Konkurs ! / Giveaway ! - AdGuard (10 licencji)

A

Anonymous

Witajcie!

Dzięki uprzejmości Andreya z AdGuard, mam do rozdania 10 licencji (1 rok/1 PC) na ten świetny program do blokowania reklam (i nie tylko).

5nmFe3q.png

Na pewno większości z Was nie muszę przedstawiać tego programu a tych, którzy nie mieli jeszcze z nim do czynienia odsyłam do stosownych materiałów na stronie producenta:

Szybkie omówienie najważniejszych funkcji:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Jak działa blokowanie reklam w AdGuard:

Ochrona przed phishingiem i stronami zawierającymi złośliwy kod:

Tworzenie własnych reguł i filtrów:

Zasady konkursu:
1. Zainstaluj wersję trial AdGuard

2. Napisz w kilku zdaniach swoją opinię o produkcie - w języku polskim lub angielskim
3. Użytkownik musi posiadać minimum 20 postów
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 22.03.2013

Competition rules:
1. Install trial version of AdGuard

2. Describe your experience with AdGuard in few words - in Polish or English
3. You should have at least 20 posts
4. Giveaway ends on 22.03.2013

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców.

Zwycięzców wyłonię za pomocą portalu random.org
Winners will be drawn by random.org portal

Życzę Wam powodzenia!
I wish you good luck!

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Używałem tego programu w wersji trial i jest świetny na pewno może rywalizować z Ad Muncherem ma wiele ciekawych funkcji i dwa rodzaje filtrów Adguard Browsing Security i Google Safe Browsing , które chronią przed niebezpiecznymi stronami internetowymi .Program obsługuje też serwery proxy i to co ważne to automatyczna aktualizacja aplikacji i filtrów i obsługa takich przeglądarek jak Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera, Maxthon, Avant, Flock, SeaMonkey.Program nie obciąża systemu i jest dość lekki oraz skutecznie blokuje reklamy i chroni przed przed phishingiem i szkodliwymi adresami , jednym słowem godny polecenia :klawik.

Biorę udział i :dziękuję za ten konkurs dla kolegi !

A

Anonymous

Słyszałem iż program ten jest bardzo użyteczny , a ze kończy mi się licka na AdMuncher , decyduje się wziąć udział w konkursie , za który dziękuje :england

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Korzystam od niedawna z dodatku AdGuard w przeglądarce Chrome i jest nieźle. Przede wszystkim jest trochę lżej niż z AdBlockiem. Pełna wersja-większe możliwości, więc wchodzę w to :)

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Mam porównanie z AdMuncherem którego używałem.
Pobrałem, instalacja szybka i bezproblemowa. Trzeba podać maila i odpowiedzieć na kilka pytań konfiguracyjnych i po chwili widizmy ikonkę działającego programu w trayu.
Niestety brak języka polskiego, dla mnie nie jest to akurat problem.
Aktualna wersja 5.8. Program działa w oparciu o bazę SQLLite, może dla tego w moim odczuciu działa trochę wolniej niż ADMuncher.
Same reklamy wycinane są w porządku. Program ma dwa tryby menu - proste i rozbudowane.
Ogólnie program OK ale ceny mogły by być nieco niższe - wersja unlimited ok 160 zł.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Triala pobrałem i zainstalowałem :) Program wizualnie sprawia wrażenie bardzo dopracowanego, a w porównaniu z szatą graficzną konkurencji (mam na myśli krówkę) o kilka lat do przodu. System filtrowanie zgoła różni się od wspomnianej konkurencji, co za tym idzie - możliwość pozbycia się reklam ze stron https, co jest wg mnie dużym plusem. Wcześniejsze moje doświadczenie z konkursowym programem nie zakończyło się pomyślnie, ponieważ podjąłem próbę zainstalowania go na starym, oj bardzo starym komputerze, a samo środowisko .NET wydaje się być dość wymagające... więc pierwsze wrażenie niestety szałowe nie było. Ale wracając do teraźniejszości na obecnym PC AdGuard pod względem obciążenia mi nie doskwiera. Zapewne trochę wody w Wiśle upłynie zanim spersonalizuję go pod swoje potrzeby, ale wrażenia dość pozytywne na chwilę obecną. Z przyjemnością protestuję go dłużej niż pozwala na to wersja testowa, zatem proszę wziąć mnie pod uwagę podczas losowania :)
Swoją drogą dzięki ktośiu za wkład dla forum i możliwość wzięcia udziału w konkursie!

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Posiadam rozszerzenie AdGuard i spełnia swoje zadanie, również zainstalowałem wersje trialową 5.8.1008.5204 i powiem, że na moim"starym" kompie sprawuje się nieźle,ale nie wiem jak do końca skonfigurować program,bo niestety nie ma języka polskiego, dlatego lecę na ustawieniach domyślnych. Chciałbym mieć pełną wersję , dlatego zgłaszam swój udział w Konkursie.
Pozdrawiam Organizatorów;)

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Nia miałem tego programu ,dlatego od dwóch dni mam triala. Program spisuje się dobrze .Nie przeszkadza w obciążeniu systemu ,blokuje to do czego został stworzony. Dlatego jestem zainteresowany przedłużeniem wersji trial.
Zgłaszam udział w konkursie.

Dziękuje i pozdrawiam

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Zainstalowałem wersje trail , korzystałem z ad munchera przez ostatnich kilka lat, ale nie byłem z niego zadowolony , bo pomija blokowanie reklam na fleshu - po zainstalowaniu adguard te reklamy znikły - jest o wiele skuteczniejszy od ad munchera - chciałbym wygrać licencję na ten program

A

Anonymous

Konkurs trwa do jutra - 22.03 do godziny 00:00, więc jeszcze raz serdecznie zapraszam do wzięcia udziału :ok

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Od dawna używam tego programu, obecnie posiadam wersję 5.9 standard na 2 PC. Program spisuje się świetnie, nie obciąża systemu, blokuje większość reklam, chroni przed phishingiem i stronami zawierającymi złośliwy kod. Niektóre z okien reklamowych trzeba wskazywać ręcznie, ale to raczej zaleta niż wada. Do wad zaliczam natomiast brak spolszczenia oraz nie blokowanie reklam w filmach z którymi krówka radzi sobie świetnie. Największą zaletą tego programu dla której zrezygnowałem z krówki / Ad Munchera/ jest dla mnie blokada reklam w przeglądarkach IE pod Windows 8 . Jestem zainteresowany wygraniem licencji bo chciałbym ją ofiarować pewnej osobie. Dziękuję za możliwość uczestniczenia w konkursie.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56573
Witam testowałem AdGuard ,powiem że nawet jest skuteczny i chciałbym go wygrać i dlatego biorę udział w konkursie...

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Ciekawy program, wcześniej nie miałam z nim do czynienia.
Chętnie wezmę udział w konkursie! Dzięki! :ok

A

Anonymous

Ja też nie miałem z nim do czynienia i z chęcią bym go poznał. Korzystam tylko z dodatku do firefoxa, ale coś zaczyna szwankować, bo niektóre reklamy "puszcza" bez żadnych przeszkód. Zgłaszam się . ")

Do góry