Konkurs ! - Bonusy na Nopremium.pl

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Witam!
Tym razem do wygrania nie będą licencje a bonusy w serwisie Nopremium.pl. Dziękuję ekipie Nopremium za świetne bonusy dla użytkowników PZD oraz możliwość zorganizowania tego konkursu i zapraszam wszystkich użytkowników do udziału w konkursie i wypróbowaniu możliwości tego serwisu.

Nopremoim.pl :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
NoPremium.pl to serwis wspomagający pobieranie danych z serwisów oferujących hosting plików i treści wideo, między innymi takich jak:
rapidshare, trudbobit,

Pełna lista obsługiwanych serwisów znajduje się w stopce serwisu.

Dlaczego NoPremium.pl ?

WYDAJNOŚĆ
Nasza platforma jest stale rozbudowywana pod względem technicznym, aby umożliwić jak najwyższe prędkości pobierania.

NISKIE KOSZTY
Jedyny koszt to zakup transferu lub konta Premium. Najtańszy pakiet transferu 2GB kosztuje tylko 1 zł.

BEZPIECZEŃSTWO
Jesteśmy jedynym serwisem stosującym najwyższe standardy bezpieczeństwa. Posiadamy certyfikat SSL GeoTrust.
informacje ze strony Nopremium.pl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nagrody:

1-3 miejsce: pakiet premium 90 dni

3-6 miejsce: transfer 30 GB

Nagrody pocieszenia:

7-16 miejsce: kody uprawniające do 100% podwyższenia
następnego doładowania

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasady konkursu :

1. Jeżeli jesteś już użytkownikiem serwisu napisz co można zmienić, aby NoPremium było lepsze.
2. Jeżeli nie masz jeszcze konta w sereisie napisz jak dowiedziałeś się o NoPremium ?
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 12.10.2013

Pan Paweł z ekipy Nopremium wybierze 6 najciekawszych komentarzy które zostaną nagrodzone bonusami (pakiet premium 90 dni lub transfer 30 GB). Ja rozlosuję nagrody pocieszenia na random.org
Warto więc się postarać
:)

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Słyszałem o tym serwisie ale przyjemności korzystać nie miałem. Dziś kończy mi się 30 dniowy pakiet premium korzystania z rapideo i muszę powiedzieć że serwis jak najbardziej na plus. Wiele hostingów i ma maksa pobieranie plików. Ale nie o tym ma być. Jeżeli nopremium jest porównywalne do rapideo to jest się nad czym zastanawiać bo ja już zbieram kasę aby kupić konto roczne na rapideo i mieć problem z pobieraniem z głowy. Przydałaby się jakiś okres do wypróbowania tego portalu. na razie wstrzymuję się z kupnem konta na rapideo czekamy co przyniesie Mikołaj 15.10.2013 r. :piwko . Takich konkursów nam trzeba :D

przemeq

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Witam, serwisu o którym mowa nie znam, ale korzystałem z innych o podobnym schemacie działania i powiem tylko jedno - SUPER!
Wykorzystując z możliwości takiego serwisu to pełna gwarancja szybkości i bezawaryjności przy pobieraniu plików.
Szybko, tanio i przyjemnie. :dziwak

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4567
Miasto
Gdynia Orłowo
Nie jestem użytkownikiem serwisu. Jednakże po wstępnym zapoznaniu się ze stroną mógłbym zasugerować, co, moim zdaniem, warto przemyśleć, a w konsekwencji wdrożyć.
Ponieważ pakiet to nic innego niż towar, nabywca winien mieć możliwość jego odstąpienia, scedowania na inną osobę, itp. gdyby np. rozmyślił się i nie chciał dalej korzystać.
Taka możliwość znacznie ułatwiałaby podjęcie decyzji o kupnie pakietu/ów przez kupującego. Pewnie sprzedawałyby się te większe, zatem i za większe pieniądze, bo i ryzyko niewykorzystania mniejsze. Łatwiej też byłyby podejmowane decyzje o zakupie "w prezencie" dla kogoś.
Zagrożeniem byłyby oczywiście działania zmierzające do tworzenia multikont przez jednego użytkownika celem skonsolidowania otrzymanych gratis transferów, ale myślę, że z technicznego punktu widzenia można by było sobie z tym poradzić.
Dzięki Organizatorowi za konkurs, dzięki serwisowi Nopremium.pl za nagrody. Życzę wszystkim powodzenia.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I often hear this kind of service, but this was the first and only in this forum I saw service with the offer so tempting, there is no reason to miss this giveaway, safe and fast, and this is most important to me :D

DziadDalf

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
2970
Jak dobrze pamiętam od 2011 używam czasami :yhy .
Nie mam potrzeby korzystania na co dzień, raczej tylko w nagłych przypadkach. Gdy muszę coś pobrać na szybko, do tego się sprawdza. Ja tam nie mam uwag co to tej stronki.
Zastanawia mnie mała ilość zgłoszeń bo naprawdę się opłaca :pala

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Ja również przyłącze się do konkursu. Usłyszałem o tym serwisie od jednego Forumowicza PzD :) Jako, że korzystam obecnie z konkurencji z przyjemnością wypróbowałbym możliwości nopremium.pl, jako (zapewne) bardzo dobrej alternatywy. Dziękuję za zorganizowanie konkursu!

