Konkurs ! / Giveaway ! – CyberGhost 5

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Konkurs ! / Giveaway ! – CyberGhost 5

zT9ho4F.png

Konkurs dla użytkowników PZD

Do wygrania jest 5 licencji do programu CyberGhost 5

XPW4liQ.jpg

Licencje na konkurs przeznaczył Producent programu CyberGhost 5 .

Chciałbym podziękować producentowi CyberGhost, w szczególności Pani Silvana Demeter za możliwość zorganizowania konkursu.

I would like to thank the Team CyberGhost in particular Mrs. Silvana Demeter for the opportunity to organize a contest.

Opis programu / Description of the program

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady:
  • Proszę napisać komentarz dlaczego chcesz wygrać licencje do programu CyberGhost 5.
  • Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
  • Konkurs otwarty jest dla użytkowników, którzy mają co najmniej 20 postów
  • Zakończenie konkursu odbędzie się dnia: 25.07.2015 r. o godzinie 9:00
  • Licencje zostaną rozlosowane za pomocą - Random.org
  • Zwycięzcy będą mieli 24 godziny, aby wysłać mi e-mail
  • Powodzenia !
Rules:
  • Please write a comment why would you like to win license CyberGhost 5.
  • Comments in Polish or English
  • The competition is open to users which have at least 20 posts
  • End of the contest will be held on: 25.07.2015 at 9:00 a.m.
  • The lucky will be selected randomly by – Random.org
  • Winners will have 24 hours to send me an email address
  • Good Luck!

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Na wstępie pragnę podziękować za organizację konkursu.
Ten program to jeden z tych " a must have" dla spokojnej głowy i bezpieczeństwa surfowania w internecie. :piwko

Skromnie dodam, że nie tak dawno proponowałem ten soft na konkurs, czy raczej konkurs na ten soft. :ok

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Czekałam na ten konkurs i się doczekałam.
Używam VPN, aby mieć pewność, że dane wysyłane przez sieć udostępnioną, są szyfrowane w celu zachowania poufności. Biorę udział w konkursach i promocjach, gdzie czasem trzeba użyć IP danego kraju. Oglądam też w internecie transmisje sportowe, które nie są dostępne w Polsce.
Dziękuję za konkurs! :dziękuję

Pragnę dodać, że 26. lipca mam imieniny i miło by było otrzymać prezent w postaci licencji. :)

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Świetny program z którym już wielokrotnie pracowałem. Jest naprawdę skuteczny i pozwala spokojnie surfować w sieci :)

Dzięki za konkurs :hi

Ps. Może poszczęści tym razem :guma

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Korzystam z wersji promocyjnej tego programu. Wykorzystuję go do bezpiecznego surfowania po necie oraz w przypadku startu w promocjach, gdzie potrzebne jest IP innego kraju.

Dziękuję za zorganizowanie konkursu.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Miałem ten program. Niestety skończyła mi sie licencja. Dlatego zgłaszam sie do konkursu.
Często przegladam różnego rodzaju fora internetowe i chciałbym czasem być anonimowy.
Nie chciałbym zostawiać swoich danych w kontekscie korzystania także z bankowości internetowej.
Ponadto CyberGhost 5 przydaje się podczas promocji na różne programy, gdzie ip ma znaczenie.
Dlatego zgłaszam sie do konkursu.

tadeusz242

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
162
Miasto
Kraków
Witam. Właśnie kończy mi się licencja na ten super program który mam z gazety Komputer Świat i chciałbym sobie licencje odświeżyć na koleiny rok. Jest super programem do zachowania anonimowości i bezpiecznego serfowania po internecie. Dlatego zgłaszam się do konkursu.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Cyberghost chciałbym posiadać ze wzgledu na dużą anonimowość proponowanych serwerów i bezpieczeństwo, dziękuje za konkurs :)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46658
Miasto
Gdzieś w Polsce
Andy dzięki za konkurs.
Ja też cenię swoją prywatność, przeglądam strony wymagające IP danego kraju. Mój CG kończy swój żywot w sierpniu i zawczasu przydałaby się nowa licka.

jawy1962

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Dzięki za organizację konkursu. :ok

Program dla mnie niezbędny. Szczególnie w wersji pro. Dzięki CyberGhost mogę przeglądać strony zablokowane dla innej lokalizacji.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Korzystam z darmowej wersji bardzo sobie chwalę za prostotę użycia i działanie zgodne z przeznaczeniem. W związku z powyższym bardzo proszę o dołączenie mnie do konkursu, a organizatorowi dziękuję za organizację.

A

Anonymous

Zgłaszam swój akces do konkursu...i od razu zastrzegam,że po ewentualnym sukcesie przekażę lickę naszemu młodemu nadpobudliwemu koledze który z przyczyn losowych nie może wziąć udziału w tym evencie.
Ghosta używałem swego czasu i chociaż nie spełniał wszystkich moich preferencji to w myśl zasady : jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma...spełniał podstawowe zadania.
Dzięx Andy :dziękuję

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Posiadanie jednego VPN`a na kompku i puszczanie przez niego całego swojego ruchu graniczy z herezją...równie dobrze można by oddać te informacje naszemu dostawcy netu. Jeden kompek, kilka różnych VPN`ów, każdy z nich do innego celu... i innych zakątków netu, gdy to osiągniemy to możemy zacząć czuć się w miarę prywatnie...nie mylić z anonimowością, Wiec jeśli chcę zachować resztki prywatności to nie pozostaje mi nic innego jak stanąć na starcie i czekać na wyniki.
Z góry uprzedzam wszystkich etycznych i zatroskanych forumowiczów, że mając na uwadze powyższe ( tzn swoje dobro a nie innych :guma ) biorę też udział w konkursie na kissa
Dziękuję za konkurs :england

A

Anonymous

Na wstępie wielkie dziękuję tak dla Andy jak i CyberGhost za konkurs :dziękuję
Zgłaszam swój akces do tego konkursu bo cenie sobie swoją anonimowość a do tego czasami zdarzają się różnego typu konkursy gdzie jest potrzebne inne IP.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Chciałbym wygrać gdyż to bardzo dobry VPN, niestety dawno już skończyła mi się licencja na niego. Główną zaletą jest mocne szyfrowanie oraz duże prędkości. Zgłaszam się do konkursu.

Do góry