Konkurs ! / Giveaway ! - SecurityKISS EMERALD

Status
Zamknięty.

tadeusz242

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
162
Miasto
Kraków
Witam i Pozdrawiam. Korzystałem z trzy miesięcznej promocji tego programu jest SUPER i zapisuję się na konkurs bo właśnie skończyła mi się na ten program licencja .

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Re: Konkurs ! / Giveaway ! - curitSeyKISS EMERALD

Zgłaszam swój udział w konkursie
SecurityKISS
Moim zdaniem jest najlepszym programem VPN
jest bardzo szybki ,duzo serwerów ,i 100% anonimowość w necie zapewniona
Pozdrawiam i dziękuje za ten konkurs

A

Anonymous

Na pewno szybszy i mniej uciążliwy od CyberGhosta.Dobrze spełnia swoje podstawowe zadanie...chociaż nie przeginajcie pałki bo producent (podobno) logi trzyma przez dwa tygodnie.
Swego czasu przydał mi się do ściemniania pewnej projektantki mody (ma swój showroom we Wrocławiu) i byłej vice-Miss Polski (dla ciekawskich : pochodzi z Nysy :eek:o ).
Zgłaszam swój akces do konkursu.Dzięki Grzesiu !

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Dziękuję za kolejny fajny konkurs. Pewnie niejeden z biorących tutaj udział użytkowników dostał niedawno mejla o treści: SecurityKISS Plan Expired. Ja dostałem mejla z takim tytułem dokładnie 3 lutego :(. Przyznam szczerze, że zmartwiło mnie to. Programu używałem przez 6 miesięcy dzięki licencji zdobytej w promocji zorganizowanej przez artoor'a. Łatwość obsługi, duża liczba serwerów do wyboru i przede wszystkim prędkości jakie oferuję ten VPN są wystarczające do swobodnego i bezstresowego sufrowania po najdalszych zakątkach sieci. Czy jest to najlepszy VPN na rynku? Nie wiem. Mnie osobiście bardziej pasuję niż CG. W konkursie jest do zdobycia roczny plan i do tego bez limitu danych - kto by nie chciał wygrać takiego zestawu? Śmiem twierdzić, że kto raz spróbował SecurityKISS ten na pewno z nim zostanie! Wielkie dzięki dla Pani Małgorzaty Luczywo oraz dla ORGANIZAT0R'a :piwko
Hornet napisał:
chociaż nie przeginajcie pałki bo producent (podobno) logi trzyma przez dwa tygodnie.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dziękuję Grzegorz za kolejny wspaniały konkurs
grzechem by chyba było nie wziąść w nim udziału ,a więc zgłaszam się
SecurityKiss najlepszy VPN z jakim miałem do tej pory do czynienia, używałem go 6 mięsięcy dzięki promocji na tym forum, niestety licka się skończyła :( a tu masz konkurs i to jeszcze z najwyższym planem Emerald , no może się uda
powodzenia również innym forumowiczom

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Podobno najlepszy program tego typu. Chętnie o niego powalczę gdyż jakiś czas temu skończyła mi się licka na SecurityKiss.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks again ORGANIZAT0R for bringing us another "GOOD" giveaway.

I want to win because my current license of SecurityKISS which I won from a promotion is going to expire on 24-Feb. It was a 3-month license.

Compared to other services, I find SecurityKISS decent, fast and smooth. Hope to win myself the annual license that you are giving this time.

Once again thanks.
Grr

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Używam wielu anonimizerów w zależności od potrzeb.. dlatego SecurityKISS do tradycyjnych zastosowań np ukrycia się przed własnym ISP jest w miarę dobrym rozwiązaniem.
Dziękuję za konkurs.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Kolego LGG jak może Ci się kończyć licencja jak wygrałeś wtedy co ja a więc zostało jeszcze 7 miesięcy? Tak samo kolego arden. Nie moja sprawa ale nie bądźcie zachłanni i dajcie szansę innym skoro już macie lickę i to na długi czas. Wersję EMERALD można używać jednocześnie na kilku kompach. Czekam na taki konkurs za pół roku :ok
Mnie proszę nie liczyć :francuz

terom

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Zgłaszam swój udział w konkursie ,Security KISS EMERALD jest jednym z lepszych VPN-ów sporo serwerów 100% anonimowości szybka praca poza tym ma wiele innych zalet.

A

Anonymous

Elvis_JXL napisał:
Kolego LGG jak może Ci się kończyć licencja jak wygrałeś wtedy co ja a więc zostało jeszcze 7 miesięcy? Tak samo kolego arden. Nie moja sprawa ale nie bądźcie zachłanni i dajcie szansę innym skoro już macie lickę i to na długi czas.

Karwasz twarz...a gdzież to się podziali : Strażnicy Moralności :papież ?? .Co to z byle powodu podnoszą larum :wariat .Poszli już spać ?
LGG & arden-wolność wolnością ale jest jeszcze coś takiego jak przyzwoitość :lanie .
Ładnie tak sępić jak się ma jeszcze lickę ważną na 7 miechów ??
WSTYD CHŁOPCY :chory !

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Trudno napisać sensowny komentarz i w dodatku niebanalny dlaczego chciałbym licke na SecurityKISS. Zapewne z tego samego powodu co większość.
Programy tego typu pozwalają na w miarę komfortowe (czytaj: "anonimowe") korzystanie z sieci, w której wszyscy wszystkich podglądają, jak można wywnioskować z raportu pana Snowden'a
A plan EMERALD w SecurityKiss dodatkowo zachęca do wzięcia udziału w konkursie.
Dziękuję za zorganizowanie konkursu i wszystkim życzę powodzenia.

przemo

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Konkurs-rewelacja!!!
Oczywiście chcę wziąć udział, niezwykle dobry program VPN, bardzo cenię programy pozwalające choć trochę podnieść anonimowość w sieci a SecurityKISS EMERALD mi to zapewni.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Uważam, że jest to bardzo dobry program. Obecnie go nie mam, ale liczę na wygrana i to się zmieni :piwko

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31098
Miasto
Trololololo
DO tego co strzela i zakłada multikonta: szkoda twojego czasu naprawdę na pisanie postów i tak je usunę.

Status
Zamknięty.
Do góry