Jeden z lepszych programów do wypalania płyt, mówią że przeżytek, ale według mnie choć jeden powinien być pod rękom,więc biorę udział, może szczęście dopisze.
Za konkurs
Kiedyś korzystałem z Nero , ale rozrósł się tak że szkoda gadać . Kiedyś używałem do nagrywania Ashampoo® Burning Studio Elements , ale do Windows 8.1 . Dlatego próbuję szczęścia w tym konkursie . Dziękuję za zorganizowanie konkursu
Ashampoo Burning Studio 15 to doskonały program do nagrywania płyt . Program jest prosty w obsłudze i ma intuicyjne sterowanie . Wcześniej miałam wersje darmową a teraz bym była szczęśliwa jak bym wygrała pełną wersje tego doskonałego programu . Dziękuje za konkurs i zgłaszam się do udziału w nim .
Chciałbym wygrać Ashampoo Burning Studio 15 ponieważ wspiera M-Disc-i, a to pozwala na 1000 letnią archiwizację danych, dzięki czemu moja kolekcja filmików z kotkami będzie bezpieczna nawet po upadku YouTuba.
Dotychczas najlepszym dla mnie programem do nagrywania płyt był Ashampoo Burning Studio 2014 oraz 2015. Te programy były idealne, ale wersja PRO tj. 15 jest MEGAidealna.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.