KONKURS - EaseUS Partition Master Professional

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Witam
Do wygrania jest 8 licencji EaseUS Partition Master Professional
serdeczne podziękowania dla Sary z Easeus za dostarczenie licencji na konkurs

link do programu
http://www.easeus.com/partition-manager/epm-pro.html
Proszę nie kodować linku, wymóg sponsora

EASEUS Partition Manager Professional Edition to alternatywa dla popularnego programu Partition Magic. Aplikacja umożliwia kompleksowe zarządzanie partycjami dysków twardych. Program został wyposażony w podstawowe funkcje, takie jak: tworzenie, usuwanie, formatowanie partycji.

Ponadto aplikacja umożliwia przesuwanie i zmianę rozmiaru partycji bez utraty danych, funkcja ta może być bardzo przydatna w momencie gdy okaże się, że nie mamy wystarczającego miejsca na danej partycji.

Dodatkowo program pozwala na wykonanie kopi partycji. Funkcja ta jest szczególnie przydatna gdy mamy zamiar wymienić dysk twardy w naszym komputerze, lecz nie chcemy instalować od nowa systemu operacyjnego i innych programów, które posiadamy na naszym starym dysku.

Poza funkcjami dostępnymi w wersji HOME, aplikacja została wyposażona w narzędzie umożliwiające przygotowanie płyty rozruchowej, dzięki której będziemy mogli zarządzać m.in. partycjami dysku twardego, na którym jeszcze niema zainstalowanego żadnego systemu operacyjnego.
info:instalki.pl
Zasady konkursu

1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić EaseUS Partition Master Professional
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 31.01.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Program naprawdę ciekawy i potrzebny.Będzie mi służył do zmian wielkości partycji w trudnych chwilach no i robienia kopii zapasowych.Dziękuję za konkurs :)

adas_uk

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobry i przydatny soft. Używałem wersji free i prostota korzystania z programu zachęca mnie, aby spróbować powalczyć o licencję professional.
Dziękuję za konkurs i pozdrawiam

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
thanks for the pro version. I have been using their free version. it works good and does the job.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I had a bad experience when trying to create a partition in windows, until I tried to use the free version of this application and the results are very satisfactory, it would be nice if I could use the pro version

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Rewelacyjny program do partycjonowania, używałem triala ale ma o graniczenia min. nie stworzy dysku ratunkowego. Z czystym sumieniem polecam go każdemu.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
helium napisał:
Widzę że mój wcześniejszy post został skasowany więć spróbuję jeszcze raz.
Używałem wcześniej TBH 7.5 ale od dwuch tygodni działam na najnowszej 8.0. Prosty w użyciu i przyjemny interfejs to niewątpliwe atuty. Byłby bardzo przydatny do zabezpieczenia mojego PC. Todo Backup Workstation to najbardziej rozbudowana wersja więc spróbuje szczęścia.

Możesz pisać na temat,bo post znów odleci w kosmos
a wcześniejszego posta chyba nikt Ci nie usunął,masz tu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Testowałem już wiele programów do Backupu min. Todo Backup Home i przyznam że interfejs softu jest bardzo przyjemny, niestety w parze z prostotą i wyglądem nie idzie szybkość działania. W porównaniu do Acronisa czy AOMEI Backupper przegrywa sromotnie. Todo Backup Workstation to najbardziej rozbudowana wersja więc to argument żeby spróbować szczęścia, Proszę mnie dopisać do listy chętnych.
Pozdrawiam i dziękuję za konkurs.

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Jest to dobry program do zarządzania partycjami, a wersja darmowa nie obejmuje bootowalnego dysku, więc chciałbym wygrać płatną. Dzięki za konkurs :)

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Dobry program. Korzystam dotychczas z wersji darmowej więc cieszyłbym się z wygrania wersji pro ze względu na możliwość stworzenia dysku bootowalnego.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wyniki

57376303674680161476.png

Zwycięzcy 1-8 mają 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW

Gratulacje i dziękuję za udział

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia