Konkurs ! / Giveaway ! - DefenseWall Personal Firewall

A

Anonymous

Do wygrania jedna (1) roczna licencja na DefenseWall Personal Firewall
For win one 1 year license for DefenseWall Personal Firewall

iz5SK.jpg

Zasady :

1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać Defensewall Personal Firewall
2. Startować mogą osoby z ilością postów w dzień zakończenia konkursu przekraczającą 20.
3. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
4. Zakończenie konkursu i wyniki 20 sierpnia 2012.

Rules :

1. Write why you want to win DefeseWall Personal Firewall.
2. In the contest can start persons, which have 20 written posts
3. Comment in Polish or English.
4. Completion of the contest and the results in 20 August 2012

BTW.-To jest moja imienna licka,wygrana kilka dni temu w konkursie zorganizowanym przez Neo :dziękuję
Jestem człowiekiem renesansu :dziwak,dlatego nie będę wymieniał się licencją na coś innego jak dziad na targu :szydera tylko odstąpię ją komuś w myśl maksymy : jak człowiek pomoże to i człowiekowi pomogą.
Licznik w programie zaczął bić dzisiaj czyli 13,Koło Fortuny uruchomię w poniedziałek a więc zostanie Wam jeszcze 358 dni ochrony Rosyjskim Bunkrem :klawik.

A

Anonymous

Dzięki przede wszystkim za BTW - preludium uzasadniające zorganizowanie konkursu.
Gra wstępna w dzisiejszych, horrorystycznie szybkich czasach, to rzadkie zjawisko, a ponieważ częstszym może być np. fakt "wykończenia się" licencji (co mnie osobiście dopadło), dlatego też wchodzę w ten konkurs z nadzieją, że palec (nie "bicz") Boży czuwać będzie nade mną i rączkami Horneta wyciągnie mnie jako zwyciężczynię.
Rozmarzyłam się z lekka...

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Cóż OK jest ON. / DWPF/ Dobrze mieć dobrego Firewalla i mieć pewność, że nic nie przecieka do sieci.Mimo braku
szczęścia do konkursów chcę pożyć trochę w nadzieji.

semana

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
No, to startuję jeszcze raz w konkursie. DefenseWall Personal Firewall pozwoliłby mi mieć pewność,że komputer jest dobrze chroniony.Do czwartku żyję z nadzieją,że będzie mój....

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Raz się nie udało może teraz się uda startuje
fLekW.jpg

Taką szykuję kombinację Defensewall Personal Firewall + Emsisoft Anti-Malware :gwizdek
Dzięki Hornet :dziękuję

A

Anonymous

UWAGA!

Drodzy forumowicze, zauważyłam, że spora część z Was nie czyta regulaminu konkursu i piszecie to co akurat wpadnie Wam do głowy, dlatego od teraz każdy post niezgodny z regulaminem zostanie od razu usunięty.

Pozdrawiam,
Ola

A

Anonymous

Kurde bela...nasza Ola ma rację :ok Dostajecie szansę zdobycia bunkra za darmo i niektórym nie chce się nawet ruszyć główką i napisać coś sensownego...macie permanentnego lenia czy co :scratch

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks Hornet for this giveaway.
Please count me in. I would like to win DefenseWall Personal Firewall as it has a powerful & effective HIPS capability. The ability of DefenseWall Personal Firewall to treat all the location where a virus could come-in/attack as “Untrusted” is just amazing. Each of these untrusted appz are run with limited rights in a virtual zone to protect our system.

Thanks,
Grr

Łukash

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Program najwyższa półka, skuteczna zapora, dobry HIPS , a na dodatek Sandbox , na tym najbardziej mi zależy , bo przy dobrej ochronie jest odpowiednia funkcja do testowania aplikacji - wszystko w jednym, czego chcieć więcej ? (<tylko wygrać :D )

V

vhick

Very user friendly but very powerful security software that I ever try. I hope I want to win this.

Thank you..

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
W związku z tym ,że obecnie zakupiłem tylko antywirusa Kaspersky 2012,przydałaby się ciut lepsza ochrona niż wbudowany firewall w system ,więc poprosiłbym o taki sofcik do mojej konfiguracji.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie mój podstawowy zestaw stanowi eset nod32 + FW wbudowany w windows. DWPF jest jednak dużo lepszym zabezpieczeniem komputera, posiadającym wbudowany HIPS czy funkcję wycofania zmian spowodowanych przez szkodliwe oprogramowanie i dlatego bardzo chciałbym go wygrać.

filipex3

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Powód taki jak poprzednio. :) Aktualnie na jednym komputerze testuję BullGuard Internet Security 2013. DefenseWall chciałbym wygrać, by móc go mieć na komputerze na stałe.

A

Anonymous

Widzę,że świadomość w przestrzeni security,jest bardzo wysoka : 482 odwiedzających...11 osób zapisanych na konkurs...a to przecież nie jakiś śmieszny,zamulający Kasprzak czy Bitdefender tylko Legendarny Rosyjski Bunkier...nie przejmujcie się dalej będziemy prowadzili : pracę u podstaw :szydera

Do góry