Konkurs!!! DefenseWall Personal Firewall

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Pół godziny temu wysłałem dane zwycięzców a już macie na swoich emailach licki
Dziękuje bardzo jeszcze raz
SoftSphere Technologies za licencje
oraz expresowe dostarczenie ich
zwycięzcom
:klawik. :klawik. :klawik. :klawik.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31107
Miasto
Trololololo
angellomichel387 napisał:
dostarczenie ich
zwycięzcą
:scratch :scratch :eek:oooo :eek:oooo :nie wolno :nie wolno

gratulacje dla wygranych

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31107
Miasto
Trololololo
Filozof napisał:
Gratuluję zwycięzcom. :hippie

Muszę jednak wtrącić, ze dwa słowa. Nie startowałem w Konkursie, bo bardzo nie lubię podawać swojego imienia i nazwiska. Producenta softu nie obowiązuje tajemnica bankowa i ja w sumie nie wiem, co on z moimi danymi będzie robił. Gdybym kupował soft w sklepie i ktoś chciał moje dane osobowe (nie mówiąc już o kserze czy scanie dowodu osobistego) to również nie byłbym zainteresowany. Po co, na co. W internecie powinny wystarczyć pseudonimy.

A może za rok, dwa, trzy przyjdzie do mnie od producenta wezwanie do zapłaty za używanie tego softu w wysokości 1 miliona dolarów. A dlaczego nie, po co więc producentowi moje imię nazwisko i email. Oczywiście można podać fałszywe dane, ale tym się akurat brzydzę.
klawo klawo a teraz wytłumacz mi w jaki sposób ma przypisać licencję do konkretnej osoby ? Jedni dają klucz i im to wystarczy a drudzy chcą troszkę więcej co jest akceptowalne, choć jak trzęsiesz portkami to zawsze możesz poprosić o wygenerowanie klucza na nick, żadne faktury nie przychodzą i ja się z tym jeszcze nie spotkałem a akurat tego programu kilka latek używałem i bezproblemowo Ilya (dev programu) zgodził się na zarejestrowanie licki na nick.Maile są potrzebne np: po to aby pomóc tobie szybciej niż userowi który testuje triala ponieważ zarejestrowane osoby mają pierwszeństwo, także spokojna twoja rozczochrana :francuz

Do góry