Konkurs !!! / Giveaway !!! - AdGuard

wasylek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Byłoby dobrze zainstalować synowi ten progs-na zwykłym adblocku często wpierniczają sie ciacha i inne gówna i co jakiś czas musze czyscic lapa.-pozdro.si.

retro

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Po trzy licencje rozygrasha gotowi dać licencję bonusu dla czwartej osoby na liście(Adguard standard).
Мam nadzieję, że szanowany Neo nie przeciwko.

A

Anonymous

retro napisał:
Po trzy licencje rozygrasha gotowi dać licencję bonusu dla czwartej osoby na liście(Adguard standard).
Мam nadzieję, że szanowany Neo nie przeciwko.

Możesz bardziej poprawnie napisać.
Jak mam rozumieć i się domyślać to chcesz podarować licencję dla 4 wygranej osoby ???
Jeśli tak to nie widzę problemu, napisz do mnie pw.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Krówka wykosiła mi ~1GB reklam i niechcianych treści przez 11 miesięcy, dlatego chciałbym wygrać AdGuarda, który przejąłby to zadanie. Dziękuję za konkurs i pozdrawiam :)

A

Anonymous

Wyniki :

2hzqs91.jpg

GRATULACJE !!!
Wygrali: senior38, vhick, grzesiek1920, abyoby. Laureatów proszę o potwierdzenie na PW. Na wiadomość czekam do 20.09.2012 r. godz. 23:59, brak odpowiedzi w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.

Congratulation !!!.
They won: senior38, vhick, grzesiek1920, abyoby. The winners please confirm the PM. The message waiting for hours on 20.09.2012 y. 23:59, no answer at this time will result in transferring the license to another person.

Do góry