Konkurs ! / Giveaway ! - Private Internet Access VPN

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Konkurs ! / Giveaway ! - Private Internet Access VPN

6IXKC99.png

Konkurs dla użytkowników PZD

Do wygrania są 3 licencje na okres 1 miesiąca do programu Private Internet Access VPN

KejdFV3.jpg

Licencje na konkurs przeznaczył Producent programu PIA VPN London Trust Media, Inc. .

Chciałbym podziękować producentowi London Trust Media, Inc., w szczególności Pani Paulinie Lifanava za możliwość zorganizowania konkursu.

I would like to thank London Trust Media, Inc., a.s. in particular Mrs. Paulina Lifanava for the opportunity to organize a contest.

Opis programu / Description of the program

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady:
  • Proszę napisać komentarz dlaczego chcesz wygrać licencje do programu PIA VPN.
  • Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
  • Konkurs otwarty jest dla użytkowników, którzy mają co najmniej 20 postów
  • Zakończenie konkursu odbędzie się dnia: 16.04.2014 r. o godzinie 9:00
  • Licencje zostaną rozlosowane za pomocą - Random.org
  • Zwycięzcy będą mieli 24 godziny, aby wysłać mi e-mail
  • Powodzenia !
Rules:
  • Please write a comment why would you like to win license PIA VPN.
  • Comments in Polish or English
  • The competition is open to users which have at least 20 posts
  • End of the contest will be held on: 16.04.2014 r. at 9:00 p.m.
  • The lucky will be selected randomly by – Random.org
  • Winners will have 24 hours to send me an email address
  • Good Luck!

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Po pierwsze dziękuję Andy'emu i Pani Paulinie, bo bez nich ten konkurs by nie zaistniał.
Ostatnio miałem okazję testować różne VPN'y w poszukiwaniu złotego środka. Póki co, nie znalazłem sensownego rozwiązania. Nie ma możliwości przetestowania PIA ponieważ producent nie przewiduje okresu testowego (w sumie warto by się nad tym było zastanowić), a jestem bardzo ciekawy jego możliwości. Dlatego też proszę wziąć mnie pod uwagę podczas losowania :)

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Ja również testowałem różne vpn-y. Zdecydowanie najlepiej jak narazie wypadł pure vpn , który radzi sobie z ograniczeniami mojej sieci osiedlowej i wyciska max łącza na polsce max to 80 mega ping 3, a na USA max to 60 mega ping 115, posiada jedyną wadę - jest nią cena. Testowałem również Nord VPN - niestety prędkości do USA i canady, są marne wcześniej miałem również SecurityKiss - większość ludzi na forum uważa go za jednego z lepszych , ale prędkości na nim nie należą do rewelacyjnych. Kanada i USA również działa słabo.

Ja również szukam czegoś co by było w miarę szybkie i cenowo mi odpowiadało. Dlatego zgłaszam się do konkursu.

brahmefe

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
For years, many opponents left behind a VPN Service with Private Internet Access (PIA) was able to further develop itself in 2014. Price, Quality, Performance criteria can say Private Internet Access is taken into consideration a number Ounce

Count me in.
Thankyou.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Wyniki

Y6dHj1w.png

Zwycięzcom gratuluję i proszę o wysłanie na PW danych (loginu i adresu email) dla producenta.
Termin na przesłanie danych mija jutro 17.04.2015 r.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Dane zostały przesłane do Pani Pauliny Lifanava.
Proszę o potwierdzenie gdy otrzymacie dostęp do PIA VPN.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Potwierdzam, otrzymałem kupon do realizacji :)
Raz jeszcze dziękuję! :dziękuję

Do góry