Konkurs ! / Giveaway ! - ESET Smart Security 8

Status
Zamknięty.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Moje ulubione programy antywirusowe to ESET NOD32 Antivirus i Eset Smart Security. Korzystam z nich zamiennie od dłuższego czasu zarówno na Windows Xp jak i na Windows 8.1.
Programy zapewniają skuteczną ochronę przed zagrożeniami już znanymi, jak i jeszcze niezidentyfikowanymi. Zabezpieczają w czasie rzeczywistym przed wirusami, końmi trojańskimi, robakami internetowymi czy programami szpiegującymi. Chronią i skanują konta portali społecznościowych. Pomimo swojej niezaprzeczalnej skuteczności są lekkie dla systemu operacyjnego, pracując wręcz niezauważalnie w tle i nie obciążają komputera.
Dla mnie komfort i płynność pracy na komputerze jest najważniejszym kryterium doboru antywirusa i z tego też powodu preferuję Eset. Niestety, licencja na ten program nie jest wieczna i z tego też powodu biorę udział w konkursie.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Witam
moim ulubionym programem do niedawna był NiS ale zawiodło mnie cos nim...wiec przestalismy sie lubic
Obecnie uzywam Avast ale tez mi nie pasuje wiec kto wie moze to wlasnie ten konkurs był mi dany i byc moze bede mial szczescie i wygram licencje i polubie sie na znacznie dłuzej niz rok z esed :) Pozdrawiam

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Trudno jasno stwierdzić który z programów antywirusowych jest moim ulubionym. Korzystałem już z wielu programów od wszystkich największych producentów oprogramowania. Długo korzystałem z Comodo IS jednak wraz z nowymi wersjami troszkę się zawiodłem, podobnie było z Avastem, jego darmowa wersja zaczęła mnie denerwować ciągle wyskakującymi komunikatami, obecnie korzystam z MalwareBytes Anti-malware w wersji Pro. Program sprawuje się nieźle jednak obawiam się, że może to być nie wystarczający poziom ochrony, z tego powodu fajnie byłoby wygrać licencje na ESET SS.
Pozdrawiam i dziękuję za konkurs. ;)

Bafo

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Moim ulubionym programem antywirusowym i jedynym slusznym od lat :) jest ESET Smart Security !
Bardzo prosty w uzyciu,zadnych problemow z funkcjonalnoscia, nie spowalnia komputera, skuteczny w zwalczaniu wszelkiego robactwa.
Czego potrzeba wiecej do szczescia ?
Szczescia w konkursie :)
Oczywiscie biore udzial w konkursie :D

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam,
przede wszystkim bardzo dziękuję za zorganizowanie konkursu :dziękuję
Właśnie kupiłam nowy laptop i szukam do niego najlepszego zabezpieczenia. Razem z komputerem otrzymałam subskrypcję miesięczną na McAfee, jednakże moją ulubioną marką - jeśli chodzi o zabezpieczenie komputera - jest właśnie ESET. A na pewno jest to marka, do której mam największe zaufanie. Na starym laptopie korzystam z ESET NOD32 Antivirus i bardzo sobie go chwalę - jak dotąd nie złapałam żadnego wirusa i nigdy nie miałam problemów z laptopem na tle bezpieczeństwa. Dlatego zgłaszam swój udział w konkursie i liczę na łut szczęścia :)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Witam
Ostatnimi czasy odchodzi się od programów typu AV. Dla innych stanowią podstawowy mur dla ochrony komputera. Niemniej jednak do moich ulubionych programów należą od dawna F-Secure oraz Eset. Na lapku jest produkt z Finlandii natomiast na stacjonarce Eset Nod 32 AV 8. Każdy z nich należy do czołówki, ma prosty interfej, robią co do niego należy. Wykrywalność jest na wysokim poziomie. Z innymi produktami miałem do czynienia ale do tych 2 zawsze wracam. Z wirusami nie miałem do czynienia od bardzo dawna. Przede wszystkim myślę główką, wiem jakie strony odwiedzam, jakie pliki otwieram itp. Kiedyś zdarzyło się że AV krzyczał kiedy żona podłączyła pendrive do kompa. Okazało się, że przyniosła "niespodziankę" od koleżanki. Więcej przypadków nie miałem. Pod koniec maja 2015r kończy mi się licencja na Eseta. Chciałbym pozostać przy nim i ponownie zainstalować go na kompie. Nie będę się rozpisywał nad jego zaletami gdyż uczynili to już moi przedmówcy. Z mojej strony pragnąłbym podziękować za konkurs i dobrą robotę dla organizatora.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Rzutem na taśmę! Dzięki! :england
Gratuluję pozostałym! :ok

Bafo

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dzieki Wielkie :)
Czy jest jakis termin do kiedy trzeba licencje "uaktywnic ?"
Czy czas bedzie "lecial" od chwili aktywacji czy juz "leci" ?

Status
Zamknięty.
Do góry