Konkurs/Giveaway - EaseUS Todo Backup Workstation 5

A

Anonymous

Do wygrania jest pięć (5) licencji na program EaseUS Todo Backup Workstation.

tytuowy.png

Więcej o programie

Zasady:
1. Napisz komentarz, dlaczego chcesz wygrać program EaseUS Todo Backup Workstation i jakiego programu aktualnie używasz do tworzenia kopii zapasowych (Użytkownik powinien posiadać minimum 20 postów).
2. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
3. Zakończenie konkursu 11.09.2012.
4. Zwycięzcy zostaną wybrani przy pomocy random.org

Rules:
1.Write a comment, why do you want to win EaseUS Todo Backup Workstation, and what program do you use to back up (You should have a minimum of 20 posts)
2. Comment in Polish or English.
3. The giveaway ends on 11.09.2012
4. Winners will be selected using random.org

*W konkursie mogą brać udział także moderatorzy (oprócz mnie :szydera ) i administratorzy :francuz

Powodzenia :hippie

!! Uwaga !! Posty nie będące zgłoszeniami do konkursu będą usuwane !!

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Aktualnie używam Paragon System Backup 10.5 - Special Edition , jest okay ale nie ma wielu ciekawych opcji takich jak EaseUS Todo Backup / kompresja backupu , robienie migawek ba ten już współpracuje z Windows 8 i pozwala na wykonywanie samoobsługowych operacji tworzenia kopii zapasowej całego systemu , jednym kliknięciem i co ważne przywracanie systemu na innym sprzęcie bez reinstalacji /

Jednym słowem jak mawia młodzież to zaje....sty kombajn do beckupu to trzeba mieć :klawik.

Proszę mnie uwzględnić w walce o to cacko :wariat

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Witam,
Do tworzenia kopii zapasowych systemu używam Keriver 1-Click Restore Free, natomiast do backupu danych programu Bvckup (beta). Chciałbym wygrać licencję na EaseUS Todo Backup Workstation, ponieważ jest to program który łączy w sobie funkcjonalność wcześniej wspomnianych programów oraz oferuje wiele dodatkowych opcji, w tym tworzenie kopii wybranych plików, ustawień programów czy migawki systemu.

Dziękuję za zorganizowanie konkursu, życzę wszystkim uczestnikom powodzenia :)

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam,
Obecnie do tworzenia kopi systemu używam Keriver 1-Click Restore Free, programu do buckupu w tym momencie nie posiadam. Zależy mi na wygraniu tego programu, ponieważ lubię gdy mój komputer ułożony jest po mojej i dlatego często wykonuje przewracanie systemu z kopi. Keriver sprawdza się w tym bardzo dobrze, lecz spełnia on tylko podstawowe funkcje. Posiadając EaseUS Todo Backup Workstation miałbym zdecydowanie większe możliwości w tworzeniu kopii zapasowych jak i dokonywaniu backupu danych.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
The main reason I want to win one of these prizes is because I want to feel the new features of EASEUS Todo Backup Workstation, currently I'm using Easeus Todo Backup Workstation version 3.0, and I hope I'm lucky this time

Marcin

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Aktualnie nie używam żadnego programu do backupu. Jak na razie szukam programu, który spełni moje oczekiwania. Myślę, że tym programem będzie właśnie "EaseUS Todo Backup Workstation 5".

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Chciałby mieć w/w program, dlatego , ze jest bardzo intuicyjny w obsłudze, niezawodny, i ma kilka fajnych dodatkowych funkcji. Obecnie używam Acronis True Image 2011. :jezyk

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Na początek dziękuję za zorganizowanie konkursu na całkiem przyzwoity program i bardzo ładny opis.
A teraz do rzeczy. Obecnie używam Keriver 1-Click Restore Pro do robienia backup'u i przywracania systemu, który według mojej skromnej opinii sprawdza się wyśmienicie tzn. najlepiej z różnych testowanych programów tego typu.
Zatem dlaczego chcę wygrać EaseUS Todo Backup Workstation 5?
W pierwszej kolejności dlatego że to wygodny i bardzo dobry program do robienia backup'u danych i dokumentów znajdujących się na innych partycjach niż systemowa oraz tak jak już Tadek59 zauważył program przywraca system na innym sprzęcie bez reinstalacji. Ponadto środowisko WinPE daje większe możliwości jak te oparte na systemie linux że już o możliwości robienia kopii ustawień programów nie będę wspominał bo to oczywiste że to też duży atut.
A po trzecie EaseUS Todo Backup Workstation 5 współpracuje już z Windows 8 i dlatego warto go mieć bo to program nie tylko na dziś ale i na jutro.
Dlatego proszę mnie uwzględnić w konkursie o licencję na ten program.

