Konkurs ! / Giveaway ! - G Data InternetSecurity 2013

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Konkurs na HDS zakończony więc pora na kolejny. Do wygrania są 3 roczne licencje na G Data InternetSecurity 2013. Serdeczne podziękowania dla Pana Łukasza Nowatkowskiego za licencje przeznaczone na konkurs.

gdata-internetsecurity-2013-big.jpg

G Data InternetSecurity 2013 to najnowsza wersja znakomitego pakietu do ochrony komputera przed wirusami, Trojanami oraz wszelkimi zagrożeniami z Internetu. Program posiada również ochronę rodzicielską dzięki czemu uchronisz swoje dziecko przed odwiedzaniem stron z niepożądaną treścią.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Moja recenzja G Data InternetSecurity 2013:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać G Data InternetSecurity 2013 i jakiego programu do tego typu rzeczy używasz.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 12.11.2012

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win G Data InternetSecurity 2013 and what program you're using this kind of thing.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 12.11.2012

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez random.org
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
G Data InternetSecurity. Ten program sam dla siebie jest klasą. Robi to co do niego należy. Mam innego antywira, ale po recenzjach na temat G Data, gdybym miał licencję instalował bym od zaraz :dziwak

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
G-data jest moim zdaniem jednym z najlepszych pakietów zabezpieczających, aby zapewnienic dobra ochrone danym i dokumentom na moim komputerze bardzo chcialbym wygrac jedna licencje na ten program.

maximus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Od trzech lat mam zainstalowany na komputerze służbowym pakiet bezpieczeństwa firmy Gdata. Od tego czasu nie miałem żadnych problemów z wirusami i inną zarazą z internetu. Skuteczna ochrona, którą zapewnił mi pakiet programów GData, stanowi gwarancję, że i na skuteczniej zabezpieczy mój prywatny komputer lepiej od obecnie używanego Avira Free Antivirus. Dlatego chciałbym wygrać jedną licencję G Data InternetSecurity 2013.

woytek007

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Aktualnie używam do ochrony AVIRA Internet Security, której licencja kończy się niebawem. Bardzo chętnie wypróbuję G-Data Internet Security 2013 ponieważ do tej pory nie miałem tej przyjemności i z przyjemnością przygarnę jedną lickę :friends

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
G Data InternetSecurity gości na moim komputerze już od trzech lat. Najpierw były to edycje z czasopism komputerowych. Tylko raz zakupiłem pełną roczną licencję. Gdy jeszcze nie posiadałem internetu to G Data antywirus, właśnie z czasopisma jako jedyny pomógł mi się uporać z wirusami jakie przeniosłem na komputer, przy użyciu pendrive pożyczonego od kolegi. Mimo dużej ilości niepochlebnych uwag co do G Daty, ja sądzę iż jest to jeden z lepszych programów chroniących nasze komputery. A już w zestawie InternetSecurity to istne cudo.
Bardzo chciałbym wygrać licencję na G Data InternetSecurity, chociażby dla tego iż kończy mi się licencja na ten rok i nie chcę się "przesiadać" na inne oprogramowanie.

rohflesh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Dolny Śląsk
G DATA IS jest ze mną od kiedy tylko zrozumiałem potrzebę ochrony przed zagrożeniami płynącymi z internetu - jakieś 5 lat. Wtedy starego kompa niczym nie chroniłem - był naszpikowany wirami jak dobra kasza skwarkami. G DATA IS Wyłapuje skutecznie trojany i inne zagrożenia. Cichy i skuteczny - komunikuje co jakiś czas o pojmaniu szkodnika. Wersja 2013 zdecydowanie mniej pamięciożerna w porównaniu z 2012. Obecnie Lic mam do maja
2013 - jak wygram będzie super. :dziwak

Kilka zł zostanie w kieszeni.
:dziękuję dla: grzesiek1920
programyzadarmo.net.pl

Pozdrowienia dla forum

delmariano

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
W dziejach, kiedy człowiek jest atakowany zewsząd różnymi wirusami, kiedy jest na każdym kroku szpiegowany, kiedy nie może mieć już prywatności, dobrze jest mieć jakiś złoty środek na ograniczenie tych wszystkich ataków. Człowiek powinien się ubezpieczyć od tych wszystkich ataków na swoją osobę. Takim ubezpieczeniem w świecie internetu są pakiety typu internet security. G Data to jeden z lepszych pakietów ubezpieczeniowych. Z pakietem G Data można poczuć się bezpiecznym w wielkim świecie internetu.

Do tej pory posiadam Avast antywirus. Nie narzekam, ale brakuje kompleksowej ochrony. Dlatego fajnie byłoby wejść w posiadanie G Data InternetSecurity 2013.

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)
G Data to jeden z najstarszych firm antywirusowych na świecie :) Jest jednym z najlepszych programów do ochrony komputerów :) Zadziwia wręcz świetną wykrywalnością sygnaturalną wirusów i bardzo dobrą ochroną przed phishingiem :) Chętnie wezmę udział w tym konkursie :)

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9
Posiadam teraz KIS 13.01. Licencja kończy się niebawem i trzeba pomysleć o następcy.GData jako skuteczny pakiet byłby dobrym następcą.
Mam nadzieje że uda się wygrać jedną z licencji.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Wielka radość mnie rozpiera, że być może znajdę druha G Data do pomocy w walce z paskudnymi karaluszkami próbującymi
JVshK.gif

dostać się do mojej twierdzy. Przybywaj na pomoc ledwie zipiącemu obrońcy upadających szańców. Zrobimy taki biznes, że Ty G Dato za mnie trochę powojujesz z robalami, a ja będę Cię dobrze traktował i obiecuję, że nie będziesz miał za dużo do roboty. No jak, wchodzisz w to?

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
G Data InternetSecurity należy do grupy tych programów które cenię sobie najbardziej. Miałem już przyjemność (niestety krótką bo tylko trzymiesięczną) posiadania pełnej wersji tego antywirusa i bardzo mi przypadł do gustu. Było by miło wygrać licencję na dłuższy okres czasu i mieć wspaniałą ochronę swojego PC.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Używam w tej chwili Emsisofa,ale chętnie spróbuję G Data tym bardziej że jest w wersji polskiej i nigdy jeszcze nie korzystałem z tego pakietu.

SuperSugar

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
G Data InternetSecurity 2013 offers the best possible instant protection against viruses, hackers, spam and all Internet threats through the use of modern technology.
The protection is easily configured, runs in the background and doesn’t slow my system down.
Thanks for the giveaway.

Do góry