Konkurs ! / Giveaway ! - Internet Download Manager

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Program jest świetny,wiem bo mam pełną wersję,która dobiega końca i przydałaby się kontynuacja licencji.
Dziękuję za zorganizowanie konkursu! :dziękuję

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
IDM to jeden z najlepszych programów tego typu. Doskonale integruje się z różnymi przeglądarkami i co dla mnie jest bardzo istotne pozwala zastąpić domyślny menedżer przeglądarek bazujących na chromium. Program bardzo przydatny dlatego postanowiłem wziąć udział w konkursie.

filipex3

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
JDownloader coraz bardziej zaczyna mnie denerwować, a o IDM słyszałem wiele pozytywnych opinii, więc fajnie było by mieć pełną wersję.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Witam,

Program dobrze się sprawdza w swojej funkcji przyśpieszania pobierania. To jest jedynym powodem, dla którego chciałbym mieć licencję. Proszę dopisać mnie do konkursu,

pozdrawiam,

Areopagita

kodziro123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
IDM to świetny soft. Największą zaletą jest integracja z operą - moją ulubioną przeglądarką. Inne download managery mają z tym poważny kłopot.
(jeśli jestem w błędzie możecie podrzucić jakieś sugestie)
Największą wadą jest komercyjna licencja...
Jeśli macie jedną na zbyciu to ja się piszę ;)

wab

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Jest to najlepszy DM na rynku. Ten program naprawdę wyciska z łącza co tylko się da. Przy tym chodzi bardzo szybko. Jest to wyższa półka.

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam
Obecnie do pobierania plików z internetu korzystam z kilku rozszerzeń do przeglądarki, np. menadżer pobierania, rozszerzenie pozwalające ściągać filmy ze stron itp. Gdybym wygrał IDM mógłbym zastąpić wszystkie dodatki do przeglądarki, jednym programem, który spełniałby swoje zadania z pewnością wiele lepiej niż wymienione rozszerzenia.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Ostatni będą pierwszymi(?). Przede wszystkim dziękuję za zorganizowanie konkursu. Ilość programów dostępnych na rynku jest ogromna. Oczywiście większość z nich "normalnemu" użytkownikowi nie jest potrzebna. Ale są osoby, które na swoim komputerze instalują mnóstwo programów. Oczywiście nie było by nic w tym złego gdyby nie to, że po jakimś czasie zapominają o ich istnieniu. Nie używają ich a ich system dostaje zadyszki. Do czego zmierzam? Ja osobiście na swoim komputerze mam zainstalowane tylko takie programy, których używam na co dzień (lub przynajmniej kilka razy na tydzień) - do tej grupy należał by też właśnie IDM. Ponieważ bardzo często ściągam pliki z sieci to program na pewno nie leżał by bezczynnie. W razie wygranej już szykuję dla jego ikonki miejsce w zasobniku systemowym :) Mam nadzieję, że komentarz był w miarę sensowny.

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
do tej pory korzystałem z flash get'a ale niestety nie obsługuje on protokołu https więc zapisuję się do konkursu

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam,
przede wszystkim dziękuję za zorganizowanie konkursu :dziękuję

Chcę wygrać Internet Download Manager, ponieważ według mnie jest to najlepszy manager pobierania. Rok temu wygrałam licencję IDM na tym forum, ale niedługo licencja się skończy, a ja bardzo ten program polubiłam i trudno byłoby mi się bez niego obejść - może tym razem też mi się uda. Cenię sobie zwłaszcza kilka jego zalet, np. możliwość wznawiania pobierania (przy moim niestabilnym łączu jest to baaaardzo przydatna cecha) oraz funkcja katalogowania ściągniętych plików w specjalnie utworzonych przez program folderach, nie wspominając nawet o przyspieszaniu pobierania plików.
Pozdrawiam i mam nadzieję na wygraną :dziękuję

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Hej do tej pory nie korzystałem z żadnych konkretnych programów do pobierania plików. Jedynie używałem menadżera w przeglądarce do pobierania plików. Chciałbym wygrać Internet Download Manager gdyż posiada bardzo dużo pozytywnych opinii i należy do czołówki programów w tej kategorii.

semana

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Do tej pory ściąganiem plików zajmował się menadżer w przeglądarce,ale może czas żeby to zmienić i polepszyć ściąganie.Jak widać,jest dużo chętnych na ten program,więc napewno jest wart tego,żeby mieć go na kompie.Proszę dopisać mnie do konkursu,co prawda nie mam szczęścia w losowaniu,ale próbować zawsze trzeba.Pozdrowienia dla wszystkich.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Do wzięcia udziału w tym konkursie skłoniły mnie zaawansowane możliwości IDM ustawienia kolejkowania pobierania oraz opcje wyświetlania jakoś pobieranych plików np. filmów (rozmiar, czas, rozdzielczość). Dziękuję za konkurs, pozdrawiam :)

A

Anonymous

Wyniki :

QZMOO.jpg

GRATULACJE !!!
Wygrali: grr, k1ub2a. Laureatów proszę o potwierdzenie na PW po czym wyślę licencję wygranym osobą. Na wiadomość czekam do 20-08-2012 r. godz. 23:59, brak odpowiedzi w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.

Congratulation !!!.
They won: grr, k1ub2a. The winners please confirm the PM and then send the person winning the license. The message waiting for hours on 20-08-2012. 23:59, no answer at this time will result in transferring the license to another person.

Do góry