Konkurs ! / Giveaway ! - SecurityKISS EMERALD

Status
Zamknięty.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
:lanie przyjąłem . Mój błąd. Muszę czasami czytać dokładnie e-maile :piorun
Proszę nie brać mnie pod uwagę w konkursie .
Dziękuje i przepraszam

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
artoor napisał:
Grzegorz - Rewelacja! Oczywiście że biorę udział w konkursie. SecurityKiss to niezaprzeczalnie najlepszy program tej klasy. Miałem szczęście jakiś czas temu wygrać licencję u Ciebie, ale przyda się zdecydowanie na stacjonarny PC postawić :) Dzięki za konkurs! :dziękuję

SecurityKISS w wersji którą wygrałeś wcześniej posiada opcję współdzielenia konta na kilku komputerach. Proszę mnie nie liczyć :klawik.

Czy mogę połączyć się programem SecurityKISS Tunnel z wielu komputerów i czy wszystkie mogą być jednocześnie połączone?
Z jednym numerem klienta (egzemplarzem) możesz połączyć się z wielu komputerów. Ograniczeniem jest to, że tylko jeden numer klienta może być połączony do serwera jednocześnie.
W wersji płatnej dostajesz ponad 20 serwerów, dlatego też możesz połączyć taką samą liczbę komputerów.

źródło: securitykiss.com

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
when all are insecure because of being watched, an internet browsing is not free anymore because it is limited, it will be lost if you win this giveaway
thank you very much for making this great giveaway

stefanek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Do tej pory nieraz korzystałem z progarmu TOR.Niestety u mnie powodował duże spowolnienie w ładowaniu stron internetowych.Słyszałem,że securityKISS pod tym względem jest o wiele lepszy,a w dzisiejszych czasach minimum anonimowości przyda sie każdemu.
Dlatego zgłaszam się do konkursu i dziękuję !

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

4tQaS3r.jpg

Zwycięzców proszę o adresy email do mnie na PW

Gratulacje!

ddarc

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
25
Gratulacje dla zwycięzców ! :jezyk

---
gdyby się ktoś rozmyslił...to przygarnę z chęcią :zawsty

Pozdrawiam

P.S.
masz rację Fanatyk ..inym razem zbanujemy tego "randoma" :p

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
ddarc napisał:
Tym bardziej że "wygrały" osoby, której nie wyraziły chęci uczestniczenia w tym konkursie. :)

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Fanatyk napisał:
ddarc napisał:
Tym bardziej że "wygrały" osoby, której nie wyraziły chęci uczestniczenia w tym konkursie. :)
Słucham ?? Polecam nauczyć się czytać !! wyraziłem chęć i bardzo sie cieszę że wygrałem te cudo SecurityKISS EMERALD i i Organizator zna sie znacznie lepiej od ciebie i wie kto wyraża chęć a kto nie
i zobacz doswiadczenie i pochwały Organizatora konursu i twoje !!i tutaj zdecydowanie widac że przez ciebie przemawia zazdrość ale nie martw się może ty kiedyś wygrasz ..nimo wszystko Pozdrawiam ciebie i patrz na staż zanim wypowiadasz się o kimś

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Fanatyk napisał:
ddarc napisał:

moje niedopatrzenie. W związku z tym przeprowadzam drugie losowanie

VqP1e8q.jpg

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
ORGANIZAT0R napisał:
moje niedopatrzenie. W związku z tym przeprowadzam drugie losowanie

VqP1e8q.jpg

angellomichel387 napisał:
Słucham ?? Polecam nauczyć się czytać !! wyraziłem chęć i bardzo sie cieszę że wygrałem te cudo SecurityKISS EMERALD i i Organizator zna sie znacznie lepiej od ciebie i wie kto wyraża chęć a kto nie
i zobacz doswiadczenie i pochwały Organizatora konursu i twoje !!i tutaj zdecydowanie widac że przez ciebie przemawia zazdrość ale nie martw się może ty kiedyś wygrasz ..nimo wszystko Pozdrawiam ciebie i patrz na staż zanim wypowiadasz się o kimś

@angellomichel387
Jak pewnie zauważyłeś miałem rację. :) Staż i pochwały jak widać nie mają znaczenia w niektórych kwestiach. Następnym razem polecam sprawdzić to co piszę, zamiast na mnie "naskakiwać".
Pozdrawiam. :)

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Wszyscy zwycięzcy zostali poinformowani o wygranej.

temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry