Witam wszystkich forumowiczów.
Już dawno miałem to zrobić, ale zawsze brakło czasu... Dziś w końcu się udało.
Do wygrania są 2,jednoroczne, nie aktywowane licencje na program: AVG Internet Security 2013.
Licencje pochodzą z konkursów, w których brałem udział, i są oczywiście w pełni legalne.
To win are 2, one year is not activated and fully legal licenses for the program: AVG Internet Security 2013
Warunki uczestnictwa:
KAŻDY zarejestrowany użytkownik forum, którego liczba postów jest równa lub większa od liczby postów organizatora (wyjątek: użytkownicy zarejestrowani w bieżącym roku kalendarzowym)
Zwycięzca zostanie wylosowany przez portal
Competition rules:
ANY registered user forum, where the number of posts is equal to or greater than the number of posts organizer (exception: users registered in the current calendar year): ioio
The winner will be drawn through the portal
Zgłoszenie powinno wyglądać następująco:
"Zgłaszam się do udziału w konkursie. (nick)"
The application should look like this:
"I submit to participate in the competition. (Nickname)"
Czas trwania: 18/03/2013-30/03/2013.
Ogłoszenie wyników: 31/03/2013. Czyli dwie osoby dostaną ode mnie prezent na zajączka
Duration: 18/03/2013-30/03/2013.
Announcement of results: 31/03/2013.
Powodzenia dla wszystkich uczestników!
Good luck to all participants!

Już dawno miałem to zrobić, ale zawsze brakło czasu... Dziś w końcu się udało.
Do wygrania są 2,jednoroczne, nie aktywowane licencje na program: AVG Internet Security 2013.
Licencje pochodzą z konkursów, w których brałem udział, i są oczywiście w pełni legalne.
To win are 2, one year is not activated and fully legal licenses for the program: AVG Internet Security 2013
Warunki uczestnictwa:
KAŻDY zarejestrowany użytkownik forum, którego liczba postów jest równa lub większa od liczby postów organizatora (wyjątek: użytkownicy zarejestrowani w bieżącym roku kalendarzowym)

Zwycięzca zostanie wylosowany przez portal
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Competition rules:
ANY registered user forum, where the number of posts is equal to or greater than the number of posts organizer (exception: users registered in the current calendar year): ioio
The winner will be drawn through the portal
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zgłoszenie powinno wyglądać następująco:
"Zgłaszam się do udziału w konkursie. (nick)"
The application should look like this:
"I submit to participate in the competition. (Nickname)"
Czas trwania: 18/03/2013-30/03/2013.
Ogłoszenie wyników: 31/03/2013. Czyli dwie osoby dostaną ode mnie prezent na zajączka

Duration: 18/03/2013-30/03/2013.
Announcement of results: 31/03/2013.
Powodzenia dla wszystkich uczestników!

Good luck to all participants!