Konkurs! Backup4all Professional - GIVEAWAY!

Status
Zamknięty.

Julian

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Komputer nie jest idealnym produktem. Wcześniej czy później może dojść do niekontrolowanej awarii. Dlatego tworzenie kopii zapasowych gwarantuje bezpieczeństwo naszych danych. Program Backup4all w automatyzowany sposób ułatwi nam archiwizację naszych danych. Dlatego jestem chętny do wzięcia udziału w konkursie. Powodzenia.

krucydeo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
To proste.... Backup to obok stawiania nowego systemu podstawowa czynnosc na komputerze ktora MUSI sie robic dosc regularnie. Z tym ze jesli mamy backup to odpada nam stawianie systemu od podstaw czyli polowa roboty mniej a wolny czas to wiadomo - wolnosc :)
A zeby kopia bezpieczenstwa byla prawidlowa nalezy to zrobic za pomoca profesjonalnego i dobrego oprogramowania jakim niewatpliwie jest Backup4All i dlatego wlasnie pisze pisze tego posta.
Pozdrawiam.

pilot37

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Używam na chwilę obecną Acronis True Image i albo nie umiem ustawić, ale ten program nie potrafi archiwizować i backupować danych do plików zip. Bardzo przydałaby mi się ta funkcja.
Poza tym zauważam w użytkowaniu acronisa małe braki czasami, a wiem, że Backup4all ma pożądane przeze mnie "smaczki". Na pewno zrobiłbym dobry użytek z tego programu.
Proszę o dopisanie mnie do listy chętnych na licencję !

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ten program by mi się przydał, bo nie ma z byt dobrych programów tego typu za free. Korzystałem kiedyś z demówki i była OK, także czemu nie wziąć udziału w tym konkursie? :)

Aras

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Potrzebuję tego programu, jest idealny, kopia przyrostowa i szyfrowanie archiwizacji. Potrzebuję czegoś niezawodnego, nie mogę sobie pozwolić na utratę danych. Pracuję w dziale projektowym, posiadam do mnóstwo projektów instalacji elektrycznej, alarmowej, m.in banków, centrów handlowych.. kopię wykonuję ręcznie, ale to zbyt długo zajmuje czasu. Raz miałem wpadkę z utratą danych i koszt odzyskiwania danych wyniósł bardzo, fakt że pokryła to firma, ale kolejny raz już nie będzie tak pomyślny.

KAMA3

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
chciałbym wygrać bo mam ważne dla mnie dane i potrzebuje robić kopie zapasowe tych plików i folderów

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Program do robienia kopii zapasowych to teraz podstawowy składnik zestawu zabezpieczającego, teraz używam starszego Acronis True Image i chętnie go wymienię na coś nowszego. Program na pewno ochroni mnie nie raz przed nieprzyjemnościami wiążącymi się z utratą cennych danych :D

kris68

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Uzywam Acronisa i dlatego chciałbym wygrać licencję Backup4all Pro . Wreszcie mialbym legalny program do robienia kopii no i nigdy jeszcze nie wygrałem w żadnym konkursie - może tym razem się uda. Pozdrawiam.

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Backup4all jest bardzo dobrym rozwiązaniem do robienia kopi zapasowych. Bardzo by mi się przydał,ponieważ potrzebuje programu który zapewni mi bezpieczeństwo moich ważnych danych .

A

Anonymous

Witam!
Chciałbym wygrać ten program, ponieważ co jakiś czas trzeba (w moim przypadku :) ) robić kopie zapasowe, a ten soft nadaje się do tego jak mało który.
Pozdrawiam

scolli23

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I just got my 13 year old grandson a new HP laptop. I am teaching him about backing up right now. and at reading the better sites to learn new things about computers and operating systems. I hope he wins!

Tropix

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Kopie zapasowe danych należy robić na bieżąco, a u mnie to różnie wygląda bo bez dobrego programu nie jest to za wygodne. Uważam że Backup4all w wersji Professional to narzędzie z którym backup to już nie konieczność tylko przyjemność.

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Kopie zapasowe to teraz podstawa .Chętnie skorzystam z konkursu może będę miał szczęście.
PROSZĘ LICZYĆ MNIE W KONKURSIE!!!
Pozdro

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Ja nie będę powielał powodów opisanych przez innych userów dla których przydałby mi się ten program. Aktualnie korzystam (chociaż rzadko) z Ocster Backup Business, bo nie robi kopi wszystkich ustawień zwłaszcza jednego dla mnie bardzo ważnego - kopi ustawień oraz list odtwarzania programu MediaMonkey. Za małą ;) namową na zapoznanie się bliżej z Backup4all Professional 4 skusiłem się i zainstalowałem, tu wielkie zdziwko :szok bo Backup4all ma plugin do MediaMonkey :p. Zostaje u mnie nawet jeśli mi się nie poszczęści, będę ćwiczył na trialach :D. Powodzenia życzę sobie i wszystkim biorącym udział w konkursie.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Czekałem na ten program i ma nadzieje że uda mi się wygrać licencje na niego bo potrzebuje bardzo dobrego programu do archiwizacji moich projektów a ten jest dla mnie w sam raz .

Status
Zamknięty.
Do góry