Konkurs ! / Giveaway ! - PowerArchiver 2013 Toolbox

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Kolejny konkurs specjalnie dla użytkowników PZD :)
Tym razem do wygrania jest jedna licencja na PowerArchiver 2013 Toolbox
Licencję na konkurs zawdzięczam producentowi programu któremu serdecznie dziękuję.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

PowerArchiver 2013 - najnowsza wersja popularnego programu do kompresji plików, który umożliwia obsługę formatów: ZIP, CAB, LHA (LZH), TAR, TAR.GZ, TAR.BZ2, BH, RAR, ARJ, ARC, ACE, ZOO, GZ oraz BZIP2. Program udostępnia absolutnie wszystkie funkcje: m.in. można tworzyć samorozpakowujące się archiwa ZIP i CAB (tzw. self-extracting files), rozkodowywanie plików w 4 różnych metodach: Blowfish (128-bit), DES (64-bit), Triple DES (128-bit) i AES (128-bit), integrację z systemowym Eksploratorem, automatyczne sprawdzanie antywirusowe oddzielnym programem antywirusowym, konwertowanie pomiędzy formatami oraz zmianę tzw. skórek (skins).

Tutaj możecie zobaczyć moja recenzję wersji 2012:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu:
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać PowerArchiver 2013 Toolbox.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 20.08.2013

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win PowerArchiver 2013 Toolbox.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 20.08.2013

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random.
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
PowerArchiver 2013 Toolbox to program, który chciałabym mieć w swoim komputerze, ponieważ posiada wszystkie niezbędne funkcje, a nawet więcej! :ok
Dziękuję za konkurs!

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Bardzo dobry program, przede wszystkim ładny i czytelny interface, spore możliwości konfiguracyjne a także opcja podglądu obrazów i dokumentów bez potrzeby otwierania ich. Dzięki za konkurs :dziękuję i oczywiście biorę w nim udział.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Program oferuje praktycznie wszystkie funkcje, które może zaoferować program archiver, a pomimo tego pozostaje mały, szybki oraz łatwy w użyciu. Zgłaszam udział w konkursie.

Pozdrawiam

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Chciałbym wygrać ten program, bo właściwie ciągle zmieniam archiwizatora,może ten mi podpasuje. Ważne, że jest lekki i szybki.

Dziękuję za konkurs!

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki grzesiek1920 za konkurs
I ja też chciałbym wygrać ten znakomity archiwizer, który jest w naszym ojczystym języku, duża ilość konfiguracji,opcja podglądu bez potrzeby otwierania, więc proszę mnie liczyć w konkursie

hubiX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki za konkurs. Chciałbym wygrać PowerArchiver 2013 Toolbox, ponieważ lubię eksperymentować z wieloma archiwami. Program wyróżnia się też kodowaniem w wielu formatach, co też jest bardzo cenne. Ciekawostką w PowerArchiver'ze jest również fakt,że można tworzyć pliki RAR Alexandra Roshal'a.

POWERARCHIWER = WinRAR + WinZip + 7-Zip

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Obecnie używam na co dzień wersji 2012 standard, nieco okrojonej i tę pełną wersję znam tylko z opisu, nie z autopsji. Bardzo dobry program do kompresji i tworzenia prostych instalacji. Można nim rozpakować większość archiwów w tym również dyski wirtualne, obrazy płyt ISO i wiele więcej. Przydałoby się zmienić w końcu wersję starszą standard na pełną nowsza.

A

Anonymous

witam :) nigdy wcześniej z niego nie korzystałem , i był bym bardzo szczęśliwy , mogąc go wygrać, tym bardziej iż na daną chwile korzystam z programu darmowego , który nie posiada wielu przydatnych opcji
pozdrawiam i dzięki za konkursik :)

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Wyniki konkursu:
BkJ9o3u.jpg

alberto prześlij mi Twój email na PW. Na wiadomość czekam do czwartku do godziny 17, w przypadku braku potwierdzenia odbędzie sie kolejne losowanie.

Status
Zamknięty.
Do góry