Konkurs ! / Giveaway ! - SecurityKISS EMERALD

Status
Zamknięty.

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Najlepszy VPN chroniący naszą prywatność. Trzeba go mieć, więc się zgłaszam :)

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Próbowałem kilka programów typu VPN, ale ten bije je na głowę swoją szybkością działania i niezawodnością; zgłaszam się do konkursu.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
with this I could access the site Hulu with no problem, really fun
I hope I'm lucky this time
thanks for this giveaway :)

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4563
Miasto
Gdynia Orłowo
Organizatorowi kolejny raz dzięki za konkurs. Jakiś potężny wysyp tych konkursów. Miło.
Ten pakiet prywatności w necie mocno mnie zachęcił, dlatego też wchodzę.

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Aktualnie korzystam z promocyjnej wersji na 6 miesięcy, której koniec powoli się zbliża. Używam głównie na tablecie do usług audio-video normalnie niedostępnych w naszym kraju. Przydaje się też na komputerze przy niektórych konkursach. Fajnie by było wygrać licencję na cały rok.
Dzięki za kolejny super konkurs :dziękuję

noname152

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
SecurityKISS to chyba najlepszy VPN, dawno temu korzystałem z cyberghost jednak nie przypadł mi do gustu. Obecnie korzystam z półrocznej wersji SecurityKISS którą można było otrzymać tutaj na forum. Roczna wersja planu emerald to największa liczba serwerów do wykorzystania oraz cala masa innych zalet. Bardzo chciałbym wygrać taką licencję i mieć przez rok najlepszy plan SecurityKISS który zapewnia anonimowe przeglądanie internetu.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
jakoś nie trafiłem z promocjami na ten program więc może tutaj uda mi się go zdobyć opcja EMERALD wygląda imponująco ciekawe jak to działa w ''realu'' zgłaszam się czynnie do konkursu

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Wśród VPNów SecurityKISS obecnie plasuje się w ścisłej czołówce, dodatkowo plan jaki można wygrać w tym konkursie posiada najwięcej serwerów na całym świecie, nie ma limitów transferów i dodają IP na własność, czego chcieć więcej. :piwko

A

Anonymous

Zgłaszam się do konkursu, ponieważ chciałbym uzupełnić swoją softwarową kolekcję minerałów. Do szczęścia brakuje mi „Szmaragdu”. Licencja na 1 rok :dziwak i ten nielimitowany transfer danych. :yahoo Czego chcieć można więcej. Dziękuję za zorganizowanie konkursu.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Fajna alternatywa dl Cyberghosta, szybki, niezawodny programik, dzięki za konkurs :jezyk

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Według mnie SecurityKISS jest naprawdę ciekawą alternatywą dla CyberGhosta. Pozwala na fajne i szybkie połączenia VPN, w dodatku nie ograniczone tylko do OpenVPN, ale i PPTP/L2TP. Dzięki temu świetnie byłoby go mieć na akademikowe surfowanie ;) Dlatego zgłaszam się do konkursu :)

I gratulacje za konkurs! :dziękuję

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Usługa definitywnie lepszy od CyberGhosta. SecurityKISS używałem dzięki niedawnej promocji i byłem bardzo ale to bardzo zadowolony. No i ten nielimitowany transfer danych. :D O mały włos a przegapiłbym ten konkurs.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Aktywowałem ostatnio licencję na CyberGhosta Special Edition i okazało się, że serwery w tej wersji są tylko w pięciu krajach(wcześniej miałem wersję classic i tam było ich zdecydowanie więcej), dlatego chciałbym wygrać SecurityKISS.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

82EdHqd.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny żeby potwierdzić wygraną i przesłać do mnie na PW swój adres email.

Gratulacje!

Status
Zamknięty.
Do góry