Choolewka a może nie Cholewka w końcu zdarzył się ten dzień -"niektórzy mówią że to ich pierwszy raz". Mój naprawdę pierwszy raz gdy wygrałem w konkursie online i do tego ulubiony soft .Dzięki OXY
W czepku urodzony jestem ale tak na powaznie to sie muszę wymienić z kimś bo na lapku mam EAM na prawie 300 dni a na stacjonarnym Eseta. Konkursowego EAM trzeba instalnąc do 17 maja więc trzeba szybko szukać chętnego bo przepadnie licka.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.