A

Anonymous

Ja się niestety nie będę rozpisywał dlaczego chciałbym wygrać. Ponieważ nie mam na to głowy. Tak więc jedynie napiszę. Mój drogi biorę udział w konkursie.

P.S
Jeśli chodzi o program do Backupów, to aktualnie nie używam żadnego.
Kiedyś używałem Kieriver, ale ostatnio nic nie używam.

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Po pierwsze dzięki serdeczne za konkurs :ok . Teraz używam Total Recovery Pro 7, programik całkiem nie zły ale już nie młody. Więc z miłą chęcią przygarnę EaseUS Todo Backup 5.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Witam,

podziękowania dla Marsellusa za zorganizowanie konkursu.

Używam Acronis True Image 2012 Home, jednak coraz częściej korzystam z EASEUS Todo Backup Professional z maja 2011 z GOTD, wersja 2.5, ponieważ daje mniejsze obrazy plików niż Acronis, a jest jedynie niewiele wolniejszy. Zresztą przywracanie obrazu robi się raz na jakiś czas i te "stracone" 10 minut więcej nikogo nie zbawi. Niestety żadna z dostępnych mi wersji nie działa aktualnie poprawnie pod windows 8, ETBP 2.5 nie jest w stanie ruszyć, Acronis także, 5 free rusza, ale wywala podejrzanie wiele błędów w stylu - plik taki a taki nie mógł zostać skopiowany - przerywam tworzenie obrazu - nie chcę ryzykowac uszkodzonego czy niepełnego archiwum. Mam nadzieję, że program, o ile dostanę nań lickę, będzie w stanie poradzić sobie z tworzeniem obrazu systemu pod 8. Na razie radze sobie używając 2.5 spod 7 64 - spokojnie tworzy obraz. Zaleta tego programu jest czytelny dostep do uaktualnień obrazu.

pozdrawiam,

Areopagita

V

vhick

I just use build-in backup system of Windows 7. Its really good and saves me a lot. But is you want flexibility in some other aspect, you may look for the other programs.

Thanks for the giveaway!

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Chcę EaseUS Todo Backup Workstation 5 ponieważ to jeden z najlepszych programów do tworzenia kopii zapasowych. Obecnie posiadam Backup4all.
Dzięki za zorganizowanie konkursu

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam,
przede wszystkim dziękuję za zorganizowanie konkursu :dziękuję
Obecnie nie używam oprogramowania do kopii zapasowych - takie kopie robię sama "w chmurze". Jest to jednak uciążliwe i chciałabym posiadać dobry program, który zrobi to za mnie według ustawionego harmonogramu. Dodatkowo zrobi kopie nie tylko poszczególnych plików/folderów, ale i całych partycji. W przypadku tego konkretnego programu istotna jest dla mnie również możliwość utworzenia bootowalnej płyty ze środowiskiem WinPe (taka płyta przydałaby mi się rok temu, gdy miałam problemy z laptopem prawdopodobnie z powodu uszkodzenia MBR).
Dodam jeszcze, że swego czasu używałam Easeus Todo Buckup Free i wiem, iż jest to dobre oprogramowanie, którego obsługa nie wymaga wiedzy specjalistycznej (nawet pomimo braku polskiej wersji językowej).
Jeszcze raz dzięki za szansę i zgłaszam swój udział w konkursie.

A

Anonymous

Konkurs dobiegł końca- zapodaję wyniki :jezyk
zv3LK.png

Jak widać wygrali:
win98
baarao7
grzesiek1920
Andy
Tadek59

Licki i wszystkie potrzebne informacje wyślę w najbliższym czasie na PW.

*Osoby które nie spełniły wymagań podanych w regułach konkursu nie były brane pod uwagę podczas losowania :jezyk

Gratulejszyn :hippie

Do góry