagranicznego IP.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Dużą zaletą SecurityKiss jest mało zauważalna strata szybkości łącza. Jako, że ostatnio trochę denerwował mnie swoją ospałością CyberGhost, więc mam porównanie. Przede wszystkim, to idealny program do stosowania przy różnych promocjach softwarowych. Szybciej można się połączyć z wybranym serwerem (a jest ich w wersji komercyjnej SecurityKiss naprawdę sporo), niż we wspomnianym CG. Super konkurs. Dzięki za jego zorganizowanie. :ok

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Przede wszystkim prywatność i bezpieczeństwo - do tego ten program jest idealny :) No i zapewni mi anonimowość o którą dzisiaj w sieci coraz trudniej.

Dzięki za konkurs!

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
VPN wykorzystywany jest przeze mnie głównie w celu zapewnienia ochrony anonimowości podczas serfowania w internecie.
Świetny program, przyda się na pewno.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki za organizację konkursu dla ORGANIZATORA i Pani Małgorzacie za podarowanie licencji na konkurs

Usługi VPN używam do zachowania anonimowości w internecie/jeśli to możliwe ?? / nie lubię być kontrolowany przez nie wiadomo kogo, VPN używam również do skorzystania z promocji niedostępnych dla nas :( , oraz serwisów zagranicznych niedostępnych z naszego IP. A plan Emerald pozwoli czuć się bezpiecznie i na jazdę bez trzymanki w necie :)

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Usług vpn używam przede wszystkim aby być chociaż trochę anonimowym w internecie bo w 100% to niestety nie możliwe. Czasem zdarzy się też, że pooglądam jakąś transmisję sportową która nie jest dostępna dla Polski. Jeśli chodzi o sam program to w tej chwili jest to dla mnie najlepszy vpn. Prosty w obsłudze i nie spowalnia łącza.
Dzięki za konkurs :dziękuję

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
jj111184 napisał:
Dzięki za konkurs, przydałby się do licencji z promocji :)

Kolega jj111184 zielony więc przypomnę zasady konkursu !

Napisz w kilku zdaniach do czego używasz usług VPN , kolega napisał 1 zdanie , którego ja zupełnie nie rozumiem , przypominam że posty niezgodne z regułami nie będą brane pod uwagę.
Kolega ma jeszcze szansę jak coś sensownego napisze !

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Witam,
Z VPN korzystam przede wszystkim wtedy gdy np. są ograniczone terytorialnie promocje na programy (sprawdzające adres IP z jakiego wchodzisz. Security Kiss w planie Emerald byłby bardzo przydatny ze względu na ilość transferu oferowanego miesięcznie, przez co w dużo szerszym zakresie mógłbym korzystać z anonimowości jaką VPN daje...

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Witam. :hi Jako kompletna dziewica w temacie konkursów, przyszedł czas aby się rozdziewiczyć.

A do czego używam VPN. Do łączenia się ze wszystkim zawsze i wszędzie. Oczywiście przy takiej licencji na ten program było by to możliwe. Aktualnie jedynym VPN jakiego używam jest wtyczka w przeglądarce, ale jak wiadomo nie zapewnia ona nic. Tak pokrótce: Ze względu na to że jakiś czas temu popełniłem pewien błąd, który ciągnie się za mną do tej pory, odstawiłem pare rzeczy na bok. Najbardziej zależy mi na łączeniu się z innymi komputerami, w skład wchodzi też przesyłanie plików. A więc ten program zapewnił by mi pewien poziom bezpieczeństwa i anonimowości. A jeśli nawet mają do czegoś dojść to niech im to zajmie troche czasu. Mógłbym tu podpiąć jeszcze polskie serwery z których czasami bym skorzystał a nie działają po za granicami kraju, ale to nie najważniejsze.
Wielkie dzięki za możliwość startu. :hi

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Grzegorzowi i Pani Małgorzacie wielkie dzięki za umożliwienie zdobycia licencji na tak rewelacyjny program jakim jest SecurityKiss. Programu używam (o ile mam na niego licencję) do zwiększenia bezpieczeństwa podczas serfowania w Internecie. Nie mówię, że korzystam z niego na co dzień, bo zwyczajnie nie zawsze widzę potrzebę - co może być błędem z mojej strony. Zważywszy jednak, że żyjemy w czasach kiedy inwigilacja w sieci jest coraz to lepiej rozwinięta, program ten jest rewelacyjną siatką bezpieczeństwa dbającą o prywatność w sieci. A zatem... biorę udział w konkursie i liczę na szczęście, czego życzę pozostałym współuczestnikom konkursu!

dedal

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Z usług VPN korzystam przede wszystkim w celu łączenia się z witrynami gdzie podaję "wrażliwe" dane, czyli np. gdy loguję się do swojego banku. Poza tym czasami używam również do obejścia blokad regionalnych. Tak więc z chęcią przygarnąłbym licencję na ten program.

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Z usług typu VPN korzystam głównie do ochrony swojej prywatności, jak również w przypadku ciekawych promocji w których trzeba posiadać numer IP z danego kraju.
Z SecurityKISS w wersji EMERALD już kiedyś korzystałem, i uważam go za jeden z najlepszych VPN'ów, w tej wersji najbardziej cieszy nielimitowany transfer.
Nie spróbować swoich sił w tym konkursie byłoby grzechem. ;)

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Dzięki za konkurs :dziękuję
Już niedługo kończy mi się licencja na CyberGhost Premium więc i ja powalczę o SecurityKISS w najwyższym planie.
VPN używam głównie do korzystania z promocji i serwisów niedostępnych dla naszych IP. Nie chcę też aby dostawca internetu zaglądał mi do talerza

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

GWE8XQG.jpg

Zwycięzcy mają 48 godzin na potwierdzenie wygranej do mnie na PW. Wraz z potwierdzeniem proszę przesłać swój adres email

Gratulacje!

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki i gratulacje dla pozostałych zwycięzców! :ok :yahoo

Status
Zamknięty.
Do góry