Konkurs ! / Giveaway ! - cFosSpeed

rusiell

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Mam słabe łącze internetowe i nie stać mnie na lepsze. Każdy profesjonalny program który przyspieszy dziłanie internetu przyda się na pewno :)

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
też jestem zainteresowany, to bardzo dobry program, szczególnie jak ktoś ma łącze DSL i problemy z wolno działającym internetem, świetnie poprawia pingi, też korzystam z wersji testowej, a chciałbym mieć pełną.

djwho

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Cfosspeed to bardzo przydatny program szczególnie dla osób, które nie mają super szybkiego łącza. Rożnica osiągnięta dzięki optymalizacji łącza naprawdę jest wyczuwalna. Pozdrawiam i polecam programik ;-)

A

Anonymous

Witam!
Każdy program, który pozwoli na zwiększenie wydajności mojego "superszybkiego" łącza jest bardzo mile widziany na moim dysku :) Powiem szczerze, że nigdy nie korzystałem z tego rodzaju programów, ale może uda się to zmienić :)
Pozdrawiam i życzę powodzenia

freester

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam!
Na początku chciałbym bardzo podziękować za świetny konkurs. Dzięki dobrym przypisywaniem priorytetów można osiągnąć świetne możliwości np. pingów... ,,Szybszy strzał,, i przeciwnik gryzie glebę.... XD
Życzę wszystkim powodzenia, bo warto!!!
Dziękuję organizatorowi za świetny konkurs!!!
pozdrawiam, oby ping był z wami :)

DziadDalf

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
2970
A ja bo używam swojej jednej licki na wszystkim co mam w domu :sarkazm ,
I przykro mi że wiele osób zainstaluje i wywali bo nie zauważy różnicy :szydera . I nie sprawdziło cfossa wcześniej.
Ale mi się przyda i na pewno skorzystam :pala :hura

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Jakiś czas temu - w sumie kilka lat :sarkazm - używałem go i nawet miło go wspominam. Myślę, że by mi się przydał, zwłaszcza że ostatnio mam jakieś problemy z netem. Dlatego, count me in :wariat

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Chciałbym wygrać, ponieważ program bardzo dobrze zarządza ruchem powodując lepsze działanie internetu. Można nadawać aplikacją priorytety co jest przydatną opcją . Używałem dawniej program i przypadł mi do gustu. :ok Na moim niezbyt dobrym łączu sprawdzał się dobrze. :ok Dzięki za konkurs i powodzenia dla reszty :mistrzunio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Chętnie sprawdzę czy cFosSpeed jest tak dobry jak piszą
Dzięki za konkurs :piwko

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Wygrałem kiedyś jedną z licencji w konkursie producenta, używam już od dłuższego czas i jestem w pełni zadowolony. A jako, że w domu komputerów jest kilka dlatego przydała by mi się kolejna licencja. Poza tym słyszałem, że program potrafi współpracować z innymi pracującymi w tej samej sieci. :)

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Hi!
A good program to control Internet connection, according to the description. I want to try it in work.
Count me in please.
Best regards!

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Cóż jeszcze można dodać? Mój internet chodzi dobrze - przynajmniej tak mi się wydaję ale nic nie stoi na przeszkodzie aby chodził tak jak powinien - czyli po prostu szybko. Dzięki cFosSpeed mógłbym przeglądać zasoby sieciowe jeszcze szybciej - czyli z maksymalna prędkością mojego łącza (koniec z tekstami typy: no dalej otwieraj się!). Oczywiście kluczową sprawą będzie odpowiednie skonfigurowanie aplikacji. Dzięki gotowemu zestawowi reguł aplikacji (priorytety) powinno być to łatwe.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Wyniki konkursu:
AJuag.jpg

Wygrali:
ssl111
Roma
Sir PainKiller

Zwycięzców proszę o potwierdzenie na PW wraz ze swoim emailem. Na potwierdzenie czekam do 25.11.2012 godz. 23:59.

The winners please confirm the PM with email . The message waiting for hours on 25.11.2012 23:59

A

Anonymous

Gratki dla : ssl11,naszej kokietki z Korporacji :zawsty Romy i znanego intelektualisty SirPainKillera :papież

Do góry