Konkurs ! / Giveaway ! - Sandboxie

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Ale on ze wszystkim na pewno nie działa :D

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Aktualnie używam ESET 5 + Winpatrol Free

Na licencje na SB poluje od bardzo dawna. Ten program to kwintesencja skutecznego zabezpieczenia :D Dziekie temu programowi uruchamianie przegladarek, czytnikow PDF itp, oraz nieznanych programow jest o wiele bezpieczniejsze

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie mój komputer chroni zestaw Emsisoft Anti-Malware + SpyShelter Premium.
Jeśli chodzi o Sandboxie, to z chęcią powalczę o licencję na ten niezwykle użyteczny i ceniony program.

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
kaspersky internet security 2012 + SUPERAntiSpyware. Sandboxie to bardzo dobry program i chciałbym go mieć :)

Koniasz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Moje obecnie zabezpieczenia to Mamutu + SpyShelter Premium + zapora systemowa + MBAM free (skanowanie kontrolne). Sandboxie bardzo dobrze się wkomponuje do tego zestawu którego założeniem jest zapobieganie a nie leczenie przy jednoczesnym zachowaniu lekkości :)

johnd

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Sandboxie will protect my system. I do not use it now.

please count me in.

john d

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Aktualnie używam:
ESET Smart Security
Malwarebytes Anti-Malware Pro
Zemana AntiLogger
Chciałbym wygrać Sandboxie poniewaz jest dobrą piaskownicą i w dodatku po PL.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
using KIS and Outpost firewall now.

Sandbox is a must to have as I all my software's / reviews in it. Please count me in.

Thanks,
Grr

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Dwa dni temu kupiłem lapka i jak dotąd przeinstalowałem jedynie system bo ilość " pożytecznych gratisów " jakie zafundował producent normalnie powala :kill Dlatego nie napiszę co używam ale co mam zamiar używać
-wirtualizacja partycji sys lub dysku (Wondershare Time Freeze lub SD )
-wirtualizacja przeglądarki ( wiadomo co ) :klawik.
-zapora z HIPS`em ( jeszcze się zastanawiam co by to miało być)

A

Anonymous

Tak, więc nadeszła już pora by zakończyć konkurs. Na wstępie chciałem serdecznie podziękować, osobą za zaangażowanie oraz wzięcie udziału w konkursie. Oraz Serdeczne zawdzięczam Szanownemu Panu Ronen Tzur któremu w imieniu swoim serdecznie dziękuję. :)

So, it's time has come to end the contest. At the outset I wanted to sincerely thank the person for their commitment and to participate in the competition. And I owe esteemed cordial Mr. Ronen Tzur on behalf of whom I thank her. :)

Zwycięzcy, którzy otrzymują nagrodę są / The winners, who receive the award are :

mauha8.jpg

Laureatów konkursu czyli: caxton, baarao7, jerzy601, bardzo proszę o wysłanie do mnie prywatnej wiadomości w ciągu 48h w celu potwierdzenia.
Jeśli do tej pory, nie otrzymam potwierdzenia, nagrodę otrzyma kolejna osoba z listy.

The winners of the competition is: caxton, baarao7, jerzy601, very please send me a private message within 48 hours to confirm. If you did not receive the confirmation, the prize will receive additional person from the list.

Serdeczne Gratuluję Zwycięzcom / We would like to congratulate the winners.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Gratulacje :ok

Do góry