KonkursPZD Konkurs ! / Giveaway Kerish Doctor 2020

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
77
Miasto
starogard gdanski
Dzięki za konkurs.Super program do optymalizacji i czyszczenia windy.Kończyła mi się właśnie licencja i choć angellomichel387 poratował mnie jakiś czas temu przedłużeniem na jakiś czas ( za co jeszcze raz dziękuję ) to chętnie przygarnę ten soft bo jest naprawdę świetny

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Brawa dla organizatorów. Dziękuję za konkurs. Mikołaj na bogato :). Kerish to program, z którym już dawno się mijałem, a znajomi go chwalą. Od lat mam zawsze jakiś kombajn do systemu. Ponieważ licencja konkurencji wkrótce się kończy, chętnie zainstaluję Doctora na moim kompie. Liczę na szczęśliwy los.

divinenews

Świeżak
Reakcje/Polubienia
133
Miasto
Juneau, Alaska, (U.S.A.)
Kerish Doctor is a "must-have" software app. It not only cleans your computer system safely and effectively, but it finds a corrects/tweaks all kinds of problems that most users would never think of. It fixed my Window's "system restore" feature after it had quit working correctly for years. ... This is a great software.

Thanks for this contest.

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thanks a lot for the giveaway. This app is a real time computer maintenance with crash-prevention technology. It has a unique system for detecting and preventing many Windows and software failures in real time. In addition; Kerish Doctor 2020 protects your computer against malicious and potentially unwanted programs and also secures vulnerable Windows settings.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
znakomity program do optymalizacji uzywam go od długiego czasu i jestem zadowolony z jego pracy.
konczy mi sie licencja więc chetnie wezme udział w konkursie na ten soft .
dzieki za konkurs i mozliwosc wygrania go.

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Jeden z lepszych,a może i NAJLEPSZY,programów tego typu.
Z całą pewnością polecam ten program, chociaż używam go nie długo ale mnie naprawdę zaskoczył,A miło będzie wygrać licencje na trzy lata.

Don Pedro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
108
Dziękuję bardzo za konkurs i możliwość udziału w nim!

Chciałbym wygrać licencję na ten program, ponieważ niedawno zakupiłem nowy komputer i chciałbym zachować go w dobrej kondycji i porządku - jeżeli chodzi o zainstalowany system i oprogramowanie.

Tak jak to ma obecnie miejsce w moim starym komputerze, gdzie mam licencję na Kerish Doctor, jednak ona wkrótce dobiegnie końca.

Powodzenia życzę wszystkim w losowaniu!

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44668
Miasto
Gdzieś w Polsce
angellomichel387, pozwolisz, że ja też wezmę udział.
Dla mnie to najlepszy czyścik, optymalizator, szybki dostęp do wielu funkcji, etc. Kończą mi się niedługo licki na trzech maszynach, a szkoda, że wystartować można tylko raz...
I dzięki za kolejny konkurs :)

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Bardzo dziękuję za konkurs,miły prezent noworoczny.Świetny program do optymalizacji systemu.Doktor w nazwie to znaczy program do wszystkiego.Wyszuka i usunie nawet infekcje i z optymalizuje połączenie internetowe.Używam w tej chwili tego programu,ale niebawem licencja się skończy,dlatego wystartuję w konkursie.

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Świetny program, którego używam od kilku lat na swoich oby dwóch komputerach. W sumie nie ma równej sobie konkurencji ;) Nie zamula, jest prosty i intuicyjny a także się nie wiesza (aż dziw, że innym programom jeszcze się to zdarza).

Wielkie dzięki za konkurs i nagrody! :england

szawer4

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Przez kilkanaście lat używam różnych programów do optymalizacji komputera ale przez ostatnie 6 czy 7 lat nieprzerwanie używam programu Kerish Doctor. Jest niezastąpiony i robi wszystko, co trzeba, aby zoptymalizować komputer i dla mnie ważne robi to w tle bez mojej ingerencji. Czasami tylko korzystam z dodatkowych funkcji, których jest co niemiara. Polecam zdecydowanie program Kerish Doctor.

stefek

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
Witam program używam od kilku lat i jest to jedyny program do czyszczenia i optymalizacji komputera .
Jest bardzo rozbudowany mimo to łatwy w obsłudze, działa w tle i jak dla mnie w 100% spełnia swoje zadanie,
niestety moja licencja jest ważna do kwietnia .
Zdrowych i Wesołych Świąt .

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Używam i sprawdza się w dbaniu o "higienę PC". Z początku wymaga wglądu w ustawienia, ale później program zupełnie w typie "zainstaluj i zapomnij" - zadba o wszystko "sam z siebie". Kerish Doctor sprawdza, koryguje i czyści system, aktualizuje i wspiera bezawaryjność PC - program rozwijany i dający wsparcie PC bodaj od wersji Windows XP do Win 10. Jest bardzo skuteczny i to mi wystarczy. Dba o rejestr i czyste, bezawaryjne działanie, zabezpiecza luki na bieżąco. Dzięki za konkurs - biorę udział.

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9
Posiadam Kerish Doctor Ale niedługo kończy się licencja. Ponieważ to jeden z najlepszych tego typu programow chciałbym dalej to używać.Udzial w konkursie i ewentualną wygraną umożliwi to.Dziekuje za konkurs.

Do góry