Konkurs ! / Giveaway ! - CyberGhost Premium Plus

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Mam do rozdania 5 rocznych licencji licencji na CyberGhost Premium Plus!

------------------------------------------------------------------------------------------

DLACZEGO CYBERGHOST VPN?

UKRYJ SWÓJ ADRES IP I SURFUJ ANONIMOWO

CyberGhost VPN pozwala anonimowo surfować w Internecie przez zastępowanie twojego adresu IP adresem wybranego serwera CyberGhost, przez co hakerzy, organizacje i instytucje nie będą mogły cię śledzić.

CHROŃ SWOJE PRYWATNE DANE

Za każdym razem kiedy łączysz się przez CyberGhost VPN, tworzony jest ochronny tunel, przez który przechodzą wszystkie twoje zaszyfrowane dane. Nie musisz obawiać się o hasła, transakcje finansowe i prywatne rozmowy.

ODBLOKUJ WITRYNY

Używając CyberGhost VPN możesz ominąć filtry, zapory sieciowe i ograniczenia lokalizacji lub zablokowane witryny, jak Facebook, Twitter, Skype i YouTybe w szkole, pracy lub na uczelni.

BEZPIECZNIE KORZYSTAJ Z TORRENTÓW

Jeśli chcesz być zabezpieczony i anonimowy podczas korzystania z programów takich jak BitTorrent lub klientów pobierania, upewnij się, że twoje połączenie internetowe jest zaszyfrowane, a adres IP ukryty za pomocą CyberGhost VPN.

TO KONIECZNOŚĆ JEŚLI DUŻO PODRÓŻUJESZ

CyberGhost VPN pozwala odblokować witryny internetowe takie jak NBC, Netflix, Hulu lub CBS i oglądać ulubione programy TV z innego kraju. Chroni także twoje dane podczas korzystania z publicznych sieci Wi-Fi.

------------------------------------------------------------------------------------------
Szczegółowe informacje o programie znajdziecie pod tym odnośnikiem:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz program CyberGhost Premium Plus.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 26.06.2014.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

A

Anonymous

Re: Konkurs ! / Giveaway ! - CyberGhost CyberGhost

Mieszkam poza granicami Polski i często borykam się z problemem braku dostępu do treści, na które nałożona jest blokada regionalna i żeby ją ominąć, używam od pewnego czasu CG w wersji darmowej ale ograniczenia tej wersji są na dłuższą metę nieco irytujące, dlatego zgłaszam swój udział w konkursie i mam nadzieję, że szczęście dopisze tym razem :hura

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Jest to z pewnością jeden z lepszych VPN-ów na rynku. Nie spowalnia prawie w ogóle łącza. Szyfrowanie 256-bitowe dla wersji Premium. Spora liczba serwerów (głownie Europa). Firma zapewnia też, że logi są trzymane tylko przez 24h dla celów statystycznych, a potem usuwane. Trzeba to chyba przyjąć z dobrą wiarą :).
Jako, że niedługo kończy mi się abonament SK, to z :yahoo zgłaszam się do konkursu.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za zorganizowanie konkursu!
Chętnie wezmę udział, bo jest to podobno jeden z najbezpieczniejszych tego typu programów, żeby nie martwić się o przesyłane dane.

Pozdrawiam! :hi

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Również zgłaszam swój udział w konkursie. Bardzo chciałbym wygrać dostęp do CyberGhost Premium Plus ponieważ powoli będzie dobiegać końca moja wygrana licencja na SecurityKISS, a CG zdaje się być rewelacyjnym konkurentem mojego obecnego systemu VPN. Dziękuję za konkurs!

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
hi hey hello

przyłączam się do konkursu chętnie przygarnę lickę :D

przypominam tez ze na androida niedawno wyszedł cyberghost jest free for all with unlimited bandwith tak wiec można korzystać do woli jak komuś mało serwerów to jest tez wersja premium :jezyk

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Cenię sobie anonimowość w sieci.
Nie mam doświadczenia z tym softem, ale czytałem wiele pochlebnych opinii na jego temat.
Dlatego zgłaszam swój udział w konkursie.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Chciałbym wygrać ten pakiet VPN ponieważ wersja, którą posiadam się kończy , a dodatkowo jest ona ograniczona do kilku krajów , chciałbym mieć możliwość przetestowania pozostałych krajów.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Wystartuję, bo CyberGhost VPN m.in. pozwala anonimowo surfować w Internecie i chroni poprzez szyfrowanie danych.

108968250

eftas

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
107
Super przydatny soft do bycia anonimowym w necie :england
a że kończy się mi licencja na SecurityKISS więc przydałaby się licka do CyberGhousta :dziękuję

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Dzięki za kolejny fajny konkurs i ciekawy program mam go na smartfonie w wersji free i działa dość wolno oraz jest mniejsza ilość serwerów. Mając konto i klucz mógłbym skorzystać z wersji Premium Plus gdzie rzeczywiście można poszaleć, liczba serwerów 284 , liczba państw 24 i co ważne w wersji Premium można wykorzystać ten soft na 5 urządzeniach :klawik.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Program sprawdzony, szybkie serwery, w języku polskim, dzieki za konkurs :0

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Za 3 miesiące kończy mi się licencja na SecurityKISS, więc już pora pomału szukać czegoś nowego. CyberGhosta używałem kiedyś w wersji "Classic" i spisywał się bardzo dobrze, była duża ilość serwerów.
Dzięki za konkurs :ok

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Przyda mi się w pracy nie ukrywam. Do tej pory korzystałem z wersji z kilkoma serwerami i mocno to ogranicza. Pełna wersja byłaby dla mnie czymś bezcennym :)

Status
Zamknięty.
Do góry