Konkurs!/Giveaway! - PowerArchiver 2012

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Kolejny konkurs specjalnie dla użytkowników PZD :) Tym razem do wygrania jest PowerArchiver 2012 Standard lifetime !
Licencje zawdzięczam producentowi programu któremu serdecznie dziękuję.
Liczba licencji do wygrania - 5

PowerArchiver 2012 - najnowsza wersja popularnego programu do kompresji plików, który umożliwia obsługę formatów: ZIP, CAB, LHA (LZH), TAR, TAR.GZ, TAR.BZ2, BH, RAR, ARJ, ARC, ACE, ZOO, GZ oraz BZIP2. Program udostępnia absolutnie wszystkie funkcje: m.in. można tworzyć samorozpakowujące się archiwa ZIP i CAB (tzw. self-extracting files), rozkodowywanie plików w 4 różnych metodach: Blowfish (128-bit), DES (64-bit), Triple DES (128-bit) i AES (128-bit), integrację z systemowym Eksploratorem, automatyczne sprawdzanie antywirusowe oddzielnym programem antywirusowym, konwertowanie pomiędzy formatami oraz zmianę tzw. skórek (skins).

Tutaj możecie zobaczyć moja recenzję tego programu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu:
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać PowerArchiver 2012.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 02.09.2012

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win PowerArchiver 2012.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 02.09.2012

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random.
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

W konkursie może uczestniczyć każdy użytkownik.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Korzystam z wersji PowerArchiver 2011 i jestem bardzo zadowolony , dlatego miło by było móc skorzystać z wersji 2012 , z tego powodu startuje w konkursie.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Korzystam z PowerArchiver 2010 Standard i chciałbym wejść w posiadanie nowszej wersji ponieważ jest to bardzo dobry program i jestem z niego zadowolony.

stefek

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
Witam kiedyś korzystałem z PowerArchivera ale dzieki programom za darmo postanowiłem
korzystać tylko z legalnego oprogramowania ,obecnie używam darmowego Haozipa.Lecz jeśli los okaże się dla mnie szczęśliwy bardzo chętnie się ponownie przesiąde na PowerArchiver.
Wielkie dzięki dla Organizatorów i pozdrowienia dla wszystkich uczestników.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Naprawdę świetny soft używam tego programu w wersji 2011 i jest naprawdę znakomity a co istotne lekki dla systemu , obsługuje procesory wielordzeniowe i swobodnie może powalczyć o palmę pierwszeństwa z kultowym WinRarem .
Biorę udział w konkursie i liczę na szczęście :)

Dzięki koledze za zorganizowanie tego konkursu :dziękuję

pawlo1

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Korzystam aktualnie z PowerArchivera w wersji 2011 i sprawuje się znakomicie. Na pewno bardzo przydała by się najnowsza wersja jednego z najlepszych archiwizerów na rynku.

Mam nadzieję, że szczęście dopisze :D

Pozdrawiam.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Witam,
Nie ukrywam że nie stać mnie na WinRar i kazda okazja by być legalnym jest wspaniała za co dzieki organizatorom tego konkursu...tak PowerArchiver 2012 to łakomy kasek softu i jakoś bardziej według mnie funkcjonalny od konkurencji w/w...powodzenia sobie i Wam ! Pzdr!

rafikrafiki

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Program ten jest uznawany za jeden z najlepszych kompresorów. Nie ukrywam, że miałem już go na swoim komputerze i byłem bardzo zadowolony z jego działania i mnogości funkcji. Niestety była to wersja z promocji ograniczonej czasowo i teraz używam darmowego odpowiednika, ale to nie jest to. Tak więc dzięki wam jest szansa abym znowu mógł stać się szczęśliwym posiadaczem tego softu. Może szczęście mi dopisze :yahoo

przemo

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
obecnie używam 7-zip ale PowerArchiwer to program z innej bajki, bardzo bym chciał go wygrać

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Używam WinRar-a.
Nie wiem, czy to wina ustawień, ale wykonanie pakowania większej ilości plików zabiera bardzo dużo czasu /ostatnio ok. 7 godzin/. Dość często z niego korzystam odkąd wreszcie udało mi się go zdobyć.
PowerArchiwer ponoć jest dużo szybszy. Mam nadzieję, że to prawda, bo wcześniej /dla mnie/ WinRar Full był "szczytem marzeń".
Mam jeszcze 1-ego laptopa bez programu do pakowania /tzn. jest systemowy i "czekam" właśnie na taką okazję, by go zmienić/. Tym bardziej, że program jest w większości "po ludzku" /tzn. spolszczony/.
Dzięki za ten konkurs i opis programu. :dziękuję
P.S. "13-ty wpis" - nie jestem przesądny, ale ... :(

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Program mam w wersji Standard i kilka dość poręcznych funkcji zablokowanych. Stąd tęsknota za pełną wersją Pro.Wprawdzie format kompresji ZIP nie jest w tej chwili tak popularny jak RAR , ale PA pozwala również na wygodną kompresję plików CAB, które w wielu przypadkach są niezastąpione np. w nienadzorowanej instalacji Windows, bądź w modyfikacjach systemowych plików instalacyjnych, jest to dużo łatwiejsze niż kompresowanie systemowe z wiersza poleceń systemowym makecab.
Pozdrawiam...

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Chciałbym wygrać program PowerArchiver 2012 ponieważ nie posiadam żadnego programu tego typu. Byłby to mój pierwszy "paker" z prawdziwego zdarzenia. Do kompresji używam tylko wbudowanego w system ZIP'a.

Leszek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać program PowerArchiver 2012 ponieważ tylko tego brakuje mi do szczęścia. :)

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
The main reason I wanted this gift is that PowerArchiver has more features than Winrar which I've been using so far, I'm not saying winrar no good but it seems PowerArchiver has nicer features

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać PowerArchiver 2012 ponieważ jest dużo szybszym programem do pakowania od 7-zipa, którego obecnie używam, posiada od niego ładniejszy interfejs i ma większe możliwości rozbudowy poprzez instalację wtyczek.

Do góry