Konkurs ! / Giveaway ! - avast! Premier

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Bardzo się cieszę że wygrałem , jest to moja pierwsza wygrana na portalu Programy za darmo - huraaaa....

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Gratulacje dla zwycięzców :ok

A

Anonymous

Kolega organizator odpisał mi, że z względu na opieszałość(w potwierdzaniu (e-mai`li) niektórych zwycięzców konkursu, niestety będziemy musieli nieco dłużej poczekać na pliki licencyjne. Myślę, że warto, korzystam z Avast 8... free i zapory PC Tools, więc gdy dostanę lickę czeka mnie rozstanie z PC Tools`em. Narazie system bez zmian. Czekam niecierpliwie, jak Ty, aby ów "przemeblować". Serdecznie pozdrawiam. :piwko

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Overlocker napisał:
Kolega organizator odpisał mi, że z względu na opieszałość(w potwierdzaniu (e-mai`li) niektórych zwycięzców konkursu, niestety będziemy musieli nieco dłużej poczekać na pliki licencyjne. Myślę, że warto, korzystam z Avast 8... free i zapory PC Tools, więc gdy dostanę lickę czeka mnie rozstanie z PC Tools`em. Narazie system bez zmian. Czekam niecierpliwie, jak Ty, aby ów "przemeblować". Serdecznie pozdrawiam. :piwko
Dziękuję za odpowiedź i Pozdrawiam.

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Wysłałem wiadomość potwierdzającą i mam nadzieję, że została dostarczona, bo już się zaczynam bać, że to przeze mnie, a też czekam. Warto, naprawdę warto zainstalować tegoż avasta! . :)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
A ja myślałam, że przeze mnie! Wykazu zwycięzców szukałam w pierwszym poście. :zawsty

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Ja wysłałem drugą wiadomość potwierdzającą do grzesiek1920 bo też się bałem że pierwsza wiadomość mogła nie dojść i dzisiaj dostałem wiadomość że email został wysłany do producenta , więc trzeba cierpliwie czekac :yahoo

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
kagar54 napisał:
Ja wysłałem drugą wiadomość potwierdzającą do grzesiek1920 bo też się bałem że pierwsza wiadomość mogła nie dojść i dzisiaj dostałem wiadomość że email został wysłany do producenta , więc trzeba cierpliwie czekac :yahoo

Nadal cisza? :zawsty

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31083
Miasto
Trololololo
Te licencje są raczej aktywowane od razu więc nie ma co odkładać ich na później.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto