Konkurs ! / Giveaway ! - AIDA64 Extreme

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dzięki uprzejmości Pana Miklos Andrassy na użytkowników PZD czeka 5 licencji na AIDA64 Extreme!

CgEGfTH.png

------------------------------------------------------------------------------------------

AIDA64 Extreme to znakomite narzędzie do identyfikacji komponentów sprzętowych i oprogramowania zainstalowanego w komputerze, będące kontynuacją popularnego programu Everest.

Głównym zadaniem programu jest dostarczanie jak największej porcji szczegółowych informacji o sprzęcie zamontowanym w naszym komputerze. Pozwala on na wyświetlanie danych o procesorze, płycie głównej i chipsecie, pamięciach, dyskach twardych, karcie graficznej i wielu innych urządzeniach, a także zainstalowanym w komputerze oprogramowaniu oraz poziomie zabezpieczeń. Narzędzie ponadto wspiera większość typów sensorów wykorzystywanych przez producentów sprzętu, umożliwiając monitorowanie takich parametrów jak temperatura pracy, prędkość obrotowa wiatraczków czy pobór prądu. Wszystkie te informacje wyświetlaną mogą być np. za pośrednictwem gadżetu na pulpicie. AIDA64 Extreme jak większość tego typu narzędzi daje możliwość wygenerowania raportu, zawierającego informacje o posiadanych komponentach i zapisania go m.in. w formacie HTML.
źródło: dobreprogramy.pl
------------------------------------------------------------------------------------------

Strona programu:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz program AIDA64 Extreme.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 25.10.2014.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
zgłaszam się do konkursu jako dawny użytkownik everesta z chęcią przygarnę aida64 extreme program rozwijany bardzo intensywnie i spełnia wszystkie moje oczekiwania w codziennym użytkowaniu . :em0200

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Fajny program, dzięki któremu mam pełen przegląd swojego systemu, wygodny i w języku polskim, dzięki za konkurs :)

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Cześć Grzesiek
Dobra oferta bardzo dobrego programu. Mam AIDA64 ale stara wersja, jeszcze 1.85. Teraz zamierzam kupić sobie nowy komputer i nowa wersja AIDA byłaby bardzo przydatna.
Pozdrawiam.

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam
Zgłaszam się do konkursu, miałem kiedyś do czynienia z AIDA 1.85 na starym komputerze i uważam że jest to świetny program do sprawdzenia sprzętu bez potrzeby rozkręcania obudowy :) Pozdrawiam

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
The first time I used AIDA64 Extreme is currently giveaway from Softpedia and I was fortunate to be one of the winners, this is a very powerful application to know the specifications of the hardware and software in detail
There are many other features, but for me that's the feature I use most often, I hope to be lucky to get the latest version of this app
thank you for making this giveaway

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Świetny soft, godny następca nierozwijanego już Everesta. AIDA64 Extreme jest wersją ekskluzywną, pozwalającą na o wiele więcej niż zwykła identyfikacja czy monitoring podzespołów komputera. Zawiera narzędzia: benchmarki pozwalające ocenić stan zużycia dysku czy uszkodzenia modułów pamięci, itp. iBardzo się przydaje. Pozdrawiam

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Dla mojego wysłużonego Acera z 2007 roku na pewno ten program przydałby się ponieważ nie pamiętam już co w nim jest zamontowane.Dziękuję za konkurs.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Jestem bardzo zainteresowany tym programem, ponieważ mógłbym przeprowadzać testy stabilności systemu przy jego pomocy.
Dziękuję za zorganizowanie konkursu! :england

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Chciałbym dołączyć do konkursu, gdyż oferowany program byłby dla mnie niezwykle przydatny. Mam zamiar sprzedać swój obecny sprzęt, wystawiając go w ogłoszeniu nie chciałbym, by potem okazało się, że sprzedam komuś urządzenie niezgodne z opisem. A niestety jestem nie do końca pewny co do kilku podzespołów. Być może dla kogoś są to błahostki, ale ja lubię, gdy wszystko jest jasne i czytelne. Poza tym wydaje się, że tę aplikację powinien posiadać na swoim komputerze każdy komputerowy maniak, zapaleniec (z oczywistych względów) :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
AIDA64 Extreme to świetny program dzięki któremu można zidentyfikować wszystkie komponenty sprzętowe i oprogramowanie zainstalowane w komputerze,mając go nie trzeba zaglądać do wnętrza kompa wszystko mamy podane jak na talerzu :klawik. Program wspiera większość typów sensorów które są wykorzystywanych przez producentów sprzętu a dzięki temu możemy monitorować takie parametry jak temperatura pracy, prędkość obrotowa wiatraczków czy pobór prądu.Całe te info możemy wyświetlić sobie w formie gadżetu na pulpicie :)
Program czy też narzędzie jak najbardziej potrzebne dla każdego właściciela komputera !
Zatem biorę udział w konkursie :klawik.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Zgłaszam się do konkursu.AIDA64 Extreme zapewnia nie tylko wyjątkowo szczegółowe informacje o sprzęcie i zainstalowanym oprogramowaniu, ale również pomaga użytkownikom diagnozować problemy i uruchamiać testy porównawcze wydajności komputera.Jest szybki, dokładny i prosty w obsłudze i dla tego bym chciał go wygrać w tym konkursie .Dzięki za zorganizowanie konkursu z tym programem .

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
AIDA64 - program który każdy chce mieć,uznana marka,za pomocą tego programu
można się dowiedzieć co siedzi pod maską /w środku PC/, czasami trzeba podać
jakieś info w kontaktach z serwisem lub też tu na forum ,nie każdy wie co tam ma
np. jaka pamieć, procesor i tu program jest przydatny wyświetla pełne info
mało tego wszelkie info można wyświetlić w postaci gadżetu na pulpicie
do tego dochodzą benchmarki,możemy testować pamięć ,procesor itd
licencja jest chyba na 3 PC,więc mógłbym go mieć na 2 PC /ja + brat/ :)
ps.
gdyby doszło wcześniej do wymiany na bazarze, wycofuję swój udział w konkursie

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Dzięki za organizację konkursu

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dziękuję za konkurs! :dziękuję

Świetny program, który pozwala monitorować pracę komputera i podzespołów. Umożliwia też diagnozowanie problemów. Przydałby się. :ok

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway.

AIDA64 Extreme is a very handy tool to get complete system information. I have used it earlier and liked it.

hope to win a license to be able to use the new version.

Status
Zamknięty.
Do góry