Konkurs ! / Giveaway ! - Malwarebytes Anti-Malware Pro

Status
Zamknięty.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Szczerze powiem, że swojego czasu nie doceniałem tego programu. Jednak po zdobyciu licencji na wersję Pro zainstalowałem go na laptopie i co się okazało - przez długi czas żyłem w błogiej nieświadomości, jaki ten program jest przydatny. Zatem zgłaszam swój udział w konkursie, ponieważ na stacjonarnym komputerze nie rezyduje MBAM Pro, który z oczywistych względów bardzo by się tam przydał :)

Grzegorz - dzięki za konkurs :piwko

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Chcę tylko dodać,że to bardzo dobry program. Używam darmowej wersji i jestem bardzo zadowolony.Bardzo chciałbym mieć pełną wersję tego programu,dlatego biorę udział w tym konkursie.

A

Anonymous

Witam.
Jak większość userów chciałbym wygrać Malwarebytes Anti-Malware Pro, gdyż w tej bogatszej wersji posiada nie tylko skaner na żądanie, ale i moduł ochrony w czasie rzeczywistym, co dla skutecznej ochrony, jest kwestią kluczową. Program stanowi dobre uzupełnienie standardowego AV i dodatkową linię obrony przed różnego typu złośliwym oprogramowaniem.
Dziękuję organizatorowi za konkurs. Pozdrawiam. :hi

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Kolejny świetny program do wygrania na forum. MBAM to bardzo dobre uzupełnienie antywirusa. W duecie z Bitdefenderem IS mogą stanowić mocną zaporę dla wszelkiej maści świństwa z Internetu i innych pendrive'ów. Chętnie wezmę udział w konkursie z tak zacną nagrodą.
Przy okazji po raz kolejny wielki szacun dla grzesiek1920 za wspaniały konkurs i oczywiście wielkie dzięki :dziękuję

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Używam Malwarebytes Anti-Malware jako skanera na żądanie. Dla mnie jest to najlepszy program do ochrony przed "syfem" z internetu - lepszy od HitmanaPro czy jakiegokolwiek innego AV. Mając wersje Pro i dzięki temu mając ochronę w czasie rzeczywistym mógłbym zrezygnować z AV oraz HitmanaPro. Także życzę powodzenia innym uczestnikom! :hippie

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Program lekki i skuteczny. Działa z innymi programami anty-malware (jakby coś kolidowało, można zawsze wykluczyć
na liście). Ostatnio na forum mamy zatrzęsienie znakomitych programów w konkursach, a MBAM Pro jest tu niewątpliwie w czołówce. Nie można przegapić takiej okazji.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Witam.
Malwarebytes Anti-Malware Pro uważam za jednego z najlepszych programów do ochrony komputera, nie licząc standardowych programów antywirusowych i zapór. Próbowałem kilka razy go dostać, ale nie miał szczęścia, spróbuję jeszcze raz, może tym razem się poszczęści. :)
grzesiek1920 dziękuję za kolejny bardzo fajny konkurs. Wszystkiego najlepszego.

zmij

Wygadany
Reakcje/Polubienia
10
programu używałem w wersji trial oraz podczas skanowania na żądanie . Program zawsze skutecznie zapobiegał zagrożeniom , jeśli takie były . Uważam, że program jest na tyle skuteczny i dobry aby napisać o nim tych kilka pozytywnych słów. Jeśli się uda wygrać to będę dozgonnym jego użytkownikiem , tym bardziej że wersja jest dożywotnia.
Naprawdę warto by było z niego korzystać bo nigdy nie zawiódł !!!

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
MBAM to niepozorny ale bardzo potężny program. Świetna ochrona real time i bloker anty-phishingowy stanowią doskonałe uzupełnienie ochrony komputera. Dużym plusem jest bardzo przyjazna licencja life time.
Dzięki za konkurs! :dziękuję

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
MBAM to wspaniały program, wielokrotnie uratował mój system przed zgubnymi skutkami infekcji szkodliwym oprogramowanie. Z przyjemnością docenię możliwości wersji PRO. :)

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
I want to win Malwarebytes Anti-Malware Pro for the following reasons:

1. Fast Scan speed for all 3: flash, quick & full.
2. It provides a Strong Real-time protection. I could say this as once I only had MBAM and nothing else installed for security. But my system was never infected. Touch-wood!!
3. Ability to select scan memory, startup, registry and file-system objects.
4. Protects from malicious sites/IP - also shows notification in tray-if you have configured it.
5. Ignore list for both the scanner and Protection Module - which I use to exclude scanning exes for drivers, OSs, movies, songs and few others stuff which are put my me.
6. Compatible with almost every Security Suite, such as Kaspersky, Fsecure, Norton, Mcafee, Avast as well as SAS and Outpost Firewall.
7. Windows right click context menu for easy usage. Could be disabled also.
8. Able to identify & stop new infections - they r proactive.
9. Good help in their Support Forum
10. Has Multilingual support.
11. It has command line support for quick scanning

Please count me in. :pala

Thanks,
Grr

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Malwarebytes Anti-Malware Pro - super program do ochrony w czasie rzeczywistym przed wszelkiego rodzaju zagrożeniami z neta i nie powoduje konfliktu z typowymi programami zabezpieczającymi komputer
dodatkową zaletą tego softu jest dożywotnia licencja
chciałbym wygrać ten program jak i inni userzy, ale to już nie w moich rękach
pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich w losowaniu :)

ORGANIZAT0R :dziękuję za konkurs

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Niestety nie mam wiele nowego do napisania o MBAM ponieważ moi poprzednicy wymienili już chyba wszystkie zalety programu. Skuteczność w wykrywaniu wszelakiej maści malware przez MBAM jest powszechnie znana. Chodzi o skanowanie na żądanie. Wersja PRO potrafi nie tylko znaleźć wirusy, które już dostały się do naszego systemu (tak jak wersja FREE) ale także ma możliwość blokowania malware w czasie rzeczywistym. Właśnie dlatego chciałbym wygrać licencję. Oczywiście jak dla wielu uczestników konkursu nie bez znaczenia jest też fakt, że licencja jest dożywotnia. Minusem programu jest to, że język klingoński jest ciągle w fazie beta :(. Dzięki za konkurs :piwko

V

vhick

It is one of the best Anti-Malware program that strengthen your defense co-exist with your other security softwares.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

8XkeIaj.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny na potwierdzenie wygranej do mnie na PW.

Gratulacje :piwko

Status
Zamknięty.
Do góry