!!! Konkurs !!! Bandicam !!!

A

Anonymous

Do wygrania 1 (niestety tylko) licencja na wspaniały program Bandicam.

PWCjADS.jpg

Bandicam to najlepszy program do nagrywania ekranu: gier, wideo i pulpitu.
Możesz nagrywać sesje Minecrafta, WOWa, MapleStory, iTunes, YouTube, PowerPointa, Excela, Firefoxa, HDTV, kamerkę internetową, Skype'a, czat wideo, gry Java/Flash, streaming wideo oraz część lub cały pulpit.
Funkcje:
Nagrywanie DirectX/OpenGL (AVI, MP4)
Nagrywanie dowolnego prostokąta ekranu (AVI, MP4)
Przechwytywanie obrazka (BMP, PNG, JPG)
Wsparcie H.264, Xvid, MPEG-1, MJPEG, MP2, PCM
Kontrola FPS
Cechy:
Tworzy wyjątkowo małe pliki wideo
Może nagrywać ponad 24 godziny
Maksymalna rozdzielczość przechwytywania to 3840x2160
Ładowanie filmów na YouTube bez konwersji (720p/1080p)
Brak limitu wielkości pliku (ponad 3.9GB)
więcej
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu.
1. Napisz kilka sensownych zdań dlaczego to właśnie do Ciebie ma być ten program.
2. Język wpisu polski i angielski.
3. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.
4. Zakończenie konkursu 16 marca godz. 16.
5. Zwycięzca/czyni zostanie wylosowany/a poprzez portal random i będzie miał/a 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW.
Powodzenia :)

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Rewelacyjny program a czemu ma trafić do mnie ponieważ jest mi bardzo potrzebny... i mam nadzieje że dopiszę mi szczęście w losowaniu
Dzięki za konkurs Roma

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Świetny program, który powinien się znaleźć na każdym komputerze. Starsza wersja była kiedyś w promocji GOTD, ale jak chyba każdemu, marzy mi się wersja najnowsza. Dlatego startuję w tym konkursie.

KnightPL

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Biorę udział w konkursie, ponieważ dużo gram i przydałoby się nagrywać niektóre momenty. Bandicam testowałem w wersji testowej i się sprawdzał świetnie, dlatego przydała by się mi licencja :) To bardzo fajny program i w sumie nie znalazłem dobrej alternatywy, która by mi odpowiadała tak jak ten program.

Dzięki za konkurs :D

olka

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Nie znałam programu więc ściągnęłam, spróbowałam i jest mega.
Wszystko pięknie chodzi no ale w wersji próbnej to nie jest to.
Dziękuję za konkurs; to pierwszy mój udział. Może mi dopisze szczęście.
Pozdrawiam ;)

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Jest to obecnie jeden z najlepszych programów do nagrywania pulpitu oraz gier. Posiada spore możliwości konfiguracji, można nagrywać bezpośrednio do .mp4 a pliki mają mały rozmiar, można ustawić sobie limit czasu nagrania i limit rozmiaru pliku, posiada też specjalne szablony nagrywania a interfejs programu bardzo mi się podoba. Biorę udział i dzięki za konkurs :dziękuję

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zgłaszam się do konkursu bo chciałbym móc nagrywać wszystko to co robię i widzę na pulpicie. Ostatnio często mi się zdarza, że nie zdążę nawet czegoś dobrze przeczytać (nie mówiąc już o odpisaniu) i już mi znika.
Podobny program konkurencji, nie daje rady ze wszystkim, a i jakość obrazu jest słaba.

Dzięki temu programowi jak go wygram - a mam taką cichą nadzieję - wszytko to się zmieni.

Bandicam i innych nie tykam!

:england

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wielkie dzięki Roma za organizację konkursu na tak znakomity soft /w debiucie,jak się nie mylę konkursowym/.Poluję na ten program od dłuższego czasu /choroba bandicam :) /
jak na razie bez skutku,może to się zmieni ?? A dlaczego bandicam ?? uważam go za najlepszy program do nagrywania
pulpitu,sekwencji z gier i innych /chat,streaming/, nie ma ograniczeń czasowych oraz limitu wielkości nagrywanych plików,tworzy małej wielkości pliki, jest mało zasobożerny ,bezpośrednie nagrywanie do pliku MP4 ,
a więc same plusy. Proszę mnie dopisać do listy ubiegających się o tą nagrodę.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Bandicam, jeden z najlepszych programów do nagrywania tego co się dzieje na pulpicie. Pozwala na możliwość nagrywania video z gier jak i rozmów przez skype, tworzy małej wielkości pliki o dobrej jakości nagrania, nie posiada limitu czasu nagrań. Prostoty w obsłudze, dodatkowo jest w polskiej wersji językowej.
Dziękuję Roma za zorganizowanie konkursu.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Taki program to marzenie.Można nagrac dowolnie co się chce z ekranu, zajmuje to małą ilość miejsca. Uważam, że powinienem zostać zwycięzcą, bo jestem sobie najbliższy ze wszystkich uczestników. :dziwak

A

Anonymous

Zgłaszam się,nagrywałbym relacje z counter strike global offensive.To najlepszy program tego typu. :dziwak

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Roma dziękuję za zorganizowanie konkursu. Pierwszy twój konkurs na naszym forum i taka popularny program. Bandicam jeden z najlepszych programów do nagrywania gier. Miałem roczna licencja, ale niestety ona już się skończyła, ale pozostały dobre wrażenie o programie. Dobrze że dzięki tobie mam szansę aby dalej korzystać z Bandicam.

Ora

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałabym wygrać Bandicam, ponieważ tłumaczenie przez telefon mojej mamie, jak wykonywać pewne czynności na komputerze zajmują znacznie więcej czasu niż, gdybym zwyczajnie nagrała jej instrukcje za pomocą tego programu i wysłała mailem ;)
Wcześniej nawet nie zdawałam sobie sprawy, że coś takiego istnieje :zawsty - a tu proszę!

Roma dziękuję za konkurs!

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Bez dwóch zdań najlepszy soft tego typu. Prosty a jednocześnie tworzy doskonałej jakości materiał wynikowy w dowolnym popularnym formacie. Dzięki za możliwość udziału w konkursie.
Pozdrawiam

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
To najlepszy program do nagrywania wszystkiego z ekranu komputera. Bardzo chciałabym go mieć i korzystać przygotowując prezentacje w pracy. :)
Dziękuję firmie za podarowanie licencji i Romie za zorganizowanie konkursu. :dziękuję

It's the best program to record anything on the computer screen. I'd love to have it and use at work preparing presentations. :)
Thank you for giving us the license and Roma for this giveaway!. :dziękuję

Do góry