Konkurs ! / Giveaway ! - cFosSpeed

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Do wygrania są 3 licencje na cFosSpeed
Serdecznie dziękuje producentowi za licencje przeznaczone na konkurs.

cFosSpeed to aplikacja przeznaczona do przyspieszania korzystania z internetu za pomocą funkcji zarządzania ruchem.

W przypadku normalnego transferu danych odbiór pakietów musi zostać potwierdzony (pakiety kontrolne) zanim kolejne pakiety zostaną przesłane, bez Zarządzania Ruchem pakiety kontrolne są spowalniane przez ciągłe wysyłanie danych i w rezultacie pobieranie danych jest również spowalniane. Zarządzanie Ruchem za pomocą aplikacji cFosSpeed polega na tym, że pakiety kontrolne mają pierwszeństwo podczas wysyłania danych, pozwalając osiągnąć pełną prędkość podczas pobierania.

Poza nadawaniem priorytetu pakietom kontrolnym, Zarządzanie Ruchem umożliwia również na optymalizację TCP/IP acknowledgements, utrzymanie niskich czasów ping, nadawanie wyższego priorytetu indywidualnym programom, polepszanie jakość rozmów VoIP i nadawanie priorytetów innym protokołom.
źródło: dobreprogramy.pl

08144231980420830386.png

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać cFosSpeed .
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 23.11.2012

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win cFosSpeed.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 23.11.2012

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez random.org
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

V

vhick

cFosSpeed is an awesome software that speedup your internet connection by using traffic shaping. Their unique technology that manage the priority of packets automatically. Result is fast loading of web pages while other programs doing their stuff like downloading, uploading, updating, etc. Even if fast connection will benefit for this.

Thanks for the giveaway!

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Bardzo się cieszę że jest konkurs z tym programem,w sumie nie jest on drogi w zakupie,ale wypróbuję go i w tedy podejmę decyzję o zakupie.

michalms

Wygadany
Reakcje/Polubienia
37
cFosSpeed jest jednym z najlepszych programów tego typu. Testowałem go i byłem naprawdę mile zaskoczony. Mam nadzieję, że szczęście się do mnie uśmiechnie i wygram licencję na ten program.

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Posiadam wersje trial i uważam że nie ma lepszego programu tego typu

przemeq

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Co tu dużo pisać, to najlepszy program w swojej kategorii, a gdy w domu "pracują" 3 komputery na jednym łączu jest programem wręcz niezbędnym.

E

elefante

cFosSpeed jest bardzo dobrym programem do korzystania z internetu ma funkcje zarządzania ruchem,no i warto mieć ten program a nie tylko na 30 dni testów .Pozdrawiam

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4550
Miasto
Gdynia Orłowo
Witam,
W miejscu, gdzie pracuję i mieszkam są odwieczne problemy z internetem. Myślę, że program ten przyspieszy połączenie i praca z internetem nie będzie już taka mozolna.
Dzięki za zorganizowanie konkursu. Może się uda.
Pozdrawiam

evilted

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dotychczas używam pirata cFosSpeed, ale zawsze eliminuję piraty kosztem legalnego oprogramowania,więc mam nadzieję,że teraz się uda.
Pozdrowił.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Nie korzystałem z tego programu ani mu podobnych, ale chętnie bym skorzystał i sprawdził jak będzie działał internet na moich trzech komputerach podłączonych do routera. Mam sporo wątpliwości co do zwiększenia szybkości otwierania i ładowania stron itp...

A

Anonymous

Program z założenia ma m.in. zwiększyć szybkość otwierania i ładowania stron. Super.
Tego właśnie oczekuję, a sprawdzę oczywiście, jeśli wygram.
Dzięki i pozdrowienia

jawy1962

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Miałem wersję trial i nie zauważyłem różnicy w prędkości pobierania. Chciałbym przetestować pełną wersję - czy faktycznie dzięki cFosSpeed szybciej pobiorę pliki ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30988
Miasto
Trololololo
Większych idiotyzmów jak komentarze do cfossa nie czytałem, czas kasować.

Do góry