Konkurs ! / Giveaway ! - Comodo Internet Security Pro 7

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Mam do rozdania 10 rocznych licencji na Comodo Internet Security Pro 7.

------------------------------------------------------------------------------------------

Comodo Internet Security to płatny pakiet zabezpieczający składający się z cenionej przez wielu użytkowników na świecie zapory systemowej Comodo Firewall i programu antywirusowego Comodo AntiVirus.

Firewall oferowany przez pakiet Comodo Internet Security zapewnia ochronę komputera dzięki funkcji monitorowania uruchamianych aplikacji (baza programu posiada ponad 10 000 rozpoznawanych programów), sieci (protokoły, pakiety) oraz opcji zaawansowanej analizy działania programów. Program antywirusowy Comodo AntiVirus poza funkcją ochrony w czasie rzeczywistym oferuje również ciekawy moduł odpowiedzialny za blokowanie dostępu do niektórych elementów znajdujących się w systemie w tym ważnych folderów startowych, lokalizacji systemowych czy kluczy w rejestrze.

Dodatkowym walorem aplikacji jest niskie wykorzystywanie zasobów systemowych oraz możliwość definiowania bezpiecznych aplikacji.
źródło:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

------------------------------------------------------------------------------------------
Szczegółowe informacje o programie znajdziecie pod tym odnośnikiem:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz program Comodo Internet Security Pro 7.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 10.05.2014.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Comodo uzywam od bardzo wielu lat i zawsze bylem zadowolony.Lekki i skuteczny czego wiecej chciec.Z checia wezme udzial w konkursie.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Kiedyś go używałem,też z promocji,ale się skończyła i musiałem zainstalować coś innego.Wrócę jak szczęście się uśmiechnie.Dziękuję za konkurs.

E

elefante

Comodo Internet Security 7 używałem w wersji bezpłatnej ale Pro jest pakietem profesjonalnym oj warto takie zabezpieczenie mieć na komputerku.Pozdrawiam

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Konkurs na czasie. Tydzień temu skończyła mnie się licencja Nortona i od tego czasu jestem w czarnej d***e. Mam komputer bez jakiejkolwiek ochrony. Oby tylko do 10 maja :)

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
chętnie wezmę udział bo kacper ma lickę na finiszu a comodo byłby lżejszy dla systemu zabezpieczenie raczej porównywalne

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Z przyiemnoścją biorę udział w konkursje na ten świetny program iakim jest Comodo Internet Security Pro 7
Posiadałem darmową odmianę i byłem zadowolony. Po nie udanym szczęściu w losowaniu Eseta może tym razem będzie :hura

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

DjNkcRq.jpg

Gratulacje! :piwko

// Klucze rozdane

tofana

Bardzo aktywny