Konkurs ! / Giveaway ! - HitmanPro

A

Anonymous

Osłodzę Wam trochę tęsknotę za Komuną i pochodami 1 majowymi :wariat konkursik na Kosiarza virków potocznie zwanego GitmanemPro :

LFgQz.png

Do wygrania jedna (1) roczna licencja na HitmanPro z roczną subskrybcją.
For win one 1 year license for Hitman Pro with an annual subscription.

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz, dlaczego chcesz wygrać HitmanPro (Użytkownik powinien posiadać minimum 25 postów)
2. Komentarz w języku Polskim oraz Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 7.05.2012 r.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment, why do you want to win HitmanPro (You should have a minimum of 25 posts)
2. Comment in Polish and English.
3. Completion of the contest will be held on 7.05.2012 r.

Enjoy Chłopcy i Dziewczęta :ok

A

Anonymous

Mógłbym podać pierdyliard powodów, dla których chciałbym zostać posiadaczem tego zacnego softu, ale podam może kilka najważniejszych.
Po pierwsze, dlatego że prędkość skanowania wprawia mnie w stan euforii.
Po drugie, dlatego że działając w chmurze nie wymaga aktualizacji baz szkodników i dzięki temu nie zajmuje cennych zasobów systemowych.
Po trzecie, dlatego że moja licencja dobiega końca i świadomość tego przyprawia mnie o palpitacje serca, mdłości, bóle głowy i zaburzenia widzenia... chociaż zaraz... mamy długi weekend, więc może przyczyna tych dolegliwości jest nieco inna...
Niemniej jednak bardzo chciałbym wygrać i jeżeli mi się nie uda, to będę musiał sprzedać nerkę, żeby nadal używać HMP.

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Ja natomiast chciałbym wygrać Hitmana, bo jestem zwolennikiem lekkiej, acz niekonwencjonalnej ochrony. A Hitman pozwala sprawdzić system szybko, wyrzucić zagrożenia w cholerę, nie obciążając go podczas normalnej pracy. Dlatego zdobycie licencji pozwoli interesująco uczcić ten weekend :D

A

Anonymous

Likwis napisał:
Nie wiedziałem,że jest taki program jak Gitman Pro :szydera Chyba,że licki Gitmana działają do Hitmana :D Popraw :jezyk Nie licz mnie do konkursu :dziwak
Likwi-Gitman-to skrót myślowy-którego twórcą jest OXY spodobał mi się i dlatego go użyłem do opisu Hitmana :dziwak

A

Anonymous

Chciałabym wygrać HitmanPro ponieważ jest to rewelacyjny program, który jeszcze nigdy nie mnie zawiódł, co ważne program jest też strasznie lekki i szybko skanuje. Jednym słowem jest to jeden z tych programów, który ma wszystko to co potrzebuję i działa świetnie, nie trzeba się martwić, że komputer będzie zainfekowany, właśnie na takim programie mi zależy :)

Życzę Wszystkim powodzenia

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Używam darmowej wersji tego programu jako dodatkowego zabezpieczenia np wtedy gdy korzystam z bankowości elektronicznej. Oprócz skanu antywirem zapuszczam jeszcze Hitmana żeby mieć pewność ze zaden syfek mi nie wlazł na kompa. Dlatego cieszyłbym się bardzo z wygranej bo to naprawdę dobry program.....

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
:ok Program bardzo skuteczny i szybki bo skanuje w chmurze i to za pomocą wielu silników (jest ich chyba 5) oprócz malware i innych szkodników usuwa też cookies w przeglądarkach. Programik super, posiadam licencję do końca maja i dlatego chciałbym wygrać następną. I GIT MAJONEZ

V

vhick

I wnatto win Hitman Pro because it is a good compliment and a second line of defense for my security setup. My security setup always a free antivirus with some security registry tweaks. It will a good setup if you include Hitman Pro.

Thanks for the giveaway!

Łukash

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Hornet, :ok

Grzechem byłoby nie wziąć udziału w konkursie. Czym jest HitmanPro to chyba każdy wie -prawdopodobnie killer nr 1. Bardzo dobra detekcja w połączeniu z szybkością skanu, lekkością i łatwościom obsługi skanera Hitman Pro, stawia ten program w mojej opinii na pierwszym miejscu podium, wśród skanerów na żądanie. Program wykonuje to co do niego należy i wykonuje to bardzo dobrze, jest świetnym uzupełnieniem ochrony każdego systemu ze stajni Windows - dlatego i ja chciałbym go zdobyć :)

A

Anonymous

Uwaga!

