I like kerish doctor because it is a very reliable pc optimisatiom tool with the best algorithms for finding files and problem in one's PC. Thanks for the giveaway!!!
Użytkuję ten program od wielu lat i muszę powiedzieć, że stał się on nieodzownym elementem mojego komputera. Najlepiej naprawia błędy i optymalizuje komputer ze wszystkich konkurencyjnych rozwiązań tego typu. Akurat w tym roku kończy mi się licencja więc fajnie byłoby Go wygrać.
Mam ten program i uważam że jest świetny, na jednym z kompów kończy mi się roczna licencja więc fajnie byłoby się załapać na trzyletnią licencję. To jeden z tych programów, które musisz mieć na swoim kompie, robi wszystko a nawet więcej. U mnie z automatu naprawił buga, z którym walczyłem bez skutku kilka tygodni, od tego czasu nie wyobrażam sobie komputera bez tego programu.
Z niecierpliwością czekam na rozstrzygnięcie, pięknie dziękuję Angellomichel387 za zorganizowanie konkursu.
Mam ten program na jednym z moich komputerów i sprawuje się znakomicie. Nie zawiódł mnie nigdy. Chciałbym go mieć na drugim kompie. Dlatego startuję w Konkursie.
Thanks a lot for the giveaway. Kerish doctor is a complete solution for the automatic maintenance of Windows-based computers. It has many good features. First, it will boost my computer's speed. It's an advanced way to clean my computer. In addition, correction of system registry errors and prevention of system crash reduces the likelihood of problems. The program also offers protection against threats.
Używam tego programu przeszło 2 lata ,zaskoczył mnie inteligentnym podejściem do systemu i jego naprawy. Uważam że jest najlepszym rozwiązaniem dla ochrony systemu i jego sprawnego działania. Z mojego polecenia wielu znajomych używa go i zapomniało co to prob lemy z systemem ! Z radością przygarnę licencję Pozdrawiam.
Witam wszystkich i bardzo dziękuje za ten konkurs. Program Kerish Doctor 2017 który obecnie używam to potężny kombajn, posiadający wszystkie przydatne funkcje do systemu w celu jego usprawnienia. Gdyby udało mi się zdobyć licencję to bardzo bym się ucieszył. Pozdrawiam
Dziękuję za konkurs.
Posiadam jedną licencję. Z programu jestem zadowolony, dobrze optymalizuje komputer. Chętnie zainstalowałbym go na jeszcze jednym komputerze, bo komputery w domu są trzy.
Hi the best optimizer since what I like most of is the optimization of network browsing speed increases considerably and all the features that have to repair windows, very good.
Thanks for the Giveaway!
Kerish Doctor will keep an eye on system health and automates processes to speed up the system. It provides real-time detection and malware protection which reduces the possibilities of system crashes and maintain good health of your computer. It can fix registry erors and remove any cache files, junk files and damaged shortcuts found in the system. With all these favorite features, I am anxious to win this license and test it.
Używam Kerish Doctor już od dłuższego czasu, zastąpił Glary Utilities.
Kerish posiada bardzo dużo opcji czyszczenia, przyspieszenia i naprawy systemu,
jest jednym z bardziej polecanych programów tego typu na forum.
Na dzień dzisiejszy według mnie nie posiada konkurencji.
Widzę że konkurs dobiega końca, do wygrania jest 100 licencji a chętnych trochę mniej,
Z przyjemnością przygarnę licencję na ten wspaniały program.
Dzięki angelo za kolejny świetny konkurs
Witam i pozdrawiam. Bardzo miło jest wziąść udział w tak wspaniałym konkursie gdzie jest do wygrania wspaniały program Kerish Doctor 2017.
Kerish Doctor 2017 zapewnia ochronę komputera przed szkodliwymi programami, potencjalnymi lukami bezpieczeństwa oraz kontroluje ważne dla bezpieczeństwa parametry komputera, niezawodnie naprawia błędy rejestru systemu. Mam nadzieję że uda mi się wygrać ten program.
Piszę się na ten konkurs, jest moim zdaniem najlepszy progs do optymalizacji komputera,
używam go od wygranej w konkursie i do dziś nic nie zepsuł,
więc warto by było przedłużyć licencje na kolejny okres.
Dzięki za organizację konkursu.
ps
tak sobie pomyślałem, skoro tyle licencji ,a może nie będzie tylu chętnych
to prosiłbym o 2 klucz dla brata, pod warunkiem braku chętnych.
Serdeczne dzięki za zorganizowanie konkursu :dziękuę
Używam Kerisha od dwóch lat, chociaż ciężko było mi się przekonać, to jednak postanowiłem dać mu szansę i jestem z niego zadowolony.
Kerish Doctor to świetny program do optymalizacji komputera, posiada szereg przydatnych funkcji jak czyszczenie rejestru, optymalizacją autostartu i usług, wyszukiwanie duplikatów,
zarządzanie systemem, aktualizator programów, ochrona plików i wiele, wiele innych. Kerish Doctor to mega kombajn, który pomaga utrzymać porządek. Z chęcią biorę udział w konkursie.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.