Konkurs ! - Bonusy na Nopremium.pl

Status
Zamknięty.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12797
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Użytkownikiem tego serwisu jestem od zaledwie kilku dni gdyż dowiedziałem się o nim przy okazji tego konkursu. Korzystam regularnie z Rapideo ale konkurencja jest jak najbardziej mile widziana i dlatego założyłem konto na Nopremium i na razie zostanę żeby wszystko wypróbować a jak wszystko będzie ok to zwiążę się z serwisem na dłużej.
Powodzenia życzę innym uczestnikom konkursu jak i ekipie Nopremium.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nopremium.pl to bardzo ciekawy serwis wspomagający pobieranie. Posiadam na nim konto i mogę go ocenić bardzo pozytywnie. Jedyna rzecz jakiej mi brakuje to brak możliwości pobierania bezpośrednio na dysk użytkownika w chmurze, np.na dropbox, google drive, skydrive itp., tak jak jest to w zagranicznym serwisie putdrive.com

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Nie wiem czy konkurs jest już zakończony, ale spróbuje szczęścia. O Nopremium.pl dowiedziałem się przeglądając forum PZD. Od jakiegoś czasu posiadam konto na rapideo, chętnie również wypróbuje Nopremium. Jeżeli chodzi o udoskonalenia to moim zdaniem powinna być możliwość sprawdzenia kosztów doładowania bez konieczności wcześniejszej rejestracji ( jako zachęta dla przyszłych użytkowników ). Na razie tyle. Zamierzam się zarejestrować, sprawdzić Nopremium a kolejne uwagi przekazywać poprzez serwis.

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
trochę podejrzany ten konkurs. Z jednej strony miał się zakończyć 15.10.2013 r., pierwotnie to 12.10.2013 r. ale został przedłużony. Mijają 2 dni a tu żadnego odzewu od organizatora. Ale może się czepiam. Ogólnie serwis wygląda na wiarygodny i trzeba go wypróbować

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
a kto wygrał ?? :szydera najpierw niech se załatwią certyfikat RZETELNA FIRMA :p 3 dni obsuwy z nagrodami tego jeszcze nie było i szykuje sie kolejne przedlużenie o kilka dni :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31098
Miasto
Trololololo
Dajcie kilka dni, może coś po prostu wypadło.oj ludzie ludzie.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Ogłaszam wyniki, przepraszam że z kilkudniowym opóźnieniem. Pan Paweł z ekipy Nopremium wybrał zwycięzców

Do wygrania miały być 3 kody na 90 dniowe konta premium oraz 3 kody dające 30 GB transfery. Ze względu na trwającą modernizację zaplecza serwisu Nopremium Pan Paweł nie mógł dostarczyć wyżej wymienionych kodów, jednak w zamian za to zwycięzcy otrzymują pakiety o podobnej wartości czyli odpowiednio
Miejsca 1-3: (doładowania po 250 GB)
Miejsca 4-6: (doładowania po 37 GB)

Miejsca 1-3:
grr
uph
longinus

Miejsca 4-6:
antbil007
angellomichel387
artoor

pozostałe kody wyśle wieczorem

ps.
sheriff napisał:
a kto wygrał ?? :szydera najpierw niech se załatwią certyfikat RZETELNA FIRMA :p 3 dni obsuwy z nagrodami tego jeszcze nie było i szykuje sie kolejne przedlużenie o kilka dni :dziwak
tak się składa że ostatnio mam mało czasu więc nie mogłem ogłosić wyników. Ekipa Nopremium nie ma nic wspólnego z opóźnionymi wynikami.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
ORGANIZAT0R napisał:
Ogłaszam wyniki, przepraszam że z kilkudniowym opóźnieniem. Pan Paweł z ekipy Nopremium wybrał zwycięzców

Do wygrania miały być 3 kody na 90 dniowe konta premium oraz 3 kody dające 30 GB transfery. Ze względu na trwającą modernizację zaplecza serwisu Nopremium Pan Paweł nie mógł dostarczyć wyżej wymienionych kodów, jednak w zamian za to zwycięzcy otrzymują pakiety o podobnej wartości czyli odpowiednio
Miejsca 1-3: (doładowania po 250 GB)
Miejsca 4-6: (doładowania po 37 GB)

Miejsca 1-3:
grr
uph
longinus

Miejsca 4-6:
antbil007
angellomichel387
artoor

pozostałe kody wyśle wieczorem

ps.
sheriff napisał:
tak się składa że ostatnio mam mało czasu więc nie mogłem ogłosić wyników. Ekipa Nopremium nie ma nic wspólnego z opóźnionymi wynikami.

ok spoko rozumiem nie było tematu - Gratulacje!!! - dla wygranych :ok

Status
Zamknięty.
Do góry