Widzę, że sporo osób nie czyta zasad konkursu, a co za tym idzie nie stosuje się do nich, dlatego informuję, że od tej chwili posty, niezgodne z regulaminem konkursu będą usuwane!

Natomiast osoby, które już napisały posta w tym temacie proszę o upewnienie się czy jest on zgodny z wspomnianymi zasadami, jeżeli tak nie jest proszę go edytować i uzupełnić, na edycje posta jest czas do godziny 21:00 dzisiejszego dnia po tym czasie posty napisane do tej pory, które nie spełniają warunków, zostaną usunięte.

Pozdrawiam,
Ola

Note!

I see a lot of people do not read the contest rules, and thus does not apply to them, therefore, to announce that from now on posts, contrary to the rules of the contest will be deleted!

But people who already have written post on this topic, please make sure it is compatible with these principles, if not, please edit it and make up, for it is time to edit your post at 21:00 of the day after that posting the So far, that does not meet the conditions will be deleted.

Regards,
Ola

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Hornet napisał:
2. Komentarz w języku Polskim oraz Angielskim.
2. Comment in Polish and English.

Jak powinniśmy rozumieć punkt 2? Komentarz ma być w obu językach, jak sugerują funktory "oraz" i "and" czy wystarczy w jednym z wymienionych? Jeżeli ostatnia odpowiedź jest poprawna, to lepiej w zasadach użyć zwrotów "lub" oraz "or".

pozdrawiam,

A.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Areopagita napisał:
Jak powinniśmy rozumieć punkt 2? Komentarz ma być w obu językach, jak sugerują funktory "oraz" i "and" czy wystarczy w jednym z wymienionych? Jeżeli ostatnia odpowiedź jest poprawna, to lepiej w zasadach użyć zwrotów "lub" oraz "or".

pozdrawiam,

A.

Organizator konkursu akceptuje odpowiedzi w języku polskim oraz angielskim. Czyli możesz napisać odpowiedź:
a) po polsku
b) po angielsku
c) po polsku i angielsku
Reguły te powstały w oparciu o logikę wielowartościową :wariat

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
SE7EN napisał:
Reguły te powstały w oparciu o logikę wielowartościową :wariat

Dziękuję.

:p :p :p
jogobella napisał:
I never failed to win, so maybe now it will succeed. :)

It is very probable!!! :)

pozdrawiam,

A.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Rewalacyjny program, który korzysta z kilku silników. Cechuje go szybkość, skuteczność oraz fakt że nie obciąża sytemu. Dzięki Hornet za konkurs a pozostałym dużo szczęścia w losowaniu. Pozdrawiam.

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Nie mogę zrozumieć dlaczego moje zgłoszenie do konkursu zostało usunięte. Wymagania spełniłem, mam co najmniej 25 wpisów na forum, mój komentarz był w języku polskim, a uzasadnieniem chęci udziału w tym konkursie było wyrażenie opinii iż HitmanPro jest świetnym programem w celach do których został stworzony czyli w walce z wirusami. Jeśli według moderatora moja wypowiedź jest zbyt mało merytoryczna to może niech sam jeszcze raz przeczyta zasady konkursy, gdzie nie było podane konkretnych wymagań odnośnie długości wypowiedzi, czy konkretnych uzasadnień. Moim zdaniem jak najbardziej sensownym uzasadnieniem chęci udziału w konkursie jest stwierdzenie iż jest to świetny program.

Edit: Tego typu wypowiedź faktycznie jest na poziomie ucznia podstawówki, jednak nie mogę się zgodzić iż nie jest uzasadnieniem. Nie będę się sprzeczał, Ty tu jesteś szefem, więc zacznę jeszcze raz...

...chciałbym wygrać program HitmanPro, ponieważ to bardzo popularny w wielu kręgach skaner antywirusowy, charakteryzujący się korzystaniem z wielu silników, co dodatkowo zwiększa jego skuteczność i wiarygodność. Korzystając z jego możliwości podczas skanu miałbym dodatkową pewność, że mój komputer jest bezpieczny.
Pozdrawiam

Do góry