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the offer. I'm downloading, but never had a premium license for any of the file-hosting sites.

Earlier I have used Zevera for downloading, but license has expired now. I visited Nopremium and found that it supports every available file-hosting site. Hence, using Nopremium services provides great relief instead of the painful Free BUT slow downloads.

Also I heard about Nopremium on PZD.

I have 2 suggestion to make:
1. Please provide an English interface.
2. If feasible, increase the test download quota to 1GB from current 200MB.

Thanks, Grr

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Dziękuję za organizację i przekazanie bonusów na konkurs. O serwisie NoPremium dowiedziałem się... z tego konkursu. Z tego co zdołałem się dowiedzieć o serwisie wynika, że jest godny zaufania. Jak u konkurencji jest możliwość zakupu konta z limitem danych (konto transferowe), które najbardziej mi odpowiada. Jest też opcja konta 'terminowego', które jest idealnym rozwiązaniem dla osób, które pobierają dużo i często. Czego chcieć więcej? Jeżeli pobierasz dużo bierzesz konto z terminem ważności, gdy zasysasz "od czasu do czasu" to śmiało bierz konto z transferem. Proste! Zwłaszcza, że konto transferowe nigdy nie wygasa a transfer jest na koncie póki go nie zużyjesz. Co można zmienić, aby NoPremium było lepsze? Szczerze napiszę, że nie wiem :(. Chciałem napisać, że można by było rozszerzyć ofertę o jakiś dodatkowy hosting ale z tego co widzę są wszystkie najpopularniejsze, których linki spotykane są na forach. Chociaż... można by było zainwestować w reklamę w jakim piśmie o tematyce komputerowej. Wystarczy napisać do jakiejś redakcji żeby zrobiła test/prezentację serwisu; dodatkowo zrobić jakąś akcję promocyjną dla czytelników (konto terminowe lub transfer za free - oczywiście bez "przegięcia" konto 7 dni lub transfer ...GB :dziwak ) i sprzedaż na pewno wzrośnie. Ponieważ część nowych użytkowników postanowi pozostać z serwisem. Z resztą tak dowiedziałem się o konkurencji - właśnie z gazety! Myślę, że to dobry pomysł, ponieważ (tak sądzę) jest jeszcze sporo osób, które nie słyszało o nopremium. No chyba, że taka prezentacja/test (co w dzisiejszych czasach = reklama) już kiedyś była w jakimś z czasopism :zawsty.

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Dzięki za kolejny świetny konkurs :ok :hi . Co do serwisu muszę przyznać że dowiedziałem się o nim dzięki organizowanemu konkursowi. Korzystam czasami z podobnych serwisów. Co do sugesti mogę wypowiedzieć się po pewnym czasie korzystania z niego.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Witam :)
Powiem tak jest to najlepszy serwis do ściągania plików w Polsce
i mamy pewnosc że nie zginą nam nasze dane i nr kart kredytowych itp ponieważ obsługują ten serwis prawdziwi profesonaliści a niestety w innych serwisach w Polsce do ściagania przez nie plików moge wam śmiało napisac że takie dane znikają itp (pewne serwis dane klientów wykorzystwał jakieś dwa lata temu do włamywania sie do kont na allegro ...i wykupywania konkurencji aukcji żeby i wystawiania negatywnych komentarzy .. wiem to z pewnych żródeł ......ale zostanie to moją tajemnicą Konto na NoPremium posiadam już około dwóch lat i polecam ponieważ nigdy nie spotkała mnie tam jakąś nieprzyjemnośc a wrecz są na topie i jak dochodzi jakis nowy serwis to dodaja go szybko jesli dużo osób wystawia warezy z tego serwisu....Prosze nic nie zmieniac bo każdy jest z was zadowolony , Są czeste promocje transferu .Pliki sciagamy taką predkoscia jaką mamy wykupioną u swojego dostawcy internetu a wiec super szybko ,miło i przyjemnie :) Bardzo łatwo sobie poradzic ze wszystkim na koncie nawet jak ktos sciaga pliki pierwszy raz ze wszystkim sobie latwo poradzi . Może byście mogli dodac spowrotem chomikuj :) Pozdrawiam serdecznie

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Informuję że konkurs zostaje przedłużony o 3 dni, zakończenie odbędzie się 15 października.

Przypominam również o zasadach konkursu:
Pan Paweł z ekipy Nopremium wybierze 6 najciekawszych komentarzy które zostaną nagrodzone bonusami (pakiet premium 90 dni lub transfer 30 GB). Ja rozlosuję nagrody pocieszenia na random.org
Warto więc się postarać

A

Anonymous

To fajnie, że konkurs został przedłużony. Dzięki temu załapałam się.
Tak jak abyoby o serwisie dowiedziałam się z tego konkursu.
Serwisowi i Organizatorowi podziękowania.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Teraz widać kto czyta jakie są warunki konkursu i naprawdę chce wygrać a kto tradycyjnie bierze udział żeby tylko coś wygrać :szydera

Status
Zamknięty.
Do góry