Konkurs ! / Giveaway ! - AVG PC TuneUp 2014

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
7805799.01.prod.jpg

W noworocznym konkursie na PZD do wygrania 5 rocznych licencji na AVG PC TuneUp 2014!

Licencje na konkurs dostarczy Pan Radosław Klimek któremu bardzo serdecznie dziękuję.

------------------------------------------------------------------------------------------

AVG PC TuneUp 2014 jest kompleksowym pakietem optymalizacyjnym, który pozwala użytkownikowi zwiększyć wydajność swojego komputera poprzez zmianę wielu ustawień systemowych, porządkowanie zawartości dysku i rejestru Windows, a także zarządzanie zainstalowanym na komputerze oprogramowaniem.
źródło: dobreprogramy.pl

------------------------------------------------------------------------------------------
Szczegółowe informacje o programie znajdziecie pod tym odnośnikiem:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać AVG PC TuneUp 2014.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 18.01.2014.

//

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win AVG PC TuneUp 2014.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 18.01.2014.

Osoby która otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Bardzo dobry kombajnik pod Windows. Od wersji 2008 zawsze mam go na kompie i laptopie.
Teraz gdy został przejęty przez AVG podobno trochę mniej konsumuje. W tej chwili używam
2013 i z chęcią bym zamienił na nowszy model.
Pozdrawiam.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Podobno bardzo dobry program do optymalizacji. Jeszcze nie miałem okazji o tym się przekonać, więc wystartuję z nadzieją na wygraną.

Dziękuję za konkurs!

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
77
Używałem go w wersji próbnej i bardzo mi się podobał,bardzo by mi się przydała pełna wersja tego programu.
Pozdrawiam :)

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Jako wieloletni fan TuneUp Utilities po prostu muszę wystartować w tym konkursie. :hippie :england

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Świetny program do optymalizacji i zarządzania komputerem,krótko można powiedzieć,że to kombajn który wszystko robi za nas.Używam w tej chwili wersję próbną i bardzo jestem zadowolony.Startuję w konkursie i liczę na szczęście.Dziękuję za konkurs.

mat

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
TuneUp używam od wersji 2007 i nie wyobrażam sobie już mojego systemu bez tego pakietu. Sprawdzałem wiele programów do optymalizacji i zarządzania komputerem, ale król jest tylko jeden i do niego zawsze szybko wracałem. Przede wszystkim swoim działaniem nigdy nie doprowadził do tego, że po użyciu któregoś z wbudowanych komponentów konieczny był format systemu, co u konkurencji nie jest takie oczywiste. Aktualnie posiadam wersję 2013 i z chęcią "przygarnąłbym" nowszą :) . Dziękuję za ten konkurs.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Wersja TuneUp 2013 nie sprawdziła się u mnie, więc dam szansę wydaniu 2014.
Dzięki za konkurs! :)

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Używam ten soft od wersji 2009, zdaję sobie sprawę że być może są lepsze programy albo wiele rzeczy można zrobić ręcznie ale jednak program mnie urzekł i wersję 2011 postanowiłem zakupić a później jako stały klient dostałem dobry rabat na wersję 2012 z bezpłatnym upgrate do 2013.
Więc co tu dużo pisać - chętnie wygram wersję 2014 oferowaną już przez AVG.

tadeusz242

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
162
Miasto
Kraków
Jeden z najlepszych programów .AVG PC TuneUp 2014 zagwarantuje niezbędny pakiet narzędzi, które ułatwią wykrycie i naprawę błędów, które powodują nieprawidłową pracę komputera.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
My laptop is performing very slow, and it takes at least 2 minutes to open a page in IE. I have never had this slowness before. Therefore, I hope that AVG PC TuneUp 2014 will help bring life to my laptop.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Mam zainstalowaną wersję próbną, program świetnie zoptymalizował mi system.
Byłbym usatysfakcjonowany gdyby udało mi się wygrać lickę :)

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
do niedawna na jednym z lapków korzystałem jeszcze z prehistorycznej wersji 2011 ale kluczyki z promocji chip.de niestety wygasły :( w minionych latach wiele razy próbowałem szczęścia we wszelakich konkursach na nowszą wersja TUU, niestety z mizernym skutkiem, no ale jak to się mówi - "Kto nie próbuje, nie pije szampana" hmm czy jakoś tak podobnie hehe :jezyk
co do samego programu, to pamiętam jak potrafił dać takiego kopa, że komputer uruchamiający się 2 min robił to w 50pare sek, i czegoś takiego oczekuję po wersji z numerkiem 2014 :ok

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
witam
AVG PC TuneUp 2014 to świetny program do optymalizacji systemu posiada aż 35 modułów. Aplikacja wyposażona została w prosty w obsłudze interfejs użytkownika, dzięki czemu mniej doświadczone osoby nie powinny mieć problemów w korzystaniu z tak kompleksowego oprogramowania. Po prostu chciałbym wygrać licencję do tego świetnego programu gdyż używam go w wersji testowej jako jedyne narzędzie do optymalizacji systemu

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Witam!
Chętnie biorę udział w konkursie na bardzo dobry program jakim jest AVG PC TuneUp 2014
Do tej pory używałem wersję TuneUp 2011 i wersję 2012 i byłem bardzo zadowolony z optymalizacji mojego laptopa.
Dzięki za konkurs i pozdrawiam :ok

Status
Zamknięty.
Do góry