Konkurs ! / Giveaway ! - Camtasia Studio 8

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hej, co z wynikami konkursu? Czekam na wygraną bo nie mam czyn nagrywać moje tutoriale :)

A

Anonymous

juh napisał:
Hej, co z wynikami konkursu? Czekam na wygraną bo nie mam czyn nagrywać moje tutoriale :)

Kolejna pijawka która czeka tylko i wyłącznie na wyniki konkursu. Może zrozum pewną kwestię, wyniki na pewno będą. Ale musisz się uzbierać w cierpliwość. Może to by wymagane było od takich pijawek jak TY.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Zwycięzcą zostaje Emmers. Wybór był naprawdę trudny bo kilku użytkowników napisało ciekawe komentarze. Wszystkim pozostałym polecam wypróbować program ActivePresenter Free Edition, który stanowi dobrą alternatywę dla Camtasia Studo.

Gratuluję

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Emmers gratulacje z wygranej :ok

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Dzięki za licencję i za gratulacje . Program jest bardzo cenny i to dosłownie. Bardzo mi się przyda w nowym systemie. Nie instalowałem w Windows 8 jeszcze żadnego edytora wideo , wbudowany w Camtasię jest znakomity szczególne w produkcji poradników. Fakt, że trzeba się oswoić z interfejsem i poznać możliwości.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Emmers, gratulacje! Zdaje się, że jako jeden z nielicznych wykorzystasz jego potencjał :) Zasłużona wygrana.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
67136
Emmers,Twoja wygrana = korzyść dla wszystkich. Gratulacje.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka

To jest pierwszy film zrobiony przy wykorzystaniu programu. Zrobiłem go na prośbę jednej z użytkowniczek naszego forum...Zrobiony trochę na szybkiego bez rozpoznania interfejsu i bardziej intuicyjnie niż profesjonalnie Jeszcze raz dziękuję za cenny prezent, dla Grześka i dla sponsora. Pozdrawiam.
camtasia.jpg

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Gratuluję wygranej Emmers :)

waldi napisał(a):
Emmers,Twoja wygrana = korzyść dla wszystkich. Gratulacje.

Święte słowa waldi :papież

Do góry