Konkurs ! - Bonusy na Rapideo.pl

Status
Zamknięty.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Konto na Rapideo mam od tamtego roku. Większą część transferu premium z KŚ wykorzystałem, ale nieśpiesznie - akurat nie było tych pozycji, których potrzebowałem. Cała reszta (włącznie z dobrym transferem) jest w porządku :ok

masapl

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Co najbardziej mi się podoba?
przystępna cena, wysokie transfery, praktycznie cały czas strona jest dostępna, bardzo dobry pomysł z bonusem transferu (w zależności od tego ile doładowaliśmy transferu).
Ogólnie jakbym miał drugi raz wybierać serwis tego typu to wybrałbym rapideo, ponieważ ten serwis nie ma konkurencji ;)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

No cóż powiem szczerze że nigdy nie korzystałem z tego typu serwisów ale pewnie pora spróbować!
Wiem że istotna jest prędkość pobierania a jest ona duża i mnóstwo ciekawych plików , zatem biorę udział i dziękuję za fajny konkurs :dziękuję

rejestor

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Witam,

Konkurs bardzo fajny. W serwisie Rapideo ma konto około roku,skorzystałem z kodu zamieszczonego w Komputer Świat na 10 GB, którego resztki ma jeszcze do dziś :dziwak .
Serwis jest stabilny nie miałem żadnych problemów z plikami w ten sposób pobranymi.Pliki pobierane są z pełną prędkością łącza, a jedną z fajniejszych opcji jest HappyHour,która pozwala na zaoszczędzenie połowy z potrzebnego transferu. Serwis naprawdę godny polecenia więc chętnie wezmę udział w tym konkursie.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
W pierwszej kolejności podziękowania dla grzesiek1920 za konkurs :dziękuję
serwisem Rapideo.pl zainteresowałem się dzięki tym forum :dziękuję oraz promocją w KŚ
za serwisem są same plusy, głównie to duża ilość obsługiwanych hostingów,rodzaje pobierania plików /szczególnie opcja Happy Hour/ , prędkość pobierania max. na łączu jakie mamy
pobieram głownie z płatnych hostingów ,ale w opcji za free co jak wiadomo wiąże się z pewnymi ograniczeniami prędkości i czasu
także przydałoby się doładować konto z tego konkursu :scratch

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Nigdy nie korzystałem z Rapideo ale po zapoznaniu się z listą obsługiwanych serwisów zgłaszam chęć udziału w konkursie
Dzięki Grzesiek :dziękuję

noname152

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
korzystam z rapideo od roku. Nigdy nie miałem żadnych problemów. Zdecydowanie najlepszy polski serwis tego typu :)

Ganter

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam,

od ~3 lat mam przyjemność (zdecydowanie) korzystać z Rapideo - tak dziś, jak i na początku nie mam nic do zarzucenia. Technicznie wszystko jak najbardziej w porządku, a i sam kontakt jest naprawdę solidny - na każde pytanie można uzyskać szybką (co ważne) odpowiedź. Konkurencja jest, ale tylko teoretycznie. Praktycznie nie widzę innej alternatywy niż Rapideo w myśl zasady if it works - don't fix it. A że działa bez najmniejszych problemów... )

Tak trzymać!

Dzięki również dla Was za organizację tego konkursu.

Pozdrawiam,
Przemek

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Doskonały serwis - choćby ze względu na ciągle rosnącą liczbę obsługiwanych przezeń hostingów....
Na razie wykorzystałem część z tych 10 GB z kodu w KŚ....

bongo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
W Rapideo.pl najbardziej cenię:
  • możliwość pobierania z wielu serwisów hostingowych
  • brak ukrytych kosztów
  • łatwy w obsłudze

Wielkie dzięki za konkurs,
pozdrawiam :)

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Używam serwisu już dość długo. Wskazał mi go Sam Naczelny Wódz -> Oxygen Thief
Co w nim cenie:
-> jedno miejsce którym ogarnia się sporą ilość płatnych serwerów
-> prosta wymiana kasy na GB, bez kombinowania w miesięczne abonamenty itp, aczkolwiek coś ostatnio za bardzo kręcą z promocją abonamentów :-(
-> kiedyś płatność paypal, teraz hmmm, brak paypala .... , ale miało być o plusach dodatnich
-> rzadko są problemy ze stabilnością
-> można sobie wgrać interesujące rzeczy i poczekają te parę godzin na zassanie.
-> happy hours -> plus dodatni :)

Ogólnie polecam serwis.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nieczęsto pobieram pliki z internetu, dlatego rapideo jest dla mnie idealną możliwością, gdyż wykupiony transfer nigdy nie przepada i można go wykorzystać, kiedy naprawdę jest potrzebny.

A

Anonymous

Witam!
Nigdy nie korzystałam z tego typu serwisów.
Jestem maniakalną fanką kina i muzy, duże pliki przy tradycyjnych metodach pobierania to istna zmora. Prędkość w Rapideo kusi, nęci, podnieca.
Wygrana w konkursie sprawiłaby mi wielką frajdę. Tak więc biorę udział, przy okazji dzięki za ten fajny konkurs.
Pozdrawiam

mateuszj14

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam,
Słyszałem o tym serwisie, ale nie korzystałem. Pojawiła się promocja Komputer Świata i jestem zadowolony, że z niej skorzystałem.
Serwis Rapideo jest szybki, a co za tym idzie nie tracimy dużo czasu na pobieranie, łatwy w obsłudze, a do tego ponoszone koszty są malutkie w porównaniu do tych z serwisów hostingowych.

Na razie znalazłem same plusy tego serwisu.
Zdziwiło mnie(oczywiście pozytywnie), że taki serwis ma Live Chat.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry