Konkurs! Backup4all Professional - GIVEAWAY!

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
f16WV.gif

Do wygrania jest 20 licencji do programu - Backup4all professional.

Backup4all professional - (20) genuine licenses to win !

Zasady :

- Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś wygrać licencję Backup4all Pro
- Konkurs zakończy się 25.03.2011. - licencje zostaną losowane za pomocą random.org

Rules :

- Please write a comment why would you like to win Backup4all Pro
- The giveaway ends on 25.MAR 2011. The lucky 20 will be selected by Random.org

Powodzenia / Good Luck !

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
ja to samo co kolega ... akurat to fajny programik ,latwy w obsludze, przydalo by sie go miec ;)

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Dobry program i po polsku.Dawno czekałem na niego.Może szczęście się usmiechnie i zostanę posiadaczem.

buto

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Nie mam jeszcze żadnego programu tego typu i żadnych kopi danych ,może czas zacząć robić :dziwak

Adrian77

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Podoba mi się ten program. W dodatku jest w języku polskim. Posiada funkcję szyfrowania. Chciałbym wygrać licencję na ten program, ponieważ z łatwością będę robił kopię zapasowe.

tigi57

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
"Żeby wygrać, trzeba grać"- tak mówi przysłowie. W Lotto nie mam szczęścia, być może uda się w konkursie? :dziwak Program bardzo ciekawy, łatwy w użyciu i funkcjonalny i co ważne w j.polskim.

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
wow, thank you for such a great program. nobody is safe from crashing. And to have a good backup program is very needful and useful. With this program I will backup all my files and be happy, because I know all my important files are safe now. Thank you again.

immergas

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Electronic City
Nie każdy robi kopię systemu i to jest błąd.W przypadku awarii komputera lub przypadkowego sformatowania nasz dane są po prostu usuwane.Za pomocą tego programu można być spokojnym o swoje bezcenne dane na dysku, bo w przeciągu kilku chwil można je odzyskać.Program jest bardzo prosto konfigurowalny i nie potrzeba fachowej pomocy aby go zrozumieć.Mając go zainstalowanego na komputerze użytkownik spokojnie śpi, a komputer jest bezpieczny, bo kopia systemu jest przechowywana w tym programie, co najważniejsze jest w ojczystym naszym języku,prosty i funkcjonalny.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Licencję na Backup4all Pro chciałbym wygrać z kilku względów.
1) Po pierwsze program jest bardzo dobry.
2) Po drugie program tworzy standardowe pliki ZIP co jest bardzo wygodne gdyż format ten jest kompatybilny z dowolnym narzędziem Zip. Ponadto do wykonania kopii plików Zip większych niż 2 GB, program używa technologii ZIP64 co pozwala na nieograniczony rozmiar pliku Zip.
3) Po trzecie jest bardzo wygodny w użyciu np.: dzięki usłudze Volume Shadow Copy – Kopiowanie Woluminów. Usługa ta pozwala na wykonanie kopii plików, które są otwarte na partycji NTFS.
4) Wartościową funkcją jest również możliwość tworzenia kopii SFTP, która pozwala w bezpieczny sposób na zdalne przechowywanie kopii zapasowej na serwerze i wysyłanie jej przy użyciu bezpiecznego połączenia sieciowego.

wab

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Ostatnio padł mi system i straciłem sporo danych.Jak wygram to zacznę robić kopię systemu.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
doskonały program do robienia kopii zapasowych, wiele opcji i w miarę lekki. piszę się na to!

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Backup4all is a good backup software and I have reviewed it at another site/blog.
Please count me in this giveaway.

Thanks,
Grr

RadekM

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Już miałem kiedyś nauczkę z nierobieniem kopii. I co? I nic. Nadal nie robię.. :( Czas to zmienić

Status
Zamknięty.
Do góry