Chciałbym wygrać PowerISO 7.0 aby mieć pewny i dobry program do obsługi obrazów płyt. Dodatkowe funkcje programu na pewno nie raz się przydadzą, gdyż teraz przy nagrywaniu, zgrywaniu i montowaniu obrazów korzystam z kilku programów.
PowerISO 7.0 to program rekomendowany przez wiele osób za swoje walory wszechstronności, łatwości i niezawodności w obsłudze plików obrazów. Integracja programu z powłoką systemu oraz obsługa języka polskiego sprawia, że wszystko jest w nim w miarę proste i przejrzyste. Dlatego chętnie biorę udział w tym konkursie żeby móc osobiście sprawdzić walory programu PowerISO 7.0 i podziękować za zorganizowanie konkursu. Dzięki programowi będę mógł tworzyć, edytować, nagrywać i montować pliki obrazów w wielu formatach.
Program jest świetny i co tu więcej pisać. Posiada wiele funkcji których brakuje u konkurencyjnych aplikacji. Z pewnością tak kompleksowe narzędzie każdemu sie przyda.
Używałem Power ISO 6.0 z jakiejś promocji - niestety bez możliwości uaktualnienia. Ten program to prawdziwy multitool jeśli chodzi o pracę z obrazami płyt. Wielość obsługiwanych formatów, tworzenie nośników samostartujących i bootowalnych to tylko kilka spośród mnóstwa przydatnych opcji.
Chętnie bym się przesiadł na nowszą wersję a do tego dodatkową atrakcją jest licencja lifetime więc dlatego zgłaszam się do konkursu.
The right program for creating ISO images of disks.
All popular formats are supported and there is the possibility of converting from one format to another.
PowerISO jest programem do zarządzania obrazami płyt CD, DVD oraz Blu-ray (BD). Aplikacja obsługuje większość najczęściej spotykanych formatów obrazów płyt (m.in. DAA, BIN, ISO, IMG i NRG). Przydatną dla mnie funkcją jest możliwość zamontowania obrazów płyt w wirtualnym napędzie optycznym CD, DVD oraz Blu-ray (BD). Przy tym łatwy i przyjazny interfejs programu skłania mnie do wzięcia udziału w Konkursie.
PowerISO to jeden z najlepszych programów do zarządzania obrazami ISO. Obecnie korzystam z starej wersji. Nowe funkcje, poprawki błędów będą niezwykle przydatne w korzystaniu z aplikacji.
Wielkim plusem jest licencja lifetime.
Program jest istnym kombajnem do zarządzania obrazami płyt CD, DVD oraz Blu-ray. Sam korzystałem z niego ( niestety w wersji testowej ), chwaląc go sobie. Tworzyłem i edytowałem przy tym obrazy ISO. Miłym gestem byłoby wygrać pełną licencję programu.
Power ISO to jeden z najlepszych programów do tworzenia, nagrywania i edytowania obrazów ISO. Program obsługuje prawie wszystkie formaty obrazów plików. Korzystałem z niego z wersji 6. Bardzo przydatny przy tworzeniu bootowalnych nosników oraz jako dodatkowy wirtualny napęd.
Dziękuję za konkurs.
Podziękowania dla organizatorów i darczyńców!
PowerISO jest jednym z najlepiej ocenianych programów do pracy z obrazami ISO.
Za pomocą programu można montować obrazy płyt w wirtualnym napędzie, tworzyć samostartujące obrazy ISO oraz bootowalne pamięci USB itp.
Spróbuję szczęścia w konkursie.
PowerISO to świetny program z dużymi możliwościami. Miałem go swego czasu z promocji, ale licencja wygasła. A przydałby mi się on do tworzenia botowalnych nośników narzędziowych itp. Tak więc, widząc możliwość wygrania bezterminowej licencji zgłaszam swój udział w konkursie
Posiadam licencję na starą wersję PowerISO, którą zdobyłem na jednej z promocji wystawionej na tym forum. Niestety nie ma możliwości zaktualizowania do nowszej wersji. Biorę udział w konkursie, ponieważ chciałbym przesiąść się na nowszą wersję programu. Program uważam za jeden z niezbędnych programów, który warto zawsze mieć na komputerze.
Dzięki za konkurs i pozdrawiam organizatora konkursu oraz sponsora
Serdeczne podziękowanie dla organizatora konkursu!
Program PowerISO obsługuje wiele formatów obrazów plików, w tym formaty występujace w wirtualnych dyskach. Z pomocą programu można wypalić płytki z obrazu plików np. w formacie ISO, edytować pliki obrazów i je tworzyć. Program ma też opcje konwersji pomiędzy formatami obrazów plików.
Z pomocą programu utworzymy bootowalne obrazy ISO lub bootowalne dyski USB. Panel zarządzania w programie jest prosty w obsłudze! Program przydał by mi się do uporządkowania moich archiwalnych zasobów, które aktualnie mam na nośnikach różnego typu.
Jak dla mnie najlepszy program do iso ,co prawda mam starsza wersje i działa ,ale fajnie by było wygrać najnowsza wersje i cieszyć się nowościami.Próbowałem kilku innych programów tego typu ,ale zawsze wracałem to tego programu pomimo ,że wwersja która posiadam to już chyba zabytek
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.