Konkurs !!! eM Client Pro 6

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Do wygrania są 3 licencje Em Client Pro 6.
Podziękowania dla Juraja z Em Client za dostarczenie licencji na konkurs.

eM Client to ciekawy klient poczty elektronicznej oferujący spore możliwości nie tylko z zakresu odbierania i wysyłania maili.Aplikacja oferuje takie funkcje jak wsparcie dla technologii IMAP4 zarówno w trybie on-line i off-line, obsługa protokołów SMTP/POP3 i szyfrowanych połączeń SSL, import danych (e-mail i kontaktów) z MS Outlook i Outlook Express, ustawianie reguł i filtrów dla maili, szybka wyszukiwarka poczty e-mail, kontaktów i kalendarzy czy sprawdzanie pisowni. eM Client został wyposażony ponadto w podręczny kalendarz, książkę adresową i listę To-do, czyli zadania zaplanowane na najbliższy okres czasu. Dodatkowym walorem aplikacji jest integracja z Skype oraz obsługa widżetów.

Aktualnie autorzy pracują nad dodaniem synchronizacji kontaktów i kalendarza z usługą Google, wsparcia Microsoft ActiveSync, integrację z Facebook i zaimplementowaniem zaawansowanych ustawień Anti-spam i anty-spyware.
info:dobreprogramy.pl
link do programu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
różnica między free a pro

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić eM Client Pro 6
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 09.02.2015 godz.22

Wymagane dane od zwycięzców
mail , imię i nazwisko

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
eM Client to świetny klient poczty elektronicznej, denerwuje mnie, że w wersji darmowej mogę mieć maksymalnie 2 konta emailowe. Obecnie korzystam z Thundebirda i z chęcią zamienię go na eM Client. Dzięki za konkurs.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46656
Miasto
Gdzieś w Polsce
Ciekawy program. Obecnie nie używam żadnego programu pocztowego i ten by się bardzo przydał.
Dzięki.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56602
Obecnie używam wersji darmowej ,ale jako klient poczty bardzo fajny programik , dlatego biorę udział w konkursie ,dzięki za konkurs ...

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Nie używam obecnie żadnego klienta do obsługi poczty elektronicznej. Na komputerach robię to poprzez przeglądarkę internetową a jak sami wiemy przy kilku kontach pocztowych jest to trochę niewygodne i czasochłonne. Dlatego przeważnie pocztę sprawdzam w aplikacji na smartfonie.
O programie Em Client czytałem wiele pochlebnych opinii, brałem nawet udział w kilku konkursach ale niestety bez rezultatu. Myślę, że to jest właśnie to czego szukam :ok

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
fajny , nietypowy programik, kolorowy, przydałby się ;)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Korzystam z innego, darmowego klienta pocztowego, ale jest on trochę za wolny do mojego komputera i temperamentu :sarkazm
Z eM Client Free nie korzystałem z uwagi na to, że potrzebuję obsługi więcej niż 4 kont pocztowych.
Dlatego skoro nadarza się okazja wygrać wersje Pro, zgłaszam się do Konkursu.
ps. pozdrowienia dla kolegi @andyxa :yhy

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs!
Chciałbym wygrać licencję na ten program,bo jakoś windows mail mi nie odpowiada. Po zainstalowaniu triala stwierdzam, że jest prosty i przyjazny, chętnie zastąpię nim obecny.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Dobry klient pocztowy. Testowałem go kiedyś żeby sprawdzić jak on się ma do The Bat! i według mnie jest mniej skomplikowany. Jest szybki, ma ładny i prosty wygląd, można zmieniać i importować motywy, posiada kalendarz. Chętnie powalczę o ten program. Dzięki za konkurs :ok

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Podziękowania dla andyxa (widzę, ze nie zwalniasz w wątku konkursowym :ok ) i pana Juraja z Em Client za konkurs. :dziękuję Nie używam prywatnie klienta poczty elektronicznej. Konkurs zachęcił mnie do poczytania o programie, o którym wcześniej nie słyszałem. Muszę przynać, że ma bardzo przejrzysty i estetyczny interfejs, który bardzo mi się spodobał. Dlatego chciałbym go wygrać i móc z niego korzystać.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Miałem wersje trial program nie sprawiał żadnych problemów, wersja darmowa - dwa konta ograniczało użytkowanie.Z chęcią wezme udział w konkursie.
Dziękuje i pozdrawiam

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
To naprawdę bardzo dobry program pocztowy. Sam z niego korzystam. Niestety, w wersji darmowej, wobec czego mam ograniczenie tylko do 2 kont. Dlatego chętnie zgłaszam swój udział. Dzięki za konkurs :)

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Obecnie używam Thunderbirda, ale przy większej ilości kont staje się czasem "męczący". Z chęcią wypróbowałbym coś nowego :)

Dzięki za konkurs :piwko

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Na komputerze stacjonarnym mam The Bat, ale na laptopie obecnie nie mam żadnego klienta poczty, korzystam z interfejsu webowego. eM Client Pro wygląda obiecująco, łatwo się go konfiguruje i wersji Pro pozwala używać większej ilości skrzynek pocztowych :piwko

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Może i ja spróbuję powalczyć o ten program tym bardziej że jako w pełni funkcjonalny klient poczty oferuje również kalendarz, zadania i kontakty oraz to co mnie interesuje pełne wsparcie z aplikacjami google i exchange.
Można także importować swoje kontakty z różnych kont pocztowych i to co jest dość istotne obsługa wielu kont :klawik.

:dziękuję za konkurs :)

Do góry